Serious Seeds cannabis zaden

Serious Seeds

Serious Seeds heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van cannabis zaden en is dus een belangrijke speler in de zaden wereld. Serious Seeds heeft een aantal overheerlijke soorten wiet zaden, ze zijn eigenlijk allemaal het proberen waard! Bestel deze zaden eenvoudig en snel in onze shop. Bekijk hier de verpakking van de Serious Seeds cannabis zaden.

Wietsoorten van Serious Seeds

Serious Seeds is een kleine breeder die alleen feminised wietzaadjes aanbiedt van goede tot zeer goede kwaliteit.

Serious Seeds bij Wietzaadjes.nl (10 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • AK47 - Serious Seeds AK47 - Serious Seeds
  € 14,95
  AK47 - Serious Seeds

  AK47 van Serious Seeds zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Deze prijswinnende wietsoort heeft voornamelijk sativa genetica en is makkelijk te kweken.

  € 14,95
 • Biddy Early - Serious Seeds Biddy Early - Serious Seeds
  € 7,95
  Biddy Early - Serious Seeds

  Biddy Early van Serious Seeds zijn makkelijk te kweken feminised wietzaadjes. Resistent tegen schimmels en ziekten en de wiet van deze plant geeft een aangenaam high gevoel.

  € 7,95
 • Chronic - Serious Seeds Chronic - Serious Seeds
  € 13,95
  Chronic - Serious Seeds

  Chronic van Serious Seeds zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Deze wietsoort heeft een aantal prijzen gewonnen. Ze produceert mooie wiettoppen die een zeer goede opbrengst opleveren.

  € 13,95
 • Double Dutch - Serious Seeds Double Dutch - Serious Seeds
  € 13,95
  Double Dutch - Serious Seeds

  Double Dutch van Serious Seeds zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Deze wietplant heeft wat ondersteuning nodig vanwege de zware toppen die ze krijgt. Het effect is een prettige, ontspannende high.

  € 13,95
 • Kali Mist - Serious Seeds Kali Mist - Serious Seeds
  € 14,95
  Kali Mist - Serious Seeds

  Kali Mist van Serious Seeds zijn feminised wietzaadjes geschikt voor een kweek binnen en buiten. Deze wietsoort heeft prijzen gewonnen en wordt ook als medicinale cannabis gekweekt om haar medicinale werking tegen bijvoorbeeld pijn.

  € 14,95
 • Motavation - Serious Seeds Motavation - Serious Seeds
  € 13,95
  Motavation - Serious Seeds

  Motavation van Serious Seeds zijn feminised wietzaadjes die voornamelijk indica genetica hebben. Deze wietplant blijven vrij klein maar met een goede opbrengst. Ze wordt ook als medicinale cannabis gekweekt.

  € 13,95
 • Serious 6 - Serious Seeds Serious 6 - Serious Seeds
  € 10,95
  Serious 6 - Serious Seeds

  Serious 6 van Serious Seeds zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Deze bijna pure sativa wietsoort heeft een korte bloeitijd en is resistent tegen ziektes en schimmels.

  € 10,95
 • Warlock - Serious Seeds Warlock - Serious Seeds
  € 10,95
  Warlock - Serious Seeds

  Warlock van Serious Seeds zijn feminised wietzaadjes die ook voor medicinale doeleinden gekweekt worden. Deze prijswinnende wietsoort geeft een krachtig high gevoel en is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek.

  € 10,95
 • White Russian #1 Auto - Serious Seeds White Russian #1 Auto - Serious Seeds
  € 10,95
  White Russian #1 Auto - Serious Seeds

  White Russian #1 Auto van Serious Seeds zijn autoflower wietzaden die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Deze wietplanten hebben voornamelijk indica genetica en het kweken van deze soort vergt enige ervaring.

  € 10,95
 • White Russian - Serious Seeds White Russian - Serious Seeds
  € 13,95
  White Russian - Serious Seeds

  White Russian van Serious Seeds zijn feminised wietzaadjes die een mooie opbrengst opleveren en geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Het effect is krachtig en deze wietsoort wordt ook als medicinale cannabis gekweekt.

  € 13,95

Serious Seeds bij Wietzaadjes.nl (10 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen