Sagarmatha wietzaadjes

Sagarmatha

Sagarmatha is een zeer bekende zaadbank met goede kwaliteit wietzaadjes. Deze breeder heeft zich gevestigd in Amsterdam en is in Nederland een populair merk. Bekijk hier de Sagarmatha verpakking.

Sagarmatha wiet soorten

De wiet zaden van Sagarmatha worden geleverd in feminised en autoflowering vorm. Ze hebben de beste genetica geselecteerd en zijn hiermee aan het werk gegaan, het resultaat is zeer stabiel wietzaad.

Sagarmatha bij Wietzaadjes.nl (38 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • A1 Haze - Sagarmatha Seeds A1 Haze - Sagarmatha Seeds
  € 8,95
  A1 Haze - Sagarmatha Seeds

  A1 Haze van Sagarmatha Seeds is een overheerlijke haze wietsoort die voornamelijk bestaat uit sativa genetica. Deze mooie wiet is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek, deze soorten is gemiddeld moeilijk te kweken.

  € 8,95
 • AK48 Automatic - Sagarmatha Seeds AK48 Automatic - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  AK48 Automatic - Sagarmatha Seeds

  AK48 Automatic van Sagarmatha Seeds is een wietsoort die ontstaan is uit het samenvoegen van zeer bekende wietplanten. Deze soort is geschikt voor zowel een kweek binnen als buiten en ze produceert een wiet met een hoog THC gehalte.

  € 10,95
 • Black Buddha - Sagarmatha Seeds Black Buddha - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  Black Buddha - Sagarmatha Seeds

  Black Buddha van Sagarmatha Seeds is een wietzaden soort die ontstaan is uit het kruisen van zeer mooie genetica. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten, ze produceren een wiet die een hoog THC gehalte heeft.

  € 10,95
 • Black Domina Auto - Sagarmatha Seeds Black Domina Auto - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  Black Domina Auto - Sagarmatha Seeds

  Black Domina Auto van Sagarmatha Seeds zijn autoflower wietzaden die gemakkelijk te kweken zijn, dus geschikt voor beginners. Deze wietsoort bevat voornamelijk indica genetica en heeft een korte bloeitijd.

  € 10,95
 • Blueberry Bud - Sagarmatha Seeds Blueberry Bud - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  Blueberry Bud - Sagarmatha Seeds

  Blueberry Bud van Sagarmatha Seeds is een wietplant die in haar bloeiperiode zeer aangenaam ruikt. Deze wietplant is geschikt voor een kweek buiten en binnen. Deze soort is het meest geschikt voor de kweker met al wat kweekervaring.

  € 10,95
 • Boulder Bubblegum - Sagarmatha Seeds Boulder Bubblegum - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  Boulder Bubblegum - Sagarmatha Seeds

  Boulder Bubblegum van Sagarmatha Seeds is een mooie feminised wietsoort die zeer bekende genetica bevat. Deze wietplanten hebben een snelle groei en produceren wiet met een hoog THC percentage. Je kunt ze zowel binnen als buiten kweken.

  € 10,95
 • California Train Wreck - Sagarmatha Seeds California Train Wreck - Sagarmatha Seeds
  € 8,95
  California Train Wreck - Sagarmatha Seeds

  California Train Wreck van Sagarmatha Seeds is een zeer mooie wietplant die ontstaan is in Californië. Deze wietplanten zijn geschikt voor binnen en buiten en leveren een wiet met een hoog THC gehalte. Ook blijven deze wietplanten redelijk klein.

  € 8,95
 • Chunky Skunk - Sagarmatha Seeds Chunky Skunk - Sagarmatha Seeds
  € 8,95
  Chunky Skunk - Sagarmatha Seeds

  Chunky Skunk van Sagarmatha Seeds is een mooie wietsoort die afkomstig is uit het kruisen van zeer goede wietsoorten. Deze wietzaden bestaan voornamelijk uit indica genetica en zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten.

  € 8,95
 • Double Bubbleberry - Sagarmatha Seeds Double Bubbleberry - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  Double Bubbleberry - Sagarmatha Seeds

  Double Bubbleberry van Sagarmatha Seeds is een zeer populaire soort die geschikt zijn voor zowel een kweek binnen als buiten. Het effect na het roken van deze wiet maakt je blij en vrolijk, ze produceert in de bloeiperiode dikke toppen.

  € 10,95
 • Double Diesel Ryder - Sagarmatha Seeds Double Diesel Ryder - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  Double Diesel Ryder - Sagarmatha Seeds

  Double Diesel Ryder van Sagarmatha Seeds is een mooie autoflower diesel soort die bij het roken een lekkere en herkenbare Diesel smaak heeft. Dit is een wietplant die geschikt is voor een kweek binnen en buiten, in de bloeiperiode zal deze wietplant erg sterk ruiken.

  € 10,95
 • Early Bird Skunk - Sagarmatha Seeds Early Bird Skunk - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  Early Bird Skunk - Sagarmatha Seeds

  Early Bird Skunk van Sagarmatha Seeds is een lekkere skunk wietzaden soort die vroeg en kort bloeit. Deze voornamelijk indica wietplant is geschikt om binnen en buiten te kweken. Dit is een wietsoort met dikke toppen en een hoog THC percentage.

  € 10,95
 • Honolulu Haze - Sagarmatha Seeds Honolulu Haze - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  Honolulu Haze - Sagarmatha Seeds

  Honolulu Haze van Sagarmatha Seeds is een zeer goede wietsoort die voornamelijk bestaat uit sativa genetica. Deze wietplanten worden in de volle grond zeer groot en produceren een wietsoort met een hoog THC gehalte.

  € 10,95
 • Indica XXL - Sagarmatha Seeds Indica XXL - Sagarmatha Seeds
  € 8,95
  Indica XXL - Sagarmatha Seeds

  Indica XXL van Sagarmatha Seeds is een wietplant die ontstaan is uit het kruisen van twee zeer krachtige indica wietsoorten. Dit is een wietplant die geschikt is voor zowel een kweek binnen als buiten en heft een hoog THC gehalte.

  € 8,95
 • Lowboldt Automatic - Sagarmatha Seeds Lowboldt Automatic - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  Lowboldt Automatic - Sagarmatha Seeds

  Lowboldt Automatic van Sagarmatha Seeds is een zeer mooie en populaire wietplant die een indica dominante wiet produceert. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten, ze krijgt in de bloeiperiode dikke toppen.

  € 10,95
 • Matanuska Tundra - Sagarmatha Seeds Matanuska Tundra - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  Matanuska Tundra - Sagarmatha Seeds

  Matanuska Tundra van Sagarmatha Seeds is een mooie wietsoort die voornamelijk bestaat uit indica genetica. Ze wordt vaak gebruikt als een medicinale cannabis, ook is ze geschikt voor een kweek binnen en buiten en heeft een krachtig effect.

  € 10,95
 • Midnight Blue - Sagarmatha Seeds Midnight Blue - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  Midnight Blue - Sagarmatha Seeds

  Midnight Blue van Sagarmatha Seeds zijn feminised wietzaden waarvan we niet weten hoe ze precies zijn ontstaan. Deze wietsoort bevat vooral Indica genetica.

  € 10,95
 • Northern Lights #9 - Sagarmatha Seeds Northern Lights #9 - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  Northern Lights #9 - Sagarmatha Seeds

  Northern Lights #9 van Sagarmatha Seeds is een zeer bekende wietsoort die overal ter wereld gekweekt wordt. Deze wietplant is geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten, ze levert uiteindelijk een zeer mooie wietsoort met een hoog THC gehalte.

  € 10,95
 • NY Diesel - Sagarmatha Seeds NY Diesel - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  NY Diesel - Sagarmatha Seeds

  Sagarmatha Seeds NY Diesel is een wietsoort die uit Amerika komt. Deze wietzaadjes zijn geschikt voor een binnen- en buitenkweek. Deze soort heeft een gemiddeld tot hoog THC gehalte.

  € 10,95
 • OGNL - Sagarmatha Seeds OGNL - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  OGNL - Sagarmatha Seeds

  OGNL van Sagarmatha Seeds is een mooie wietsoort die geschikt is voor zowel een kweek binnen als een kweek buiten. Dit is een wietsoort met een hoog THC gehalte en het effect na het roken van deze wiet is alsof je droomt.

  € 10,95
 • Purple Pinecone - Sagarmatha Seeds Purple Pinecone - Sagarmatha Seeds
  € 8,95
  Purple Pinecone - Sagarmatha Seeds

  Purple Pinecone van Sagarmatha Seeds is een zeer mooie paarse wietsoort die in de bloeiperiode een paarse kleur heeft. Dit is een wietzaden soort die geschikt is voor een kweek binnen en buiten, ze bestaat voornamelijk uit indica genetica

  € 8,95
 • Quick Fix - Sagarmatha Seeds Quick Fix - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  Quick Fix - Sagarmatha Seeds

  Sagarmatha Seeds Quick Fix wietzaadjes zijn geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. Deze soort heeft een korte bloeiperiode.

  € 10,95
 • Rhode Island Skunk - Sagarmatha Seeds Rhode Island Skunk - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  Rhode Island Skunk - Sagarmatha Seeds

  Rhode Island Skunk van Sagarmatha Seeds is een heerlijke skunk wiet die geschikt is voor een binnenkweek en buitenkweek. Dit is een wietsoort met een hoog THC gehalte en een lekkere smaak.

  € 10,95
 • Santa Cruz Kush - Sagarmatha Seeds Santa Cruz Kush - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  Santa Cruz Kush - Sagarmatha Seeds

  Sagarmatha Seeds Santa Cruz Kush is een wietsoort die in een korte periode een gemiddeld opbrengst oplevert. Deze gemiddeld grote wietplanten zijn geschikt voor een binnen- en buitenkweek.

  € 10,95
 • Silver Bullet - Sagarmatha Seeds Silver Bullet - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  Silver Bullet - Sagarmatha Seeds

  Silver Bullet van Sagarmatha Seeds is een zeer mooie wietsoort die afkomstig is van een van de meest bekende soorten ter wereld, de AK47. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek, het effect na het roken van deze wiet is erg krachtig.

  € 10,95
 • Silver Shadow Haze - Sagarmatha Seeds Silver Shadow Haze - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  Silver Shadow Haze - Sagarmatha Seeds

  Sagarmatha Seeds Silver Shadow Haze wietzaadjes zijn geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. Deze planten produceren een goede opbrengst voor haar lengte. De wiet van deze wietplanten heeft een zeer hoog THC gehalte.

  € 10,95
 • Silver Shark - Sagarmatha Seeds Silver Shark - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  Silver Shark - Sagarmatha Seeds

  Silver Shark van Sagarmatha Seeds is een mooie wietplant die schikt is voor de kweker zonder ervaring omdat ze erg makkelijk te kweken is. Deze wiet bestaat voornamelijk uit sativa genetica en geeft je een prettig high gevoel.

  € 10,95
 • Skunk Wreck - Sagarmatha Seeds Skunk Wreck - Sagarmatha Seeds
  € 7,95
  Skunk Wreck - Sagarmatha Seeds

  Skunk Wreck van Sagarmatha Seeds is een wiet die ontstaan is uit het kruisen van zeer mooie en bekende soorten. Dit zijn wietplanten die voornamelijk uit indica genetica bestaat en is geschikt voor een kweek binnen en buiten.

  € 7,95
 • Smurfberry Automatic - Sagarmatha Seeds Smurfberry Automatic - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  Smurfberry Automatic - Sagarmatha Seeds

  Smurfberry Automatic van Sagarmatha Seeds is een mooie autoflower wietzaden soort die een lekkere blauwe wietsoort oplevert met genetica van de bekende Blueberry. Deze wietzaadjes zijn geschikt voor een binnen en buitenkweek en ze heeft bij het roken een lekker effect.

  € 10,95
 • Solo Ryder - Sagarmatha Seeds Solo Ryder - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  Solo Ryder - Sagarmatha Seeds

  Solo Ryder van Sagarmatha Seeds is een mooie autoflower wietzaden soort die zeer bekend en populair is. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek, ook zijn ze zeer geschikt voor de beginnende kweker omdat ze makkelijk te kweken is.

  € 10,95
 • Star Ryder Automatic - Sagarmatha Seeds Star Ryder Automatic - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  Star Ryder Automatic - Sagarmatha Seeds

  Star Ryder Automatic van Sagarmatha Seeds is een mooie autoflower wietzaden soort die geschikt zijn voor een kweek binnen en een kweek buiten. Het effect van deze autoflower wiet is zeer relaxt en ontspannen.

  € 10,95
 • Stonehedge - Sagarmatha Seeds Stonehedge - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  Stonehedge - Sagarmatha Seeds

  Stonehedge van Sagarmatha Seeds is een wietsoort die in 1998 een prijs gewonnen heeft op de Cannabis Cup. Deze wietzaden zijn geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten, ze leveren een wiet met een hoog THC gehalte. Het effect van deze soort is ontspannen.

  € 10,95
 • Strawberry D-lite - Sagarmatha Seeds Strawberry D-lite - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  Strawberry D-lite - Sagarmatha Seeds

  Strawberry D-lite van Sagarmatha Seeds is een voornamelijk indica wietplant die geschikt is voor een binnenkweek en buitenkweek. Ook is dit een wietplant die geschikt is voor de kweker zonder ervaring omdat ze erg makkelijk te kweken is.

  € 10,95

Sagarmatha bij Wietzaadjes.nl (38 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen