Samsara Seeds wietzaadjes

Samsara Seeds

Samsara Seeds heeft soorten wiet zaden ontwikkelt waarmee ze zich wilden onderscheiden van de rest van de breeders. Door deze instelling heeft Samsara Seeds een mooie zaadlijn op de markt gezet en deze zijn redelijk populair. Bekijk hier de Samsara Seeds verpakking.

Wietsoorten van Samsara Seeds

Ze leveren feminised en autoflowering zaden waarvan veel soorten geschikt zijn voor zowel een binnenkweek als een buitenkweek.

Samsara Seeds bij Wietzaadjes.nl (16 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Crazy Miss Hyde - Samsara Seeds Crazy Miss Hyde - Samsara Seeds
  € 7,25
  Crazy Miss Hyde - Samsara Seeds

  Crazy Miss Hyde van Samsara Seeds is een indica dominante wietsoort met een hoog THC gehalte. Ze is geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. Met een korte bloeiperiode levert deze soort een mooie wiet op van stabiele planten.

  € 7,25
 • El Alquimista - Samsara Seeds El Alquimista - Samsara Seeds
  € 8,25
  El Alquimista - Samsara Seeds

  El Alquimista van Samsara Seeds is een wietsoort die ontstaan is uit een kruising van zeer bekende ouders. Deze wietsoort is zeer eenvoudig te kweken en is goed bestand tegen insecten en rot; dit maakt haar uitermate geschikt voor de beginnende kwekers.

  € 8,25
 • El Alquimista Auto - Samsara Seeds El Alquimista Auto - Samsara Seeds
  € 11,50
  El Alquimista Auto - Samsara Seeds

  El Alquimista Auto van Samsara Seeds is een autoflower wietsoort. Deze wietplanten bereiken een gemiddelde hoogte en zullen een behoorlijk grote opbrengst leveren. Met een hoog THC en CBD gehalte is ze ook zeer geschikt voor het gebruik van medicinale doeleinden.

  € 11,50
 • Flash Babylon - Samsara Seeds Flash Babylon - Samsara Seeds
  € 7,25
  Flash Babylon - Samsara Seeds

  Flash Babylon van Samsara Seeds is een autoflower wietsoort. Deze soort zal na het kweken zeer mooie resultaten laten zien. Flash Babylon is zeker een aanrader voor mensen die een krachtige, medicinale cannabis willen kweken.

  € 7,25
 • Green Love Potion - Samsara Seeds Green Love Potion - Samsara Seeds
  € 7,25
  Green Love Potion - Samsara Seeds

  Green Love Potion van Samsara Seeds is een zeer populaire en geliefde wietsoort. Deze soort heeft tijdens haar bloeitijd een mooie paarse gloed over haar toppen. Ze is zeer eenvoudig te kweken en laat zich makkelijk snoeien; zeer geschikt voor de beginnende kwekers.

  € 7,25
 • Holy Grail 69 - Samsara Seeds Holy Grail 69 - Samsara Seeds
  € 8,25
  Holy Grail 69 - Samsara Seeds

  Holy Grail 69 van Samsara Seeds is een sativa dominante wietsoort. Ze is geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. Deze wietsoort geeft een overheerlijke frisse en tropische smaak en zal voor een grote opbrengst wiet zorgen.

  € 8,25
 • Jekyll Passion - Samsara Seeds Jekyll Passion - Samsara Seeds
  € 7,50
  Jekyll Passion - Samsara Seeds

  Jekyll Passion van Samsara Seeds is een sativa dominante wietsoort. Deze wietsoort heeft een korte bloeitijd en zal voor een behoorlijk hoge opbrengst zorgen. Ze levert een overheerlijke wiet die ontstaan is uit een zeer mooie en stabiele kruising.

  € 7,50
 • Kiss Dragon - Samsara Seeds Kiss Dragon - Samsara Seeds
  € 6,95
  Kiss Dragon - Samsara Seeds

  Kiss Dragon van Samsara Seeds is een feminised wietsoort. Deze wietplant heeft een korte bloeitijd en zal een gemiddelde hoogte bereiken. Deze soort bevat een hoog THC gehalte en levert je mooie wiet met voornamelijk indica genetica.

  € 6,95
 • Punky Lion - Samsara Seeds Punky Lion - Samsara Seeds
  € 7,95
  Punky Lion - Samsara Seeds

  Punky Lion van Samsara Seeds is een feminised wietsoort die ontstaan is uit een van de best verkopende soorten. Deze soort heeft een korte bloeitijd, maar zal voor een behoorlijk grote opbrengst zorgen. Punky Lion levert je mooie wiet met pure indica genen.

  € 7,95
 • Shot Adrenaline - Samsara Seeds Shot Adrenaline - Samsara Seeds
  € 6,95
  Shot Adrenaline - Samsara Seeds

  Shot Adrenaline van Samsara Seeds is een autoflower wietsoort met voornamelijk sativa genen. Deze krachtige wietsoort is schimmelbestendig en is zeer geschikt voor het gebruik van medicinale doeleinden.

  € 6,95
 • Spice White Devil - Samsara Seeds Spice White Devil - Samsara Seeds
  € 7,95
  Spice White Devil - Samsara Seeds

  Spice White Devil van Samsara Seeds is een wietsoort met voornamelijk sativa genen. Deze wietsoort zal een mooi resultaat geven bij zowel een binnenkweek als een buitenkweek. Ze bevat een hoog THC gehalte en is zeer geschikt voor het gebruik van medicinale doeleinden.

  € 7,95
 • Spiritual Punk - Samsara Seeds Spiritual Punk - Samsara Seeds
  € 6,95
  Spiritual Punk - Samsara Seeds

  Spiritual Punk van Samsara Seeds is een wietsoort met pure indica genetica. Ze bevat een hoog THC gehalte en zal een gemiddelde hoogte bereiken. Deze wietsoort levert je krachtige wiet op die geschikt is voor het gebruik van medicinale doeleinden.

  € 6,95
 • Supersonic Crystal Storm - Samsara Seeds Supersonic Crystal Storm - Samsara Seeds
  € 7,95
  Supersonic Crystal Storm - Samsara Seeds

  Supersonic Crystal Storm van Samsara Seeds is een autoflower soort die in een zeer korte tijd groeit. Deze soort bevat pure indica genetica en is ook zeer geschikt voor het gebruik van medicinale doeleinden!

  € 7,95
 • Sweet Black Angel - Samsara Seeds Sweet Black Angel - Samsara Seeds
  € 6,95
  Sweet Black Angel - Samsara Seeds

  Sweet Black Angel van Samsara Seeds is een medicinale cannabis. Ze is ontstaan uit een zeer mooie kruising. Met een korte bloeiperiode levert deze soort een behoorlijk grote opbrengst wiet met voornamelijk indica genen.

  € 6,95
 • Thunder Bloody Mary - Samsara Seeds Thunder Bloody Mary - Samsara Seeds
  € 7,50
  Thunder Bloody Mary - Samsara Seeds

  Thunder Bloody Mary van Samsara Seeds is een autoflower wietsoort. Ze groeit in een zeer korte tijd en produceert een mooie hoeveelheid toppen met een hoog THC gehalte. Deze soort is zeer geschikt voor het gebruik van medicinale doeleinden.

  € 7,50
 • Ultraviolet - Samsara Seeds Ultraviolet - Samsara Seeds
  € 8,50
  Ultraviolet - Samsara Seeds

  Ultraviolet van Samsara Seeds is een overheerlijke autoflower soort. Deze wietplanten blijven redelijk klein, maar zullen toch een mooie opbrengst leveren. Ultraviolet is een medicinale cannabis en zorgt voor een zeer prettig effect.

  € 8,50

Samsara Seeds bij Wietzaadjes.nl (16 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen