The 7 Dwarfs wietzaadjes

The 7 Dwarfs Seedbank

The 7 Dwarfs Seedbank is in Nederland niet zo bekend maar wint langzaam meer terrrein. De zaden van The 7 The 7 Dwarfs zijn zeer goed van kwaliteit en ze houden zich sinds het ontstaan van de autoflower bezig met het stabiliseren en doorontwikkelen van deze soorten. Alle zaden van The 7 Dwarfs zijn feminised autoflower. Bekijk hier de The 7 Dwarfs verpakking.

The 7 Dwarfs Seedbank bij Wietzaadjes.nl (7 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Colossus - The 7 Dwarfs Colossus - The 7 Dwarfs
  € 12,50
  Colossus - The 7 Dwarfs

  Colossus van The 7 Dwarfs zijn autoflower wietzaden die binnen en buiten gekweekt kunnen worden en geschikt zijn voor de beginnende kweker. Deze wietplanten geven een hoge opbrengst wiet waarvan de smaak heerlijk zoet is.

  € 12,50
 • Cyclops - The 7 Dwarfs Cyclops - The 7 Dwarfs
  € 12,50
  Cyclops - The 7 Dwarfs

  Cyclops van The 7 Dwarfs zijn autoflower wiet zaden die een hoog THC percentage hebben en geschikt zijn voor een binnenkweek en buitenkweek. Ze geeft een hoge opbrengst wiet die na het roken een langdurig high gevoel geeft.

  € 12,50
 • Gigantes - The 7 Dwarfs Gigantes - The 7 Dwarfs
  € 12,50
  Gigantes - The 7 Dwarfs

  Gigantes van The 7 Dwarfs is een autoflower wietzaden soort die geschikt is voor een binnenkweek en een buitenkweek. Deze wietplanten zeer makkelijk te kweken, dus een prima keuze voor de beginnende kweker.

  € 12,50
 • Goliath - The 7 Dwarfs Goliath - The 7 Dwarfs
  € 12,50
  Goliath - The 7 Dwarfs

  Goliath van The 7 Dwarfs zijn feminised autoflower wietzaden die zeer makkelijk te kweken zijn. Ze zijn geschikt mee binnen te kweken maar buiten zullen ze ook zeker goed presteren.

  .
  € 12,50
 • Hercules - The 7 Dwarfs Hercules - The 7 Dwarfs
  € 12,50
  Hercules - The 7 Dwarfs

  Hercules van The 7 Dwarfs zijn autoflower wietzaden die uitgroeien tot bosachtige wietplanten met stevige toppen. Het effect van deze wiet is een heerlijke high die je een zwevend gevoel geeft.

  € 12,50
 • Titan - The 7 Dwarfs Titan - The 7 Dwarfs
  € 12,50
  Titan - The 7 Dwarfs

  Titan van The 7 Dwarfs zijn autoflower wiet zaden waarvan de wietplanten heerlijk geurende toppen krijgen en die bovendien een hele mooie blauwe kleur zullen krijgen. Deze autoflower wietsoort is geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek.

  € 12,50
 • Trojan - The 7 Dwarfs Trojan - The 7 Dwarfs
  € 12,50
  Trojan - The 7 Dwarfs

  Trojan van The 7 Dwarfs zijn autoflower wietzaden die geschikt zijn voor een binnenkweek en een buitenkweek. De smaak van deze wietsoort is een overheerlijk zoete ananas aroma.

  .
  € 12,50

The 7 Dwarfs Seedbank bij Wietzaadjes.nl (7 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen