Spliff Seeds wietzaadjes

Spliff Seeds

Spliff seeds is een Nederlands merk afkomstig uit Amsterdam met een ruime keuze wietzaden. Ze hebben een mooie zaadlijn met veel populaire wietsoorten die zeer goed verkocht worden. Bekijk hier de Spliff Seeds verpakking.

Spliff Seeds wietsoorten

De wietzaadjes van Spliff Seeds zijn van erg goede kwaliteit, ze leveren deze wiet zaden in feminised en autoflower vorm. Ook hebben ze een ruime keuze uit zaden voor een binnenkweek maar ook voor een buitenkweek. De prijs- en kwaliteitsverhouding zijn erg goed bij dit merk en is daarom een echte aanrader.

Spliff Seeds bij Wietzaadjes.nl (28 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Afghani Gold - Spliff Seeds Afghani Gold - Spliff Seeds
  € 7,95
  Afghani Gold - Spliff Seeds

  Afghani Gold van Spliff Seeds is een zeer mooie wietsoort die ontstaan is uit het kruisen van bekende wietplanten. Deze wiet bestaat bijna volledig uit indica genetica en is zeer makkelijk te kweken, ze is dus zeer geschikt voor de kweker zonder ervaring.

  € 7,95
 • Ak - Spliff Seeds Ak - Spliff Seeds
  € 8,95
  Ak - Spliff Seeds

  Ak van Spliff Seeds is een zeer bekende wietzaadjes soort die ontstaan is uit een kruising van mooie en goede genetica. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten, ook zijn ze makkelijk te kweken wat haar geschikt maakt voor de kweker zonder ervaring.

  € 8,95
 • Ak Automatic - Spliff Seeds Ak Automatic - Spliff Seeds
  € 8,50
  Ak Automatic - Spliff Seeds

  Ak Automatic van Spliff Seeds is een autoflower wietzaden soort die zeer bekend en enorm populair is. Deze wietzaden zijn makkelijk te kweken en zijn in korte tijd oogstrijp, ze zijn voornamelijk geschikt voor een kweek buiten.

  € 8,50
 • Amnesiac - Spliff Seeds Amnesiac - Spliff Seeds
  € 8,50
  Amnesiac - Spliff Seeds

  Amnesiac van Spliff Seeds is een wietplant die afkomstig is uit een kruising van wereldberoemde wietsoorten. Deze wietplant is zeer geschikt als medicinale cannabis en zijn makkelijk te oogsten omdat ze niet veel blad heeft. Het effect van deze wiet na het roken is krachtig en actief.

  € 8,50
 • Blue Berry - Spliff Seeds Blue Berry - Spliff Seeds
  € 8,95
  Blue Berry - Spliff Seeds

  Blue Berry van Spliff Seeds is een lekkere smaakvolle wietsoort die voornamelijk bestaat uit indica genetica. Deze mooie blauwe wietsoort is geschikt voor een kweek binnen en buiten, ook zijn deze wietzaden zeer geschikt als medicinale cannabis vanwege haar ruime medicinale werking.

  € 8,95
 • Blue Medi Kush - Spliff Seeds Blue Medi Kush - Spliff Seeds
  € 7,50
  Blue Medi Kush - Spliff Seeds

  Blue Medi Kush van Spliff Seeds is een wietsoort die een zeer goede medicinale werking heeft en dus regelmatig als medicinale cannabis gekweekt wordt. Deze mooie kush soort is ontstaan uit een mooie kruising en bestaat voornamelijk uit indica genetica.

  € 7,50
 • Bubblegun - Spliff Seeds Bubblegun - Spliff Seeds
  € 8,95
  Bubblegun - Spliff Seeds

  Bubblegun van Spliff Seeds is een wietzaden soort die geschikt is voor een binnenkweek en buitenkweek. Deze wietplant wordt ook gekweekt als medicinale cannabis. De wiet heeft bij het roken een zoete en herkenbare bubblegum smaak.

  € 8,95
 • Crystal White - Spliff Seeds Crystal White - Spliff Seeds
  € 8,95
  Crystal White - Spliff Seeds

  Crystal White van Spliff Seeds is een wietsoort die genetica bevat van de meest bekende wietplant ter wereld. Deze wiet heeft een hoog THC gehalte en een krachtige werking, deze soort wordt ook regelmatig gekweekt vanwege haar goede medicinale eigenschappen.

  € 8,95
 • Dutch Automatic - Spliff Seeds Dutch Automatic - Spliff Seeds
  € 6,50
  Dutch Automatic - Spliff Seeds

  Dutch Automatic van Spliff Seeds is een autoflower soort die ontstaan is uit zeer bekende en goede wietsoorten. Deze wiet bestaat uit iets meer indica dan sativa genetica en is het meest geschikt voor een kweek buiten. Ook heeft deze wietsoort goede medicinale eigenschappen.

  € 6,50
 • Dutch Blue Automatic - Spliff Seeds Dutch Blue Automatic - Spliff Seeds
  € 6,50
  Dutch Blue Automatic - Spliff Seeds

  Dutch Blue Automatic van Spliff Seeds is een mooie autoflower wietplant die voornamelijk geschikt is voor een buitenkweek. Deze wietzaden zijn makkelijk te kweken en hebben een hoge tolerantie voor voedingsfouten. Het effect na het roken van deze wiet maakt je blij.

  € 6,50
 • Fast Bud Outdoor - Spliff Seeds Fast Bud Outdoor - Spliff Seeds
  € 8,95
  Fast Bud Outdoor - Spliff Seeds

  Fast Bud Outdoor van Spliff Seeds is een wietplant die het meest geschikt is voor een buitenkweek. Deze soort bestaat bijna volledig uit sativa genetica en is zeer vroeg oogstrijp omdat ze een semi autoflower is. Het kweken van deze wiet is makkelijk.

  € 8,95
 • Gold Rush Outdoor - Spliff Seeds Gold Rush Outdoor - Spliff Seeds
  € 8,95
  Gold Rush Outdoor - Spliff Seeds

  Gold Rush Outdoor van Spliff Seeds is een zeer mooie wietsoort die speciaal gemaakt is om buiten te kweken. Dit is een wietsoort die voornamelijk uit sativa genetica bestaat en is zeer makkelijk te kweken.

  € 8,95
 • Jack F1 - Spliff Seeds Jack F1 - Spliff Seeds
  € 8,95
  Jack F1 - Spliff Seeds

  Jack F1 van Spliff Seeds is een wietplant die ontstaan is uit het kruisen van zeer bekende wietsoorten. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten en hebben een hoog THC gehalte, wees secuur met het voeden van deze plant.

  € 8,95
 • Medical Kush - Spliff Seeds Medical Kush - Spliff Seeds
  € 8,95
  Medical Kush - Spliff Seeds

  Medical Kush van Spliff Seeds is een heerlijke Kush wiet die een goede medicinale werking heeft. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten, ze produceren mooie toppen met een hoog THC gehalte.

  € 8,95
 • Medical Kush Automatic- Spliff Seeds Medical Kush Automatic - Spliff Seeds
  € 7,50
  Medical Kush Automatic - Spliff Seeds

  Medical Kush Automatic van Spliff Seeds is een goede medicinale cannabissoort in de autoflower versie. Deze wiet bestaat voornamelijk uit indica genetica en heeft een hoog THC gehalte. Deze cannabis werkt medicinaal prima tegen pijn.

  € 7,50
 • Mega Power Plant - Spliff Seeds Mega Power Plant - Spliff Seeds
  € 8,95
  Mega Power Plant - Spliff Seeds

  Mega Power Plant van Spliff Seeds is een wietplant die ontstaan is uit een zeer mooie kruising. Deze wietplanten bestaan bijna volledig uit indica genetica en zijn makkelijk te kweken. Ze hebben een goede bloem/blad verhouding.

  € 8,95
 • Polm Gold Outdoor - Spliff Seeds Polm Gold Outdoor - Spliff Seeds
  € 8,95
  Polm Gold Outdoor - Spliff Seeds

  Polm Gold Outdoor van Spliff Seeds is een semi-autoflower soort die alleen en speciaal geschikt is voor een buitenkweek. Deze wietplant is dan ook zeer vroeg oogstrijp. Ze bestaat bijna volledig uit sativa genetica en wordt buiten in de volle grond een enorme plant.

  € 8,95
 • Power Plant - Spliff Seeds Power Plant - Spliff Seeds
  € 8,95
  Power Plant - Spliff Seeds

  Power Plant van Spliff Seeds is een wietsoort die bijna volledig uit sativa genetica bestaat. Deze wietzaden zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten en zijn eenvoudig te kweken waardoor ze geschikt zijn voor de kweker zonder ervaring.

  € 8,95
 • Snow White - Spliff Seeds Snow White - Spliff Seeds
  € 8,95
  Snow White - Spliff Seeds

  Snow White van Spliff Seeds is een zeer krachtige wietsoort met een zeer sterk effect wat niet geschikt is voor de roker zonder ervaring. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten, ook heeft deze wiet een hoog THC gehalte. Dit is een wietsoort met een zeer goede medicinale werking.

  € 8,95
 • Spliff Diesel - Spliff Seeds Spliff Diesel - Spliff Seeds
  € 8,95
  Spliff Diesel - Spliff Seeds

  Spliff Diesel van Spliff Seeds is een zeer mooie wietsoort die ontstaan is uit het kruisen van bekende en goede wietsoorten. Deze wietzaden zijn geschikt voor een wiet kweek binnen en buiten, ook is deze soort makkelijk te kweken waardoor ze geschikt zijn voor de kweker zonder ervaring.

  € 8,95
 • Spliff Stilton - Spliff Seeds Spliff Stilton - Spliff Seeds
  € 8,50
  Spliff Stilton - Spliff Seeds

  Spliff Stilton van Spliff Seeds is een zeer mooie en bekende wietsoort die voornamelijk bestaat uit indica genetica en heeft hierdoor een korte bloeitijd. Dit zijn wietzaden die een goede medicinale werking hebben en geschikt zijn voor een kweek binnen en een kweek buiten.

  € 8,50
 • Spliff Strawberry - Spliff Seeds Spliff Strawberry - Spliff Seeds
  € 8,95
  Spliff Strawberry - Spliff Seeds

  Spliff Strawberry van Spliff Seeds is een lekker zoet smakende wietsoort die ontstaan is uit het kruisen van bekende genetica. Deze voornamelijk sativa wietzaden zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten, ze produceert compacte en harde toppen in de bloeiperiode.

  € 8,95
 • Stilton Auto - Spliff Seeds Stilton Auto - Spliff Seeds
  € 7,50
  Stilton Auto - Spliff Seeds

  Stilton Auto van Spliff Seeds is een autoflower met zeer goede medicinale eigenschappen. Ze is makkelijke te kweken en wordt groot in de volle grond. Deze wiet heeft een heerlijke smaak en geeft je een blij gevoel.

  € 7,50
 • Super Skunk - Spliff Seeds Super Skunk - Spliff Seeds
  € 8,50
  Super Skunk - Spliff Seeds

  Super Skunk van Spliff Seeds is een zeer populaire skunk soort die overal ter wereld bekend is. Deze wietzaden zijn geschikt voor een wiet kweek binnen en buiten, ook zijn ze zeer makkelijk te kweken en zijn ideaal voor de kweker zonder ervaring.

  € 8,50
 • Sweet n Sour Indoor - Spliff Seeds Sweet n Sour Indoor - Spliff Seeds
  € 8,95
  Sweet n Sour Indoor - Spliff Seeds

  Sweet n Sour Indoor van Spliff Seeds is een wietplant die voornamelijk geschikt is voor een wiet kweek binnen. Deze wietplant is ontstaan uit het kruisen van zeer mooie wietsoorten en hieruit is een plant ontstaan die voornamelijk uit sativa genetica bestaat en makkelijk te kweken is.

  € 8,95
 • Sweet n Sour Outdoor - Spliff Seeds Sweet n Sour Outdoor - Spliff Seeds
  € 8,95
  Sweet n Sour Outdoor - Spliff Seeds

  Sweet n Sour Outdoor van Spliff Seeds is een wietzaadjes soort die speciaal gemaakt zijn om buiten gekweekt te worden. Deze wietplanten bestaan voornamelijk uit sativa genetica en worden regelmatig gekweekt als medicinale cannabis vanwege haar goede werking.

  € 8,95
 • White Widow - Spliff Seeds White Widow - Spliff Seeds
  € 8,95
  White Widow - Spliff Seeds

  White Widow van Spliff Seeds is de meest bekende wietsoort ter wereld. De white widow is een wietplant die geschikt is voor een kweek binnen en buiten. Ook zijn deze wietzaadjes makkelijk te kweken en leveren een wiet met een zeer krachtige werking.

  € 8,95
 • White widow Automatic - Spliff Seeds White widow Automatic - Spliff Seeds
  € 7,50
  White widow Automatic - Spliff Seeds

  White widow Automatic van Spliff Seeds is een zeer krachtige wietsoort die niet geschikt is voor de roker zonder ervaring. Deze wietplanten zijn het meest geschikt voor een buitenkweek en hebben een erg hoor THC gehalte.

  € 7,50

Spliff Seeds bij Wietzaadjes.nl (28 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen