Short Stuff wietzaadjes

Short Stuff

Short Stuff draait al wat jaren mee in de zadenwereld en heeft zijn naam goed weten te ontwikkelen tot een goed merk met goede en stabiele planten. De zaden van Short Stuff worden regelmatig gecontroleerd om zo slechte batches vroeg op te sporen, dit merk staat voor kwaliteit. Bekijk hier de Short Stuff verpakking.

De wietzaadjes soorten van Short Stuff

Short Stuff produceert alleen maar feminised autoflowering wietzaadjes. Veel soorten zijn eenvoudig te kweken en ook geschikt voor binnen en buiten.

Short Stuff bij Wietzaadjes.nl (21 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Auto Assassin - Short Stuff Auto Assassin - Short Stuff
  € 9,50
  Auto Assassin - Short Stuff

  Auto Assassin van Short Stuff is een autoflower wietzaden soort die genetica heeft van een zeer bekende wietplant. Deze wietplanten bestaan voonamelijk uit sativa genetica en zijn geschikt voor wiet kweek binnen of buiten.

  € 9,50
 • Auto Big Gun - Short Stuff autoflower Auto Big Gun - Short Stuff
  € 8,95
  Auto Big Gun - Short Stuff

  Auto Big Gun van Short Stuff is een autoflower wietzaden soort die een zeer krachtige, bijna narcotische, werking heeft en is niet geschikt voor de roker zonder ervaring. Deze autoflower wietplant is zeer makkelijk te kweken en is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek.

  € 8,95
 • Auto Bud Cannon - Short Stuff Auto Bud Cannon - Short Stuff
  € 8,95
  Auto Bud Cannon - Short Stuff

  Auto Bud Cannon van Short Stuff is een autoflower wietzaden soort die een zeer makkelijk te kweken plant oplevert. Deze wietsoort is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek en heeft een zeer dichte takkenstructuur. Ze heeft een heerlijke smaak en een sociaal effect.

  € 8,95
 • Auto Gorilla OG - Short Stuff Auto Gorilla OG - Short Stuff
  € 9,50
  Auto Gorilla OG - Short Stuff

  Auto Gorilla OG van Short Stuff is een zeer krachtige autoflower wietsoort die niet geschikt is voor beginners. Haar hoge THC gehalte geeft een zeer krachtig effect. Je kunt deze wietplant zowel binnen als buiten prima kweken. Deze soort is feminised en garandeerd dus de bloemvorming.

  € 9,50
 • Auto Jedi Kush - Short Stuff Auto Jedi Kush - Short Stuff
  € 9,50
  Auto Jedi Kush - Short Stuff

  Auto Jedi Kush van Short Stuff is een autoflower wietsoort met goede medicinale eigenschappen. Deze voornamelijk indica wietplant wordt gemiddeld groot en heeft een mooie centrale dikke hoofdtop. Je kunt deze wiet zeer goed buiten kweken, maar ook binnen.

  € 9,50
 • Auto Pink Grapefruit - Short Stuff autoflower Auto Pink Grapefruit - Short Stuff
  € 8,95
  Auto Pink Grapefruit - Short Stuff

  Auto Pink Grapefruit van Short Stuff is een autoflower wietplant die genetica bevat van een aantal zeer mooie en bekende wietsoorten. Deze wietzaden zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek, ook worden ze regelmatig gekweekt als medicinale cannabis.

  € 8,95
 • Auto Purple Amnesia - Short Stuff Auto Purple Amnesia - Short Stuff
  € 8,95
  Auto Purple Amnesia - Short Stuff

  Auto Purple Amnesia van Short Stuff is een autoflower wietzaden soort die ontstaan is uit zeer populaire soorten. Deze mooie wietplant wordt iets groter dan gemiddeld maar heeft daardoor een hoge opbrengst.

  € 8,95
 • Auto Spanish Diesel autoflower Auto Spanish Diesel - Short Stuff
  € 8,95
  Auto Spanish Diesel - Short Stuff

  Auto Spanish Diesel van Short Stuff is een autoflower wietzaden soort die zeer makkelijk te kweken is en zeer geschikt is voor de kweker zonder ervaring. Deze autoflower wietplanten zijn geschikt voor een kweek buiten en binnen. Bij het roken heeft deze wiet een typische en herkenbare diesel smaak.

  € 8,95
 • Auto Yeti - Short Stuff autoflower Auto Yeti - Short Stuff
  € 8,95
  Auto Yeti - Short Stuff

  Auto Yeti van Short Stuff zijn autoflower wietzaden die wietplanten produceren die iets groter worden dan de gemiddelde autoflower soorten. Deze wietplant is ontstaan uit het kruisen van zeer bekende soorten en heeft een licht zure smaak.

  € 8,95
 • Blue Himalaya - Short Stuff autoflower Blue Himalaya - Short Stuff
  € 9,50
  Blue Himalaya - Short Stuff

  Blue Himalaya van Short Stuff is een autoflower wietplant die je een sterk en herkenbaar indica stoned gevoel geven. Deze soort is geschikt voor een kweek binnen en buiten en is ontstaan uit een hele mooie kruising van smaakvolle wietsoorten.

  € 9,50
 • Dr. Feelgood - Short Stuff Dr. Feelgood - Short Stuff
  € 9,50
  Dr. Feelgood - Short Stuff

  Dr. Feelgood van Short Stuff is een mooie autoflower wietsoort die regelmatig gekweekt wordt als medicinale cannabis. Deze wietplanten zijn geschikt voor zowel een kweek binnen als buiten. Het voordeel is dat deze autoflower wietplant klein blijft.

  € 9,50
 • Himalaya Blue Diesel - Short Stuff Himalaya Blue Diesel - Short Stuff
  € 9,50
  Himalaya Blue Diesel - Short Stuff

  Himalaya Blue Diesel van Short Stuff is een heerlijke wietsoort die ontstaan is uit het kruisen van mooie wietplanten. Deze soort is geschikt voor een kweek binnen en buiten, bestaat voornamelijk uit indica genetica en heeft een krachtige smaak.

  € 9,50
 • Mi5 - Short Stuff Mi5 - Short Stuff
  € 9,50
  Mi5 - Short Stuff

  Mi5 van Short Stuff is een mooie autoflower wietzaden soort die bestaat uit voornamelijk indica genetica. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten, ze krijgt bij wat koudere temperaturen een mooie paarse kleur.

  € 9,50
 • Onyx - Short Stuff Onyx - Short Stuff
  € 9,50
  Onyx - Short Stuff

  Onyx van Short Stuff is een autoflower wietzaden soort die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Het effect na het roken van deze wiet is erg krachtig en niet geschikt voor de beginnende rokers.

  € 9,50
 • Russian Rocket Fuel - Short Stuff Russian Rocket Fuel - Short Stuff
  € 9,50
  Russian Rocket Fuel - Short Stuff

  Russian Rocket Fuel van Short Stuff is een autoflower wietplant die ontstaan is uit het kruisen van zeer krachtige wietsoorten. Deze wietsoort is geschikt voor een kweek binnen en buiten en heeft een ontspannen effect.

  € 9,50
 • Sharkbite - Short Stuff Sharkbite - Short Stuff
  € 10,50
  Sharkbite - Short Stuff

  Sharkbite van Short Stuff is een autoflower wietplant die klein blijft en dus zeer geschikt is voor de wat kleinere ruimtes. Deze wiet heeft een goede medicinale werking en heeft een zeer krachtig effect door haar hoge THC gehalte.

  € 10,50
 • Short Stuff #1 - Short Stuff Short Stuff #1 - Short Stuff
  € 9,50
  Short Stuff #1 - Short Stuff

  Short Stuff #1 van Short Stuff is een autoflower wietzaden soort die een krachtig effect geeft en erg potent is. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten en zijn ontstaan uit een zeer bijzondere kruising.

  € 9,50
 • Snowryder - Short Stuff Snowryder - Short Stuff
  € 9,50
  Snowryder - Short Stuff

  Snowryder van Short Stuff is een autoflower wietzaden soort is een plant die geschikt is voor een binnenkweek en buitenkweek. Deze wietplanten zijn ontstaan uit een mooie kruising en bestaan voornamelijk uit indica genetica.

  € 9,50
 • Super Cali Haze - Short Stuff Super Cali Haze - Short Stuff
  € 10,95
  Super Cali Haze - Short Stuff

  Super Cali Haze van Short Stuff is een autoflower wietplant die voornamelijk uit sativa genetica bestaat. Deze mooie soort worden bij een buitenkweek zeer groot. De bloeitijd van deze soorten is wat langer, maar leveren een heerlijke kruidige wiet op.

  € 10,95
 • Super Stinky - Short Stuff autoflower Super Stinky - Short Stuff
  € 10,95
  Super Stinky - Short Stuff

  Super Stinky van Short Stuff is een autoflower wietplant die ontstaan is uit een zeer mooie kruising van bekende en populaire soorten. Deze wiet geeft je een heerlijke effect waarmee je nog prima je dagelijkse dingen kunt doen.

  € 10,95
 • Tha Shiznit - Short Stuff Tha Shiznit - Short Stuff
  € 8,95
  Tha Shiznit - Short Stuff

  Tha Shiznit van Short Stuff is een autoflower wietsoort die geschikt is voor de beginnende kweker en binnen en buiten gekweekt kan worden. De smaak en en geur van deze wiet is een fruitige, old school skunk sensatie en geeft een krachtige celebrale high. Je blijft hierbij wel actief en spraakzaam.

  € 8,95

Short Stuff bij Wietzaadjes.nl (21 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen