Royal Queen Seeds wietzaadjes

Royal Queen Seeds

Royal Queen Seeds is afkomstig uit Nederland en levert wiet zaden van goede kwaliteit. Royal Queen Seeds draait al jaren mee in de zaden wereld en heeft een stabiele zaadlijn met goede genetica. Bekijk hier de Royal Queen Seeds verpakking.

Royal Queen Seeds wietsoorten

De prijs- en kwaliteitsverhouding is bij dit merk erg sterk. Ze hebben met een groot aantal soorten prijzen gewonnen wat garant staat voor kwaliteit. Royal Queen Seeds levert feminised en autoflower wiet zaden, met zowel wietsoorten geschikt voor een binnenkweek als een buitenkweek.

Royal Queen Seeds bij Wietzaadjes.nl (58 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Amnesia Haze - Royal Queen Seeds Amnesia Haze - Royal Queen Seeds
  € 10,00
  Amnesia Haze - Royal Queen Seeds

  Amnesia Haze van Royal Queen Seeds is een zeer geliefde haze soort en voor verschillende kweekmethoden, binnen en buiten, te gebruiken. Deze wietsoort geeft bij het roken een zeer krachtig, bijna psychedelisch effect.

  € 10,00
 • Amnesia Haze Automatic - Royal Queen Seeds Amnesia Haze Automatic - Royal Queen Seeds
  € 9,95
  Amnesia Haze Automatic - Royal Queen Seeds

  Amnesia Haze Automatic van Royal Queen Seeds zijn autoflower wietzaden die een korte bloeitijd hebben en niet zo heel hoog groeien voor een amnesia soort. Het effect van het roken van deze wiet is euforische en heldere high en ze heeft een kruidig, zoete smaak.

  € 9,95
 • Blue Cheese - Royal Queen Seeds wiet top van dichtbij Blue Cheese - Royal Queen Seeds
  € 8,50
  Blue Cheese - Royal Queen Seeds

  Blue Cheese van Royal Queen Seeds zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Het effect van het roken van deze wiet is een krachtige stoned.

  € 8,50
 • Blue Mistic - Royal Queen Seeds Blue Mistic - Royal Queen Seeds
  € 8,00
  Blue Mistic - Royal Queen Seeds

  Blue Mistic van Royal Queen Seeds zijn feminised wietzaadjes die uitgroeien tot wietplanten die niet zo heel hoog, maar voornamelijk in de breedte groeien. Ze heeft een hoog THC-gehalte en het effect bij het roken van deze wiet is zeer krachtig.

  € 8,00
 • Bubble Kush - Royal Queen Seeds Bubble Kush - Royal Queen Seeds
  € 9,50
  Bubble Kush - Royal Queen Seeds

  Bubble Kush van Royal Queen Seeds zien feminised wietzaadjes die heel populair zijn vanwege de hoge opbrengst en de heerlijke zoete smaak die deze wietsoort heeft. Het roken van deze wiet heeft een zeer ontspannend effect.

  € 9,50
 • Bubble Kush Automatic - Royal Queen Seeds Bubble Kush Automatic - Royal Queen Seeds
  € 9,50
  Bubble Kush Automatic - Royal Queen Seeds

  Bubble Kush Automatic van Royal Queen Seeds zijn autoflower wietzaden die makkelijk te kweken zijn en geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Deze krachtige wietsoort wordt ook als medicinale cannabis gebruikt.

  € 9,50
 • Bubblegum XL - Royal Queen Seeds Bubblegum XL - Royal Queen Seeds
  € 9,00
  Bubblegum XL - Royal Queen Seeds

  Bubblegum XL van Royal Queen Seeds zijn feminised wietzaadjes die makkelijk te kweken zijn en deze wietplant heeft sativa dominante genetica. Het roken van deze wiet heeft een relaxende werking.

  € 9,00
 • Candy Kush Express - Royal Queen Seeds Candy Kush Express - Royal Queen Seeds
  € 9,00
  Candy Kush Express - Royal Queen Seeds

  Candy Kush Express van Royal Queen Seeds zijn feminised wietzaadjes die een korte bloeiperiode hebben en makkelijk te kweken, dus geschikt voor de beginnende kweker. Bij het effect van deze wietsoort is duidelijk de invloed van zowel de sativa als de indica genetica merkbaar.

  € 9,00
 • Chocolate Haze - Royal Queen Seeds Chocolate Haze - Royal Queen Seeds
  € 8,95
  Chocolate Haze - Royal Queen Seeds

  Chocolate Haze van Royal Queen Seeds is een feminsed wietzaden soort die je een krachtig high gevoel geven. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Dit is een bijna pure sativa wietsoort.

  € 8,95
 • Critical - Royal Queen Seeds Critical - Royal Queen Seeds
  € 9,00
  Critical - Royal Queen Seeds

  Critical van Royal Queen Seeds zijn feminised wietzaadjes die uitgroeien tot stabiele wietplanten. Deze wietsoort heeft een korte bloeitijd en het effect van het roken van deze wiet is zeer krachtig.

  € 9,00
 • Critical Kush - Royal Queen Seeds Critical Kush - Royal Queen Seeds
  € 8,50
  Critical Kush - Royal Queen Seeds

  Critical Kush van Royal Queen Seeds is een zeer mooie wietsoort die geschikt is voor kleine ruimtes. Ze heeft een zeer complexe smaak en je kunt deze wietplant zowel binnen als buiten kweken. Ze bestaat voornamelijk uit indica genetica.

  € 8,50
 • Dance World - Royal Queen Seeds Dance World - Royal Queen Seeds
  € 7,00
  Dance World - Royal Queen Seeds

  Dance World van Royal Queen Seeds zijn feminised wietzaadjes die ook als medicinale cannabis gebruikt wordt. Deze wietplanten blijven vrij klein en hebben een korte bloeitijd. Het effect van het roken is een helder en opbeurend gevoel.

  € 7,00
 • Diesel Automatic - Royal Queen Seeds Diesel Automatic - Royal Queen Seeds
  € 8,50
  Diesel Automatic - Royal Queen Seeds

  Diesel Automatic van Royal Queen Seeds zijn autoflower wietzaden die vrij makkelijk te kweken zijn en geschikt voor een kweek binnen en buiten. Let er wel op dat deze wietplant een sterke geur afgeeft. Deze wiet heeft een krachtig effect en haar smaak is dieselachtig.

  € 8,50
 • Easy Bud Auto - Royal Queen Seeds Easy Bud Auto - Royal Queen Seeds
  € 7,00
  Easy Bud Auto - Royal Queen Seeds

  Easy Bud Auto van Royal Queen Seeds zijn wietzaadjes die makkelijk te kweken zijn dus ideaal voor beginnende kwekers. Deze wietplanten blijven vrij klein maar leveren een hoge opbrengst. Deze krachtige wietsoort heeft een ontspannende werking.

  € 7,00
 • Euphoria - Royal Queen Seeds Euphoria - Royal Queen Seeds
  € 8,95
  Euphoria - Royal Queen Seeds

  Euphoria van Royal Queen Seeds is een feminised wietsoort die ook als medicinale cannabis gebruikt wordt bij bijvoorbeeld pijn en sociale angsten Ze heeft indica dominante genetica en een hoog CBD- gehalte. De smaak en geur van deze wiet is fruitig zoet en door haar korte bloeitijd, hoge opbrengst en haar medicinale werking zijn deze feminised wietzaadjes een absolute aanrader.

  € 8,95
 • Fast Eddy Fast Flowering - Royal Queen Seeds Fast Eddy - Royal Queen Seeds
  € 10,95
  Fast Eddy - Royal Queen Seeds

  Fast Eddy van Royal Queen Seeds is een auoflower wietsoort met een hoog CBD gehalte en een laag THC gehalte, medicinaal prima tegen pijn. Je kunt haar zowel binnen en buiten kweken en is zeer makkelijk in onderhoud.

  € 10,95
 • Fruit Spirit Fast Flowering - Royal Queen Seeds Fruit Spirit - Royal Queen Seeds
  € 8,00
  Fruit Spirit - Royal Queen Seeds

  Fruit Spirit van Royal Queen Seeds zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten en heeft een vrij korte bloeitijd. De smaak van deze wiet is fruitig zoet en het effect bij het roken van deze wietsoort is opgewekt en actief.

  € 8,00
 • Haze Berry - Royal Queen Seeds Haze Berry - Royal Queen Seeds
  € 9,50
  Haze Berry - Royal Queen Seeds

  Haze Berry van Royal Queen Seeds zijn feminised wietzaadjes die uitgroeien tot middelhoge wietplanten en die een zeer goede opbrengst opleveren. Deze wietsoort wordt ook als medicinale cannabis gebruikt en geeft na het roken eerst een actief gevoel die langzaam overgaat in een ontspannen gevoel.

  € 9,50
 • Honey Cream Fast Flowering - Royal Queen Seeds Honey Cream Fast V - Royal Queen Seeds
  € 8,00
  Honey Cream Fast V - Royal Queen Seeds

  Honey Cream Fast V van Royal Queen Seeds zijn feminised wietzaadjes die uitgroeien tot struikachtige planten met een centrale hoofdtop. Deze wiet heeft een ontspannend effect en haar smaak is heerlijk zoet. Deze wietsoort wordt ook als medicinale cannabis gebruikt.

  € 8,00
 • Ice - Royal Queen Seeds Ice - Royal Queen Seeds
  € 8,00
  Ice - Royal Queen Seeds

  Ice - Royal Queen Seeds is een wietzaadjes soort die een zeer krachtige werking heeft en bijna pure indica genetica heeft. Na het roken van deze wiet krijg je een intens stoned gevoel en daarom niet geschikt voor de beginnende roker.

  € 8,00
 • Kali Dog - Royal Queen Seeds Kali Dog - Royal Queen Seeds
  € 8,50
  Kali Dog - Royal Queen Seeds

  Kali Dog van Royal Queen Seeds zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten maar hebben wel wat extra verzorging nodig. Deze wietplant geeft een zeer goede opbrengst en het roken van deze wiet heeft een zeer krachtig effect. Niet geschikt voor de beginnende roker.

  € 8,50
 • Lemon Shining Silver Haze - Royal Queen Seeds Lemon Shining Silver Haze - Royal Queen Seeds
  € 8,50
  Lemon Shining Silver Haze - Royal Queen Seeds

  Lemon Shining Silver Haze van Royal Queen Seeds is een heerlijke wietsoort die je als feminised zaden kunt kopen. De smaak is heerlijk en deze soort produceert een hoog THC gehalte. Ze is geschikt voor een binnen- en buitenkweek.

  € 8,50
 • Medical Mass - Royal Queen Seeds Medical Mass - Royal Queen Seeds
  € 9,50
  Medical Mass - Royal Queen Seeds

  Medical Mass van Royal Queen Seeds zijn feminised wietzaadjes die makkelijk te kweken zijn en geschikt voor een binnen- en buitenkweek. De planten blijven vrij laag maar hebben toch een relatief hoge opbrengst. Deze wietsoort heeft een laag THC en een hoog CBD- gehalte en de werking is vooral lichamelijk, hierdoor ook vaak als medicinale cannabis gebruikt bij bijvoorbeeld pijnbestrijding.

  € 9,50
 • Northern Light - Royal Queen Seeds Northern Light - Royal Queen Seeds
  € 8,50
  Northern Light - Royal Queen Seeds

  Northern Light van Royal Queen Seeds is een zeer populaire wietsoort die binnen en buiten gekweekt kan worden. Het effect van het roken van deze wiet is zeer krachtig en zal je vooral lichamelijk lui maken. Deze wietsoort is niet zo geschikt voor de beginnende roker.

  € 8,50
 • Northern Light Automatic - Royal Queen Seeds Northern Light Automatic - Royal Queen Seeds
  € 9,00
  Northern Light Automatic - Royal Queen Seeds

  Northern Light Automatic van Royal Queen Seeds is een van de bekendste autoflower wietsoorten ter wereld. Ze is geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek en zal meer opbrengen dan de gemiddelde autoflowersoort. Het roken van deze wiet geeft een aangenaam lichamelijk gevoel en deze wietsoort wordt ook als medicinale cannabis gebruikt.

  € 9,00
 • OG Kush - Royal Queen Seeds OG Kush - Royal Queen Seeds
  € 8,50
  OG Kush - Royal Queen Seeds

  OG Kush van Royal Queen Seeds is een krachtige wietsoort die zeer populair is door haar aparte smaak en haar werking. Deze wiet is niet aan te raden voor de beginnende roker omdat het effect van het roken zeer heftig is. Deze wietsoort wordt ook als medicinale cannabis gebruikt .

  € 8,50
 • Painkiller XL - Royal Queen Seeds Painkiller XL - Royal Queen Seeds
  € 9,50
  Painkiller XL - Royal Queen Seeds

  Painkiller XL van Royal Queen Seeds is een feminised wietsoort die sativa dominant is en geschikt is voor een kweek binnen en buiten en de wietplant blijft vrij klein. Deze wiet wordt ook als medicinale cannabis gebruikt en werkt mild maar ook krachtig.

  € 9,50
 • Pineapple Kush - Royal Queen Seeds Pineapple Kush - Royal Queen Seeds
  € 9,50
  Pineapple Kush - Royal Queen Seeds

  Pineapple Kush van Royal Queen Seeds is een wietsoort met voornamelijk indica genetica en zal een hoge opbrengst opleveren. Het effect van het roken van deze wiet is zeer ontspannend en de smaak is lekker zoet.

  € 9,50
 • Power Flower - Royal Queen Seeds Power Flower - Royal Queen Seeds
  € 8,00
  Power Flower - Royal Queen Seeds

  Power Flower van Royal Queen Seeds zijn feminised wietzaadjes geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek en deze wietplanten hebben een stabiele groei. Deze wiet geeft bij het roken een energiek gevoel en is makkelijk te kweken dus ideaal voor de beginnende kweker.

  € 8,00
 • Quick One Auto - Royal Queen Seeds Quick One Auto - Royal Queen Seeds
  € 6,00
  Quick One Auto - Royal Queen Seeds

  Quick One Auto van Royal Queen Seeds is een feminised autoflower soort die snel klaar is en geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Het is een milde wiet die kruidig en toch fris smaakt en het effect van deze wiet is een lekker ontspannen gevoel.

  € 6,00
 • Royal AK - Royal Queen Seeds Royal AK - Royal Queen Seeds
  € 8,50
  Royal AK - Royal Queen Seeds

  Royal AK van Royal Queen Seeds is een heerlijke voornamelijk sativa wietsoort die makkelijk te kweken is en niet zo heel groot worden. Deze wietsoort is niet geschikt voor de beginnende roker vanwege haar hoge THC gehalte.

  € 8,50
 • Royal AK Automatic - Royal Queen Seeds Royal AK Automatic - Royal Queen Seeds
  € 8,50
  Royal AK Automatic - Royal Queen Seeds

  Royal AK Automatic van Royal Queen Seeds zijn autoflower wietzaden die zeer geschikt zijn voor de beginnende kweker en ze levert bovendien een hoge opbrengst op. Deze wietsoort geeft je een prettige, vrolijke high met een licht stoned gevoel in je lichaam.

  € 8,50

Royal Queen Seeds bij Wietzaadjes.nl (58 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen