Seeds of Life wietzaadjes

Seeds of Life

Seeds of Life is een producent die heel erg veel aandacht besteed aan het secuur ontwikkelen van wietzaadjes. De genetica van deze wietzaden is erg sterk, echter hebben de zaden in Nederland nog niet zo’n grote bekendheid.

De wietsoorten van Seeds of Life

Seeds of life maakt feminised wiet zaden van hoge kwaliteit. Ze bieden soorten aan die geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. Het merk is in Nederland nog niet zo populair maar ze bieden toch een aantal zeer leuke soorten.

Seeds of Life bij Wietzaadjes.nl (4 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Big Low Auto - Seeds of Life Big Low Auto - Seeds of Life
  € 8,50
  Big Low Auto - Seeds of Life

  Big Low Auto van Seeds of Life zijn autoflower wietzaden die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Deze wietplant wordt ook als medicinale cannabis gekweekt en ze heeft een heerlijk fruitig aroma.

  € 8,50
 • Hindiana Auto - Seeds of Life Hindiana Auto - Seeds of Life
  € 5,50
  Hindiana Auto - Seeds of Life

  Hindiana Auto van Seeds of Life is autoflower wietsoort die voornamelijk indica genetica bevat. Deze wietzaden worden ook als medicinale cannabis gekweekt en het effect van deze wiet is krachtig.

  € 5,50
 • Kabala Auto - Seeds of Life Kabala Auto - Seeds of Life
  € 8,95
  Kabala Auto - Seeds of Life

  Kabala Auto van Seeds of Life zijn autoflower wietzaden die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Deze voornamelijk sativa planten geven een zeer goede opbrengst wiet met een hoog THC- gehalte.

  € 8,95
 • Nordika Auto - Seeds of Life Nordika Auto - Seeds of Life
  € 5,50
  Nordika Auto - Seeds of Life

  Nordika Auto van Seeds of Life zijn autoflower wietzaden die voornamelijk Sativa genetica bevatten. Deze wietplant is geschikt voor een kweek binnen en buiten en ze wordt ook als medicinale cannabis gebruikt.

  € 5,50

Seeds of Life bij Wietzaadjes.nl (4 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen