Super Strains wietzaadjes

Super Strains

Super Strains is een breeder die afkomstig is uit Nederland. Verder is er helaas niet zoveel informatie over de wietzaadjes van Superstrains.

Wietzaden van Super Strains

De zaden die dit merk produceert zijn feminised en van goede kwaliteit. Ze hebben ook zeer geschikte soorten voor een buitenkweek.

Super Strains bij Wietzaadjes.nl (9 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • 7th Wave - Super Strains 7th Wave - Super Strains
  € 7,95
  7th Wave - Super Strains

  7th Wave van Super Strains is een makkelijk te kweken wietplant en geschikt is voor de kwekers zonder ervaring. Deze wietzaadjes zijn geschikt voor een binnen en buiten kweek en bestaan voornamelijk uit indica genetica.

  € 7,95
 • Amajikoym - Super Strains Amajikoym - Super Strains
  € 8,50
  Amajikoym - Super Strains

  Amajikoym van Super Strains is een feminised wietzaden soort die voornamelijk sativa genetica bevatten. Deze wietplanten zijn wat lastiger te kweken maar geeft uiteindelijk wel een mooie wiet.

  € 8,50
 • Amnesia - Super Strains Amnesia - Super Strains
  € 9,95
  Amnesia - Super Strains

  Amnesia van Super Strains is een mooie amnesia wietsoort die ontstaan is uit een mooie kruising van bekende soorten. Deze wietplanten zijn bestendig tegen schimmels en ziekten, de smaak bij het roken van deze wiet is rijk en bevat allerlei smaken waaronder een kruidige smaak.

  € 9,95
 • Automatic Fini - Super Strains Automatic Fini - Super Strains
  € 9,50
  Automatic Fini - Super Strains

  Automatic Fini is een autoflower wietzaden soort van Super Strains. Deze soort bevat voornamelijk Sativa genetica. De wietplanten blijven redelijk klein en zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek.

  € 9,50
 • DFA Auto - Super Strains DFA Auto - Super Strains
  € 8,95
  DFA Auto - Super Strains

  DFA Auto van Super Strains is een autoflowering wietzaden soort die zowel sativa als indica genen bevat. Ze is geschikt voor een kweek binnen en buiten. In een korte periode zijn deze wietplanten oogstrijp!

  € 8,95
 • El Cucaracha - Super Strains El Cucaracha - Super Strains
  € 7,95
  El Cucaracha - Super Strains

  El Cucaracha van Super Strains is een mooie wietplant die Afghaanse indica genetica bevat. Geschikt voor de beginnende kwekers omdat deze wietzaden zeer makkelijk te kweken zijn. Het effect is lichamelijk en geestelijk voelbaar.

  € 7,95
 • Enemy of the State - Super Strains Enemy of the State - Super Strains
  € 8,95
  Enemy of the State - Super Strains

  Enemy of the State van Super Strains is een wietplant die afkomstig is van de Afghan soort. Deze makkelijk te kweken wietplant is geschikt voor beginnende kwekers en kan zowel binnen en buiten prima gekweekt worden. Het effect is lichamelijk voelbaar.

  € 8,95
 • Next of Kin - Super Strains Next of Kin - Super Strains
  € 9,50
  Next of Kin - Super Strains

  Next of Kin van Super Strains is een wietzaden soort die voornamelijk bestaat uit sativa genetica. Deze wiet heeft na het roken een zeer opgewekt high gevoel, dit is een wietplant met een hoge opbrengst.

  € 9,50
 • Turing Auto - Super Strains Turing Auto - Super Strains
  € 8,95
  Turing Auto - Super Strains

  Turing Auto van Super Strains is een autoflower wietzaden soort die geschikt is voor een kweek binnen en buiten. Deze soort zal het goed doen in omgevingen met strenge klimaten. In een korte periode zijn de wietplanten oogstrijp!

  € 8,95

Super Strains bij Wietzaadjes.nl (9 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen