Sativa Seedbank wietzaadjes

Sativa Seedbank

Sativa Seedbank is een wiet zaden lijn die uitgegeven wordt door Nirvana. De soorten die je bij deze zaadbank zult vinden zijn uiteraard zijn, zoals de naam al zegt, voornamelijk sativa. Bekijk hier de Sativa Seedbank verpakking.

Wietsoorten van Sativa Seedbank

De zaden van Sativa seeds heeft in zijn assortiment feminised en autoflowering wietzaadjes met voornamelijk sativa genetica en van goede kwaliteit.

Sativa Seedbank bij Wietzaadjes.nl (13 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Auto Jock Horror - Sativa Seedbank Auto Jock Horror - Sativa Seedbank
  € 8,50
  Auto Jock Horror - Sativa Seedbank

  Auto Jock Horror van Sativa Seedbank zijn autoflower wietzaden die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Het effect van het roken van deze wiet is een prettige high.

  € 8,50
 • Black Jack - Sativa Seedbank Black Jack - Sativa Seedbank
  € 8,50
  Black Jack - Sativa Seedbank Black Jack van Sativa Seedbank heeft een hoog THC percentage en is geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. Deze wiet heeft ook medicinale eigenschappen.

  € 8,50
 • Blackberry - Sativa Seedbank Blackberry - Sativa Seedbank
  € 8,50
  Blackberry - Sativa Seedbank

  Blackberry van Sativa Seedbank zijn feminised wietzaadjes soort die vooral voor een binnenkweek geschikt is. Geeft een fijne high en wordt ook gekweekt om haar medicinale eigenschappen.

  € 8,50
 • Eldorado - Sativa Seedbank Eldorado - Sativa Seedbank
  € 8,50
  Eldorado - Sativa Seedbank

  Eldorado van Sativa Seedbank zijn feminised wietzaadjes die vooral geschikt zijn voor een binnenkweek. Deze pure sativa wietplanten worden ook om haar medicinale eigenschappen gekweekt.

  € 8,50
 • Full Moon - Sativa Seedbank Full Moon - Sativa Seedbank
  € 8,50
  Full Moon - Sativa Seedbank

  Full Moon van Sativa Seedbank is een feminised wietzaadjes soort geschikt voor een kweek binnen. Ze heeft een zoet pittige melange en wordt ook als medicinale cannabis gekweekt

  € 8,50
 • Hawaii Maui Waui - Sativa Seedbank Hawaii Maui Waui - Sativa Seedbank
  € 8,50
  Hawaii Maui Waui - Sativa Seedbank

  Hawaii Maui Waui van Sativa Seedbank zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Deze wiet wordt ook wel een old school wietsoort genoemd. Ze geeft een prettige, langdurige high.

  € 8,50
 • Haze #1 - Sativa Seedbank Haze #1 - Sativa Seedbank
  € 8,50
  Haze #1 - Sativa Seedbank

  Haze #1 van Sativa Seedbank zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een kweek binnen en voor een SOG set-up. Deze wietsoort is zeer geliefd bij medicinale cannabis rokers en heeft voornamelijk sativa genetica.

  € 8,50
 • Jock Horror - Sativa Seedbank Jock Horror - Sativa Seedbank
  € 8,50
  Jock Horror - Sativa Seedbank

  Jock Horror van Sativa Seedbank zijn feminised wietzaadjes die een zeer geschikte binnenkweek soort is. Deze wietsoort heeft voornamelijk sativa genetica en is ook geschikt als medicinale cannabis.

  € 8,50
 • New York Power Diesel - Sativa Seedbank New York Power Diesel - Sativa Seedbank
  € 8,50
  New York Power Diesel - Sativa Seedbank

  New York Power Diesel van Sativa Seedbank zijn feminised wietzaadjes die heel geschikt zijn voor een binnenkweek. Deze wiet wordt ook als medicinale cannabis gekweekt omdat ze een krachtig narcotisch effect heeft.

  € 8,50
 • Raspberry Cough - Sativa Seedbank Raspberry Cough - Sativa Seedbank
  € 8,50
  Raspberry Cough - Sativa Seedbank

  Raspberry Cough van Sativa Seedbank zijn feminised wietzaadjes geschikt voor een kweek binnen. Het effect van deze wiet is opwekkend maar ook kalmerend. Ze wordt ook gekweekt om haar medicinale eigenschappen.

  € 8,50
 • Royal Flush - Sativa Seedbank Royal Flush - Sativa Seedbank
  € 8,50
  Royal Flush - Sativa Seedbank

  Royal Flush van Sativa Seedbank zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor kweek binnen. Een geliefde soort onder medicinale cannabis rokers omdat ze een opwekkende en enrgievolle high geeft.

  € 8,50
 • Sterling Haze - Sativa Seedbank Sterling Haze - Sativa Seedbank
  € 8,50
  Sterling Haze - Sativa Seedbank

  Sterling Haze van Sativa Seedbank zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een kweek binnen en waarvan de planten best hoog kunnen worden. Dit is ook een populaire soort bij medicinale cannabis kwekers.

  € 8,50
 • Urban Poison - Sativa Seedbank Urban Poison - Sativa Seedbank
  € 8,50
  Urban Poison - Sativa Seedbank

  Urban Poison van Sativa Seedbank zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Ze produceert heerlijk geurende en prachtige toppen waarvan de wiet een krachtig high effect heeft.

  € 8,50

Sativa Seedbank bij Wietzaadjes.nl (13 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen