Strain Hunters wietzaadjes

Strain Hunters

Strain Hunters is een merknaam van Greenhouse. De soorten van Strain Hunters zijn ontwikkelt met soorten afkomstig uit de meest verre uithoeken van de wereld. Bekijk hier de Strain Hunters verpakking.

De wietzaden van Strain Hunters

De kwaliteit van Strain Hunters is goed. Dit merk produceert feminised wietzaadjes waarvan de meeste soorten geschikt zijn voor een binnen- en buitenkweek.

Strain Hunters bij Wietzaadjes.nl (10 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Afgooey - Strain Hunters Afgooey - Strain Hunters
  € 7,95
  Afgooey - Strain Hunters

  Afgooey van Strain Hunters is een feminised wietsoort die oorspronkelijk afkomstig is uit Californië. Deze wietplanten zijn ontstaan uit een zeer mooie kruising van bekende wietsoorten. Dit zijn wietzaden die makkelijk te kweken zijn en zeer geschikt zijn voor een SOG of SCROG kweek.

  € 7,95
 • Big Tooth - Strain Hunters Big tooth - Strain Hunters
  € 7,95
  Big tooth - Strain Hunters

  Big Tooth van Strain Hunters zijn feminised wietzaadjes die zeer stabiel zijn en ontstaan zijn uit een zeer mooie en complexe kruising. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek en groeien in struikvorm met harde takken. Deze wiet wordt ook gebruikt als medicinale cannabis.

  € 7,95
 • Caboose - Strain Hunters Caboose - Strain Hunters
  € 7,95
  Caboose - Strain Hunters

  Caboose van Strain Hunters is een wietsoort die oorspronkelijk afkomstig is uit Californië en bestaat voornamelijk uit indica genetica. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten, ook zullen ze het prima doen in ieder medium zoals aarde of hydro kweek.

  € 7,95
 • Damnesia - Strain Hunters Damnesia - Strain Hunters
  € 6,95
  Damnesia - Strain Hunters

  Damnesia van Strain Hunters is een wietsoort met mooie genetica die voornamelijk bestaan uit sativa. Deze wietplant groeit met lange slanke toppen die over de lengte van de tak groeit. Dit zijn wietzaden die zowel geschikt zijn voor een binnenkweek en buitenkweek, door het gewicht van de toppen is het raadzaam om de takken in de bloei te ondersteunen.

  € 6,95
 • Damnesia Auto - Strain Hunters autoflower Damnesia Auto - Strain Hunters
  € 8,95
  Damnesia Auto - Strain Hunters

  Damnesia Auto van Strain Hunters is een autoflower wietzaden soort die voornamelijk bestaat uit indica genetica. Deze wietplanten groeien als sterke planten met stevige takken, ze heeft ook een goede medicinale werking bij pijn en voor het opwekken van eetlust. Deze autoflower wiet geeft je een effect waar je vrolijk van wordt.

  € 8,95
 • Flowerbomb Kush - Strain Hunters Flowerbomb Kush - Strain Hunters
  € 8,95
  Flowerbomb Kush - Strain Hunters

  Flowerbomb Kush van Strain Hunters is een wietplant die ontstaan is uit een mooie kruising van bekende wietsoorten. Deze wiet is een Cannabis Cup winnaar en bestaat voornamelijk uit indica genetica. De kwaliteit van deze wiet is redelijk goed.

  € 8,95
 • Money Maker - Strain Hunters Money Maker - Strain Hunters
  € 6,95
  Money Maker - Strain Hunters

  Money Maker van Strain Hunters zijn wietzaadjes die in 1990 een prijs gewonnen hebben. Deze wietplanten bestaan voornamelijk uit indica genetica en zijn geschikt voor zowel een kweek binnen als een kweek buiten. Dit is een wietsoort die ook regelmatig als medicinale cannabis gekweekt wordt.

  € 6,95
 • Skunk Auto - Strain Hunters autoflower Skunk Auto - Strain Hunters
  € 9,95
  Skunk Auto - Strain Hunters

  Skunk Auto van Strain Hunters is een autoflower wietzaden soort die voornamelijk indica genetica bevat. Deze wietplanten groeien met sterke lange takken en hebben redelijk veel ruimte tussen de internodes. Dit is een wietsoort die in de bloeiperiode erg sterk ruikt.

  € 9,95
 • White Lemon - Strain Hunters White Lemon - Strain Hunters
  € 6,95
  White Lemon - Strain Hunters

  White Lemon van Strain Hunters is een wietsoort die geschikt is voor een kweek binnen en een kweek buiten. Deze wietplanten groeien in de bloeiperiode nog een stukje door en hebben een rijke zure geur. Dit is een wietzaadjes soort die makkelijk te kweken is en prima geschikt voor de kwekers zonder ervaring.

  € 6,95
 • White Strawberry Skunk - Strainhunters White Strawberry Skunk - Strain Hunters
  € 8,95
  White Strawberry Skunk - Strain Hunters

  White Strawberry Skunk van Strainhunters is een wietsoort die half indica en half sativa genetica bevat. Deze wietplanten zijn makkelijk te kweken en zeer geschikt voor de beginnende kwekers. Haar toppen groeien onregelmatig en het is verstandig om in de bloeiperiode te takken te ondersteunen om doorknakken te voorkomen.

  € 8,95

Strain Hunters bij Wietzaadjes.nl (10 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen