Seedsman wietzaadjes

Seedsman

Seedsman is een merk met uitstekende kwaliteit feminised wietzaden. Het bedrijf is een distributeur afkomstig uit Engeland en heeft zijn eigen zaadlijn ontwikkelt. Bekijk hier de Seedsman verpakking.

De wietzaadjes soorten van Seedsman

Seedsman heeft autoflower en feminised wietzaadjes. Ze leveren een aantal zeer mooie soorten die geschikt zijn voor zowel een binnenkweek als een buitenkweek.

Seedsman bij Wietzaadjes.nl (14 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Auto Blue - Seedsman Auto Blue - Seedsman
  € 7,95
  Auto Blue - Seedsman

  Auto Blue van Seedsman is een feminised autoflower soort. In een korte tijd zorgt deze soort voor een zeer mooie opbrengst wiet. Wiet kweken met deze autoflower zaden is een aanrader voor iedereen; ook voor de minder ervaren kwekers!

  € 7,95
 • Auto Great White - Seedsman Auto Great White - Seedsman
  € 7,95
  Auto Great White - Seedsman

  Auto Great White van Seedsman is een autoflower wietsoort. Deze soort geeft bij het roken een langdurende prettige high. Dit is een makkelijk te kweken wietsoort die een zeer geweldig resultaat geeft.

  € 7,95
 • Auto Kush - Seedsman Auto Kush - Seedsman
  € 7,95
  Auto Kush - Seedsman

  Auto Kush van Seedsman is een feminised autoflower soort die zowel indica als sativa genen bevat. Het kweken van deze soort is zeer gemakkelijk; dit maakt haar zeer geschikt voor de beginnende kwekers. Deze soort levert goede opbrengsten van overheerlijke wiet!

  € 7,95
 • Auto Lemon - Seedsman Auto Lemon - Seedsman
  € 7,95
  Auto Lemon - Seedsman

  Auto Lemon van Seedsman is een autoflower wietsoort. Deze wietplanten zullen een gemiddelde hoogte bereiken en zullen voor een mooie opbrengst wiet zorgen. Auto Lemon is zeer makkelijk te kweken, waardoor ze ook zeer geschikt is voor de minder ervaren kwekers!

  € 7,95
 • Auto Mini Gun - Seedsman Auto Mini Gun - Seedsman
  € 7,95
  Auto Mini Gun - Seedsman

  Auto Mini Gun van Seedsman is een feminised autoflower wietsoort die voor een binnenkweek, buitenkweek en een kaskweek gebruikt kunnen worden. Met deze zaden kweek je overheerlijke wiet! Deze soort is zeer geschikt voor de minder ervaren kwekers.

  € 7,95
 • Auto Moscow - Seedsman Auto Moscow - Seedsman
  € 7,95
  Auto Moscow - Seedsman

  Auto Moscow van Seedsman is een makkelijk te kweken wietsoort. Deze soort is geschikt voor een binnenkweek, buitenkweek en kaskweek. De wietplanten zullen een gemiddelde hoogte bereiken en deze soort is voor iedereen geschikt die goede wiet wil kweken!

  € 7,95
 • Mama Mia - Seedsman Mama Mia - Seedsman
  € 7,95
  Mama Mia - Seedsman

  Mama Mia van Seedsman is een feminised wietsoort met voornamelijk Indica genetica. Deze soort geeft bij het roken een zeer prettig en zacht effect. Deze wietplanten hebben een korte bloeitijd en geven een goede opbrengst van overheerlijke wiet!

  € 7,95
 • Mazari - Seedsman Mazari - Seedsman
  € 7,95
  Mazari - Seedsman

  Mazari van Seedsman is een feminised wietsoort met voornamelijk indica genetica. Deze wietsoort is geschikt voor een binnenkweek en een SOG set-up. Deze kwalitatief hoge wietsoort levert zeer goede wiet op!

  € 7,95
 • Nemesis - Seedsman Nemesis - Seedsman
  € 7,95
  Nemesis - Seedsman

  Nemesis van Seedsman is een feminised wietsoort met zowel sativa als indica genetica. Deze soort is geschikt voor een kweek binnen, een kweek buiten en een kaskweek. Deze soort zorgt met een korte bloeiperiode voor een zeer goede opbrengst overheerlijke wiet!

  € 7,95
 • Northern Soul - Seedsman Northern Soul - Seedsman
  € 7,95
  Northern Soul - Seedsman

  Northern Soul van Seedsman is een wietsoort met een mix van sativa en indica genen. Deze soort levert een geweldige opbrengst wiet. Met deze soort kweek je planten die zeer goed bestand zijn tegen schimmels!

  € 7,95
 • Original Skunk #1 - Seedsman Original Skunk #1 - Seedsman
  € 7,95
  Original Skunk #1 - Seedsman

  Original Skunk #1 is een feminised wietsoort van Seedsman. Deze soort zorgt bij het roken voor een zeer ontspannen gevoel. Deze wietplanten zijn zeer makkelijk te kweken; dit maakt haar uitermate geschikt voor de beginnende kwekers!

  € 7,95
 • Power Africa - Seedsman Power Africa - Seedsman
  € 7,95
  Power Africa - Seedsman

  Power Africa van Seedsman is een feminised wietsoort met voornamelijk Sativa genetica. Deze soort is een aanrader voor kwekers met wat ervaring. Met deze soort kweek je zowel bij een binnenkweek, als een buitenkweek zeer goede opbrengsten wiet!

  € 7,95
 • Velvet Bud - Seedsman Velvet Bud - Seedsman
  € 7,95
  Velvet Bud - Seedsman

  Velvet Bud is een feminised wietsoort van Seedsman. Velvet bud is een zeer geschikte soort voor een SOG set-up. Met deze feminised wietzaadjes zorgt deze soort voor een mooie opbrengst smaakvolle wiet.

  € 7,95
 • White Widow - Seedsman White Widow - Seedsman
  € 7,95
  White Widow - Seedsman

  White Widow van Seedsman is een sativa dominante wietsoort. Het roken van deze wiet zorgt voor een krachtig effect. Deze makkelijke te kweken wietsoort levert in een zeer korte bloeitijd zeer goede opbrengsten wiet!

  € 7,95

Seedsman bij Wietzaadjes.nl (14 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen