Sensi Seeds wietzaadjes

Sensi Seeds

Sensi Seeds maakt wiet zaden om zelf de beste wiet te kweken! De oprichter van Sensi Seeds, Ben Dronkers, is in 1985 gestart. Sinds die tijd heeft hij met veel mensen om hem heen zijn zaadlijn uitgebreid en keer op keer verbeterd. In de jaren 80 bezocht hij verschillende delen van de wereld, op zoek naar de originele genetica. Het bedrijf is afkomstig uit Amsterdam. Bekijk hier de Sensi Seeds verpakking.

De wietsoorten van Sensi Seeds

Sensi Seeds levert autoflower wiet zaden van goede kwaliteit, ook hebben ze gewone feminised wietzaadjes. Veel van hun soorten kunnen zowel binnen als buiten gekweekt worden.

Sensi Seeds bij Wietzaadjes.nl (15 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Big bud - Sensi Seeds Big bud - Sensi Seeds
  € 11,95
  Big bud - Sensi Seeds

  Big Bud van Sensi Seeds is een feminised wietzaadjes soort die vooral bekend staat om haar hoge opbrengst. Deze wietplant bestaat voornamelijk uit indica genetica. Het effect na het roken van deze wiet is krachtig en vooral geestelijk voelbaar.

  € 11,95
 • Early Skunk - Sensi Seeds Early Skunk - Sensi Seeds
  € 7,95
  Early Skunk - Sensi Seeds

  Early Skunk van Sensi Seeds is een zeer mooie en goede wietsoort die ontstaan is uit een zeer mooie kruising. Deze wietplant is voornamelijk geschikt voor een buitenkweek. Ze is makkelijk te kweken en bestaat voornamelijk uit indica genetica.

  € 7,95
 • Jack Flash 5 - Sensi Seeds Jack Flash 5 - Sensi Seeds
  € 13,50
  Jack Flash 5 - Sensi Seeds

  Jack Flash 5 van Sensi Seeds is een wietsoort die voornamelijk uit sativa genetica bestaat. Dit is een wietplant die geschikt is voor een binnenkweek en buitenkweek.

  € 13,50
 • Northern Lights #5 x Haze - Sensi Seeds Northern Lights #5 x Haze - Sensi Seeds
  € 14,95
  Northern Lights #5 x Haze - Sensi Seeds

  Northern Lights #5 x Haze van Sensi Seeds is een wietsoort die ontstaan is uit het kruisen van wereldbekende wietplanten. Deze soort is geschikt voor een kweek binnen en buiten, in de volle grond kan deze wietplant enorm groot worden.

  € 14,95
 • Northern Lights - Sensi Seeds Northern Lights - Sensi Seeds
  € 13,95
  Northern Lights - Sensi Seeds

  Northern Lights van Sensi Seeds is een van de meest bekende wietsoorten die er zijn. Deze wietplant bestaat voornamelijk uit indica genetica en de feminised wietzaden zijn makkelijk te kweken. Het voordeel is dat deze plant wat minder sterk ruikt in de bloeiperiode.

  € 13,95
 • Northern Lights Auto - Sensi Seeds Northern Lights Auto - Sensi Seeds
  € 8,95
  Northern Lights Auto - Sensi Seeds

  Northern Lights Auto van Sensi Seeds is een autoflower versie van een van de meest populaire soorten ter wereld. Deze wietsoort bestaat al heel erg lang. Een groot voordeel van deze plant is dat ze niet zo sterk ruikt in de bloeiperiode.

  € 8,95
 • Sensi Skunk - Sensi Seeds Sensi Skunk - Sensi Seeds
  € 7,95
  Sensi Skunk - Sensi Seeds

  Sensi Skunk van Sensi Seeds is een heerlijke skunkwiet die zeer makkelijk te kweken is en in een zeer korte tijd oogstrijp is. In de bloeiperiode heeft deze wietplant een heerlijke zoete geur. Ook geeft ze je een grote opbrengst lekkere skunk.

  € 7,95
 • Sensi Skunk Auto - Sensi Seeds Sensi Skunk Auto - Sensi Seeds
  € 7,95
  Sensi Skunk Auto - Sensi Seeds

  Sensi Skunk Auto van Sensi Seeds is een heerlijke skunk autoflowering soort die geschikt is voor de kwekers zonder ervaring omdat ze makkelijk te kweken is. Ze bestaat voornamelijk uit indica genetica.

  € 7,95
 • Shiva Skunk - Sensi Seeds Shiva Skunk - Sensi Seeds
  € 9,95
  Shiva Skunk - Sensi Seeds

  Shiva Skunk van Sensi Seeds is een wietplant die een heerlijke skunk oplevert die een zeer krachtige werking heeft door haar hoge THC gehalte. Deze wietsoort is geschikt voor een kweek binnen en buiten en ruikt in de bloeiperiode erg sterk.

  € 9,95
 • Silver Haze #9 - Sensi Seeds Silver Haze #9 - Sensi Seeds
  € 11,95
  Silver Haze #9 - Sensi Seeds

  Silver Haze #9 van Sensi Seeds is een zeer krachtige en mooie haze soort. Deze wietplanten bestaan voornamelijk uit sativa genetica en hebben een effect waar je blij van wordt. Deze wietsoort moet je vroeg in de bloei zetten vanwege het feit dat ze enorm doorgroeit in haar bloeiperiode.

  € 11,95
 • Skunk #1 - Sensi Seeds Skunk #1 - Sensi Seeds
  € 6,50
  Skunk #1 - Sensi Seeds

  Skunk #1 van Sensi Seeds zijn wietplanten die een zeer mooie en vooral bekende wiet opleveren. Deze wietzaden bestaan voornamelijk uit indica genetica en hebben in de bloeiperiode een erg sterke geur. Haar smaak is sterk en typisch skunk.

  € 6,50
 • Skunk #1 Auto - Sensi Seeds autoflower Skunk #1 Auto - Sensi Seeds
  € 6,95
  Skunk #1 Auto - Sensi Seeds

  Skunk #1 Auto van Sensi Seeds is een autoflower wietzaden soort die een heerlijke krachtige skunksmaak heeft. Deze wietplant bestaat voornamelijk uit indica genetica en is zeer makkelijk te kweken.

  € 6,95
 • Skunk Kush - Sensi Seeds Skunk Kush - Sensi Seeds
  € 10,95
  Skunk Kush - Sensi Seeds

  Skunk Kush van Sensi Seeds is een wietplant die ontstaan is uit het kruisen van zeer bekende en veel gerookte wietsoorten. Deze wietplant bestaat voornamelijk uit indica genetica en groeit als een mooie wietplant met een dikke hoofdtop.

  € 10,95
 • Super Skunk - Sensi Seeds Super Skunk - Sensi Seeds
  € 7,50
  Super Skunk - Sensi Seeds

  Super Skunk van Sensi Seeds is een van de meest bekende soorten die er zijn. Deze wietplant is geschikt voor binnen en buiten en is geschikt voor de kwekers zonder ervaring. Deze wietplant heeft in de bloeiperiode een sterke geur.

  € 7,50
 • Super Skunk Auto - Sensi Seeds Super Skunk Auto - Sensi Seeds
  € 7,95
  Super Skunk Auto - Sensi Seeds

  Super Skunk Auto van Sensi Seeds is een autoflower wietzaden soort die bij de meest populaire soorten ter wereld hoort. Deze wietplant is makkelijk te kweken en heeft een zeer krachtige skunk smaak die bij zeer veel mensen in de smaak valt.

  € 7,95

Sensi Seeds bij Wietzaadjes.nl (15 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen