Soma Seeds wietzaadjes

Soma Seeds

Soma Seeds is al vanaf de jaren 70 actief bezig met het behoud van bepaalde cannabis soorten. Soma Seeds heeft een zeer grote bekendheid en populariteit opgebouwd sinds de oprichting. Bekijk hier de Soma Seeds verpakking.

De wietsoorten van Soma Seeds

Soma Seeds heeft een aantal zeer bekende en goede soorten in hun assortiment, alle soorten die wij aanbieden zijn feminised wietzaadjes. Ook zijn er een aantal mooie soorten die geschikt zijn voor binnen- en buitenkweek.

Soma Seeds bij Wietzaadjes.nl (12 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Amnesia Haze - Soma Seeds Amnesia Haze - Soma Seeds
  € 15,95
  Amnesia Haze - Soma Seeds

  Amnesia Haze van Soma Seeds zijn feminised wietzaadjes die voornamelijk sativa genetica hebben en heel geschikt zijn voor een binnenkweek. Na een vrij lange bloeitijd word je beloond met een wiet die een prettig high effect heeft.

  € 15,95
 • Buddha’s Sister - Soma Seeds Buddha’s Sister - Soma Seeds
  € 14,95
  Buddha’s Sister - Soma Seeds

  Buddha’s Sister van Soma Seeds zijn feminised wietzaadjes die zeer geschikt zijn voor een binnenkweek en bestendig tegen ziekten en schimmels. Deze wietsoort heeft voornamelijk indica genetica en geeft een creatief high gevoel.

  € 14,95
 • Hash Heaven - Soma Seeds Hash Heaven - Soma Seeds
  € 14,95
  Hash Heaven - Soma Seeds

  Hash Heaven van Soma Seeds is een feminised wietzaden soort die een wat langere bloeitijd hebben en zeer hoog kunnen worden. Het effect is een krachtig mentale high en deze wietsoort is ook geschikt om hash van te maken.

  € 14,95
 • Kushadelic - Soma Seeds Kushadelic - Soma Seeds
  € 14,95
  Kushadelic - Soma Seeds

  Kushadelic van Soma Seeds zijn feminised wietzaadjes die indica dominante genetica hebben. Deze wietplanten zijn zeer geschikt voor een binnenkweek en het effect is een krachtig gevoel in lichaam en geest.

  € 14,95
 • Lavender - Soma Seeds Lavender - Soma Seeds
  € 15,95
  Lavender - Soma Seeds

  Lavender van Soma Seeds zijn feminised wietzaadjes die voornamelijk indica genetica hebben en geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Ze krijgt mooie stevige toppen en zal paarsachtige kleuren vertonen. Het effect is een heerlijk ontspannend gevoel in geest en lichaam.

  € 15,95
 • NYC Diesel - Soma Seeds NYC Diesel - Soma Seeds
  € 15,95
  NYC Diesel - Soma Seeds

  NYC Diesel van Soma Seeds zijn feminised wietzaadjes die vaker prijzen heeft gewonnen voor de beste sativa wietsoort. Deze wietplant is erg geschikt voor een binnenkweek en het effect bij het roken is een high gevoel.

  € 15,95
 • So G Kush - Soma Seeds So G Kush - Soma Seeds
  € 14,95
  So G Kush - Soma Seeds

  So G Kush van Soma Seeds zijn indica dominante feminised wietzaadjes. Deze typische kush soort heeft sterke takken en is geschikt voor een kweek binnen. Het effect van het roken van deze wiet is zeer rustgevend.

  € 14,95
 • Sogouda - Soma Seeds Sogouda - Soma Seeds
  € 14,95
  Sogouda - Soma Seeds

  Sogouda van Soma Seeds zijn feminised wietzaadjes die voornamelijk indica genetica hebben en speciaal ontwikkeld is voor een binnenkweek. De geur en de smaak van deze wiet is scherp te noemen.

  € 14,95
 • Somalicious - Soma Seeds Somalicious - Soma Seeds
  € 14,95
  Somalicious - Soma Seeds

  Somalicious van Soma Seeds zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een binnenkweek en een buitenkweek. Ze heeft voornamelijk indica genetica en deze wietplant krijgt zeer mooie grote toppen.

  € 14,95
 • Somango - Soma Seeds Somango - Soma Seeds
  € 14,95
  Somango - Soma Seeds

  Somango van Soma Seeds zijn feminised wietzaadjes die voornamelijk indica genetica bevatten. Deze wietsoort is zeer geschikt voor een binnenkweek en kan ook voor een SOG kweek gebruikt worden. Het effect is een vrolijk high gevoel.

  € 14,95
 • Somantra - Soma Seeds Somantra - Soma Seeds
  € 14,95
  Somantra - Soma Seeds

  Somantra van Soma Seeds zijn feminised wietzaadjes die erg hoge wietplanten worden en voornamelijk sativa genetica hebben. Het effect van deze wietsoort is een heldere, actieve high en ze wordt ook als medicinale cannabis gekweekt omdat ze bij diverse klachten een medicinale werking heeft.

  € 14,95
 • Somari - Soma Seeds Somari - Soma Seeds
  € 15,95
  Somari - Soma Seeds

  Somari van Soma Seeds zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een binnenkweek en een buitenkweek. Deze wietsoort is bestand tegen meeldauw. De smaak en geur van deze wiet is een mix van grapefruit en dennen.

  € 15,95

Soma Seeds bij Wietzaadjes.nl (12 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen