Vulkania Seeds wietzaadjes

Vulkania Seeds

Vulkania Seeds is een bedrijf uit Engeland en ontwikkelt stabiele kwaliteit wietzaden. Helaas is er over Vulkania seeds niet zoveel informatie te vinden. Het merk is in Engeland erg populair maar de interesse in deze zaden in Nederland neemt ook langzaam toe.

Wietzaadjes soorten van Vulkania Seeds

Vulkania seeds levert haar wietsoorten als feminised wietzaadjes.

Vulkania Seeds bij Wietzaadjes.nl (10 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • B-Cheese - Vulkania Seeds B-Cheese - Vulkania Seeds
  € 7,95
  B-Cheese - Vulkania Seeds

  B-Cheese van Vulkania Seeds is een zeer bekende wietsoort met een lekkere kaasachtige smaak. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnen- en buitenkweek, ze ruiken in de bloeiperiode erg sterk dus een goed filter is noodzakelijk.

  € 7,95
 • Babylonia Fruit - Vulkania Seeds Babylonia Fruit - Vulkania Seeds
  € 8,50
  Babylonia Fruit - Vulkania Seeds

  Babylonia Fruit van Vulkania Seeds zijn wietzaadje die uiteindelijk een plant opleveren die geschikt zijn voor beginnende kwekers. Ook zijn deze planten geschikt voor een kweek binnen en buiten. Ze heeft een prijs gewonnen op de Cannabis Cup.

  € 8,50
 • Dhaze - Vulkania Seeds Dhaze - Vulkania Seeds
  € 9,95
  Dhaze - Vulkania Seeds

  Dhaze van Vulkania Seeds is een feminised wietzaadjes soort waarvan de wietplanten voornamelijk uit sativa genetica bestaat. Deze wietplanten zijn geschikt voor een SCROG en hebben een hoog THC gehalte. Deze soort wordt ook gekweekt als medicinale cannabis.

  € 9,95
 • Diesel V2.0 - Vulkania Seeds Diesel V2.0 - Vulkania Seeds
  € 8,50
  Diesel V2.0 - Vulkania Seeds

  Diesel V2.0 van Vulkania Seeds is een wietzaden soort die een mooie prijs gewonnen heeft. Deze wietplanten zijn geschikt voor binnen en buiten in een warm klimaat. Ook is deze soort geschikt voor een SCROG kweek, de medicinale werking van deze wiet is ons helaas niet bekend.

  € 8,50
 • Fayaka - Vulkania Seeds Fayaka - Vulkania Seeds
  € 8,50
  Fayaka - Vulkania Seeds

  Fayaka van Vulkania Seeds is een wietzaadjes soort die ontstaan is uit een zeer mooie kruising van bekende soorten. Ze zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten en produceren een wietsoort met een hoog THC gehalte.

  € 8,50
 • Hash Plant - Vulkania Seeds Hash Plant - Vulkania Seeds
  € 9,95
  Hash Plant - Vulkania Seeds

  Hash Plant van Vulkania Seeds is een zeer mooie wietplant die bestaat uit bijna volledige indica genetica. Deze mooie wietzaden leveren wietplanten die ook medicinaal gebruikt kunnen worden en geschikt zijn voor de beginnende kweker omdat ze makkelijk te kweken zijn.

  € 9,95
 • Northern City Haze - Vulkania Seeds Northern City Haze - Vulkania Seeds
  € 8,95
  Northern City Haze - Vulkania Seeds

  Northern City Haze van Vulkania Seeds is een wietzaden soort die ontstaan is uit het kruisen van zeer bekende wietsoorten. Het resultaat is een wietplant met een hoog THC gehalte, voornamelijk sativa genetica en geschikt is voor een SCROG kweek.

  € 8,95
 • Super Moby - Vulkania Seeds Super Moby - Vulkania Seeds
  € 8,95
  Super Moby - Vulkania Seeds

  Super Moby van Vulkania Seeds is een feminised wietzaden soort die ontstaan is uit het kruisen van de meest bekende soorten ter wereld. Deze wietplanten zijn bestendig tegen schimmels en ziekten en zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten.

  € 8,95
 • White Diesel - Vulkania Seeds White Diesel - Vulkania Seeds
  € 8,50
  White Diesel - Vulkania Seeds

  White Diesel van Vulkania Seeds is een feminised wietzaadjes soort die voornamelijk bestaan uit indica genetica. Deze wietplanten hebben in de bloeiperiode stevige toppen die een hoog THC gehalte hebben. Het voordeel is dat deze planten bestendig zijn tegen schimmels en ziekten.

  € 8,50
 • White Fya - Vulkania Seeds White Fya - Vulkania Seeds
  € 8,50
  White Fya - Vulkania Seeds

  White Fya van Vulkania Seeds is een wietsoort die ontstaan is uit de meest bekende wietsoort ter wereld. Deze wietplanten zijn indica en hebben een zeer korte bloeitijd en hebben uiteindelijk een hoog THC gehalte.

  € 8,50

Vulkania Seeds bij Wietzaadjes.nl (10 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen