Seedmakers Seeds wietzaadjes

Seedmakers Seeds

Seedmakers Seeds werken met een aantal onafhankelijke breeders samen die streven naar de beste kwaliteit wietzaadjes. Seedmakers Seeds is van mening dat topkwaliteit niet duur hoeft te zijn. Bekijk hier de Seedmakers Seeds verpakking.

Seedmakers Seeds wietsoorten

Seedmakers Seeds levert zijn wietzaadjes in de feminised en autoflower vorm. Ze hebben een groot aantal soorten die geschikt zijn voor zowel binnen- als buitenkweek.

Seedmakers Seeds bij Wietzaadjes.nl (13 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • AK Auto - Seedmakers Seeds AK Auto - Seedmakers Seeds
  € 5,50
  AK Auto - Seedmakers Seeds

  AK Auto van Seedmakers Seeds zijn autoflower wietzaden die makkelijk te kweken zijn en ook geschikt voor een SOG kweek. Het effect van deze wietsoort is een actieve mentale high met een mild lichamelijk stoned gevoel.

  € 5,50
 • Alakazam - Seedmakers Seeds Alakazam - Seedmakers Seeds
  € 5,50
  Alakazam - Seedmakers Seeds

  Alakazam van Seedmakers Seeds zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een binnenkweek. Deze wietplant groeit robuust en krijgt zeer mooie toppen. Ze heeft een mooie balans tussen sativa en indica genetica.

  € 5,50
 • Auto Blue - Seedmakers Seeds Auto Blue - Seedmakers Seeds
  € 5,50
  Auto Blue - Seedmakers Seeds

  Auto Blue van Seedmakers Seedszijn autoflower wietzaadjes die een erg korte bloeitijd hebben. De plant blijft klein en daarom ook geschikt voor een kweek op je balkon. De smaak van deze wiet is zoet en fruitig.

  € 5,50
 • Auto Critical - Seedmakers Seeds Auto Critical - Seedmakers Seeds
  € 5,50
  Auto Critical - Seedmakers Seeds

  Auto Critical van Seedmakers Seeds zijn autoflower wietzaadjes die zeer makkelijk te kweken zijn. Deze wietplant krijgt veel dikke toppen en levert een mooie opbrengst. Het effect van deze wiet is krachtig en ze wordt ook als medinicale cannabis gekweekt.

  € 5,50
 • Automax - Seedmakers Seeds Automax - Seedmakers Seeds
  € 5,50
  Automax - Seedmakers Seeds

  Automax van Seedmakers Seeds zijn autoflower wietzaadjes die makkelijk te kweken zijn en geschikt voor een kweek binnen en buiten. Ze heeft een korte bloeitijd en geeft een mooie opbrengst. Deze autoflower wietsoort bevat voornamelijk indica genetica.

  € 5,50
 • Blizzard - Seedmakers Seeds Blizzard - Seedmakers Seeds
  € 5,50
  Blizzard - Seedmakers Seeds

  Blizzard van Seedmakers Seeds zijn feminised wietzaadjes die in de hoogte en in de breedte flink zullen groeien. Ze heeft een hoog THC- gehalte en het effect van deze wietsoort is een prettige high.

  € 5,50
 • Critical - Seedmakers Seeds Critical - Seedmakers Seeds
  € 5,50
  Critical - Seedmakers Seeds

  Critical van Seedmakers Seeds zijn feminised wietzaadjes met indica dominante genetica. Deze wietplant heeft een zeer korte bloeitijd waarin ze stevige en grote toppen produceert.

  € 5,50
 • Jack Widow - Seedmakers Seeds Jack Widow - Seedmakers Seeds
  € 5,50
  Jack Widow - Seedmakers Seeds

  Jack Widow van Seedmakers Seeds zijn feminised wietzaadjes die voornamelijk indica genetica bevatten. Deze krachtige wietplanten geven een wiet die een zeer ontspannend effect heeft op het lichaam.

  € 5,50
 • Low Dwarf - Seedmakers Seeds Low Dwarf - Seedmakers Seeds
  € 5,50
  Low Dwarf - Seedmakers Seeds

  Low Dwarf van Seedmakers Seeds zijn autoflower wiet zaden die geschikt zijn voor een binnenkweek en buitenkweek. Deze wietplanten worden gemiddeld hoog en zullen een goede opbrengst leveren. Deze wietsoort heeft een snelle bloeitijd.

  € 5,50
 • Orange Light - Seedmakers Seeds Orange Light - Seedmakers Seeds
  € 5,50
  Orange Light - Seedmakers Seeds

  Orange Light van Seedmakers Seeds zijn feminised wietzaadjes die een indica dominante genetica hebben. Deze wietplanten hebben een zoete, fruitige geur en het effect van het roken van deze wietsoort is krachtig.

  € 5,50
 • Silver Jack - Seedmakers Seeds Silver Jack - Seedmakers Seeds
  € 5,50
  Silver Jack - Seedmakers Seeds

  Silver Jack van Seedmakers Seeds zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een binnenkweek en een buitenkweek. Deze wietplant heeft een mooie balans tussen indica en sativa genetica en deze wiet heeft een hoog THC percentage.

  € 5,50
 • Super Diesel - Seedmakers Seeds Super Diesel - Seedmakers Seeds
  € 5,50
  Super Diesel - Seedmakers Seeds

  Super Diesel van Seedmakers Seeds is een feminised wietsoort die speciaal geschikt is voor een buitenkweek. Deze wietplant krijgt zeer mooie wiettoppen en door het roken van deze wiet raak je in een vrolijke stemming.

  € 5,50
 • Wonder Skunk - Seedmakers Seeds Wonder Skunk - Seedmakers Seeds
  € 5,50
  Wonder Skunk - Seedmakers Seeds

  Wonder Skunk van Seedmakers Seeds zijn feminised wietzaadjes met een mooie balans tussen indica en sativa genetica. Deze wietplanten zullen een mooie opbrengst leveren en zijn geschikt voor de wat meer ervaren kweker.

  € 5,50

Seedmakers Seeds bij Wietzaadjes.nl (13 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen