TH Seeds wietzaadjes

TH Seeds

TH Seeds verkoopt wiet zaden en het bedrijf bestaat al sinds 1993 en dat maakt TH Seeds een van de oudste zaadbanken van Nederland. Bekijk hier de TH Seeds verpakking.

TH Seeds wietzaad soorten

Ze leveren alleen feminised wietzaadjes en het merk is zeer gewild bij de kwekers die bewust met goede kwaliteit bezig zijn. De feminised wietzaadjes van TH Seeds zijn stabiel en hebben zeer goede genetica.

TH Seeds bij Wietzaadjes.nl (8 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • A-Train - THSeeds A-Train - THSeeds
  € 9,95
  A-Train - THSeeds

  A-Train van THSeeds zijn feminised wietzaadjes die voornamelijk voor een binnenkweek geschikt zijn en wat kweekervaring vragen. Het effect is een high die je vrolijk en ontspannen maakt en deze wietsoort wordt ook als medicinale cannabis gekweekt om te gebruiken bij bijvoorbeeld stress klachten.

  € 9,95
 • Burmese Kush - THSeeds Burmese Kush - THSeeds
  € 10,50
  Burmese Kush - THSeeds

  Burmese Kush van THSeeds zijn wietzaadjes die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten en ze is ideaal voor de beginnende kweker. In een korte tijd levert deze kleine wietplant je een heerlijke citrus smakende wiet op.

  € 10,50
 • Kushage - THSeeds Kushage - THSeeds
  € 9,95
  Kushage - THSeeds

  Kushage van THSeeds zijn feminised wietzaadjes die een prijs gewonnen hebben. Ze zijn geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. Het effect van het roken van deze wietsoort is een intense heldere high.

  € 9,95
 • MK Ultra - THSeeds MK Ultra - THSeeds
  € 12,50
  MK Ultra - THSeeds

  MK Ultra van THSeeds zijn wietzaden die vooral geschikt zijn voor een binnenkweek en ze heeft voornamelijk indica genetica. Het roken van deze wiet geeft een intens hypnotiserende high.

  € 12,50
 • MK Ultra Wreck - THSeeds MK Ultra Wreck - THSeeds
  € 11,95
  MK Ultra Wreck - THSeeds

  MK Ultra Wreck van THSeeds zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een binnenkweek en een buitenkweek en een ideale keuze voor de beginnende kweker. Deze wiet heeft een smaak die doet denken aan menthol.

  € 11,95
 • SAGE - THSeeds SAGE - THSeeds
  € 9,95
  SAGE - THSeeds

  SAGE van THSeeds zijn feminised wietzaadjes die overheersend sativa genetica hebben. Ze is vooral geschikt voor een binnenkweek en het worden robuuste wietplanten. Het effect van deze wietsoort is een high waar je blij van wordt.

  € 9,95
 • Sage n Sour - THSeeds Sage n Sour - THSeeds
  € 10,95
  Sage n Sour - THSeeds

  Sage n Sour van THSeeds zijn wiet zaden die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Deze wietsoort heeft voornamelijk sativa genetica en haar effect is een krachtige high. Wordt ook als medicinale cannabis gekweekt.

  € 10,95
 • Wreckage - THSeeds Wreckage - THSeeds
  € 8,95
  Wreckage - THSeeds

  Wreckage van THSeeds zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Deze wietsoort geeft na het roken een intense high die je passief maakt. Deze wietplant wordt ook gekweekt om haar medicinale eigenschappen.

  € 8,95

TH Seeds bij Wietzaadjes.nl (8 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen