Ripper Seeds wietzaadjes

Ripper Seeds

Ripper Seeds levert wietzaden die afkomstig zijn uit Spanje. Deze zaadbank heeft een aantal prijzen gewonnen en ze zijn regelmatig te vinden op cannabisbeurzen in heel Europa. Ripper Seeds heeft een aantal hele mooie wiet zaden in hun assortiment. Bekijk hier de Ripper Seeds verpakking.

Wietsoorten van Ripper Seeds

Ripper seeds levert alleen feminised wietzaadjes. Veel van deze soorten zijn geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. Er zitten vast wietzaadjes bij die bij je in de smaak zullen vallen.

Ripper Seeds bij Wietzaadjes.nl (10 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Black Valley - Ripper Seeds Black Valley - Ripper Seeds
  € 5,95
  Black Valley - Ripper Seeds

  Black Valley van Ripper Seeds is een mooie wietsoort die is ontstaan uit het kruisen van twee stabiele wietsoorten. Het effect bij het roken van deze wiet is erg ontspannen en krachtig. Met haar erg zoete, kushachtige smaak is deze wiet zeer herkenbaar!

  € 5,95
 • Criminal+ - Ripper Seeds Criminal+ - Ripper Seeds
  € 6,95
  Criminal+ - Ripper Seeds

  Criminal+ van Ripper Seeds is ontstaan uit het kruisen van twee mooie wietsoorten. De plant houdt erg van voeding en is zowel geschikt voor een binnenkweek als een buitenkweek. De smaak is lekker zoet en met een krachtig maar sociaal effect is deze wietsoort een aanrader!

  € 6,95
 • Double Glock - Ripper Seeds Double Glock - Ripper Seeds
  € 6,95
  Double Glock - Ripper Seeds

  Double Glock van Ripper Seeds is een volledig puur Indica soort afkomstig uit Afghanistan. Het is een krachtige wietsoort die ook regelmatig gekweekt wordt als medicinale cannabis. Wiet kweken uit deze wietzaadjes levert je een krachtige wiet met pure Indica genetica op!

  € 6,95
 • Grape Gum - Ripper Seeds Grape Gum - Ripper Seeds
  € 4,95
  Grape Gum - Ripper Seeds

  Grape Gum van Ripper Seeds bevat veel smaken en geuren. Het effect is lang en voelbaar in lichaam en hoofd. Deze soort is zowel geschikt voor een binnenkweek als een buitenkweek.

  € 4,95
 • Hawaiian Wave - Ripper Seeds Hawaiian Wave - Ripper Seeds
  € 8,95
  Hawaiian Wave - Ripper Seeds

  Hawaiian Wave van Ripper Seeds is ontstaan uit een speciale selectie van de meest krachtige Hawaiian sativa! De wiet heeft een zoete fruitige smaak en maakt je actief en opgewekt.

  € 8,95
 • Old School - Ripper Seeds Old School - Ripper Seeds
  € 5,95
  Old School - Ripper Seeds

  Old School van Ripper Seeds heeft ene zoete smaak en is ontstaan uit het kruisen van twee mooie wietsoorten. Het effect van deze wiet is voelbaar in het lichaam en in het hoofd. De wietzaadjes zijn old school en zijn van zeer mooie afkomst!

  € 5,95
 • Ripper Haze - Ripper Seeds Ripper Haze - Ripper Seeds
  € 8,50
  Ripper Haze - Ripper Seeds

  Ripper Haze van Ripper Seeds is een zeer bekende wietsoort uit de coffeeshops. De wietplanten hebben een intens aroma en geven je een erg krachtig en langdurig effect. Deze populaire wietsoort heeft tevens de typisch kruidige Haze smaak!

  € 8,50
 • Toxic - Ripper Seeds Toxic - Ripper Seeds
  € 6,95
  Toxic - Ripper Seeds

  Toxic van Ripper Seeds is ontstaan uit het kruisen van twee mooie wietsoorten. De wietplanten zijn goed bestendig tegen insecten en plagen en zijn zowel geschikt voor een binnenkweek als buitenkweek. Deze wiet heeft een lekkere licht kruidige smaak en levert een hoge opbrengst!

  € 6,95
 • Washing Machine - Ripper Seeds Washing Machine - Ripper Seeds
  € 6,95
  Washing Machine - Ripper Seeds

  Washing Machine van Ripper Seeds is een feminised wietsoort met voornamelijk indica genetica. De wietplanten hebben een korte bloeitijd met een hoog THC gehalte. Deze soort geeft bij het roken een zeer krachtig effect, zelfs voor de ervaren gebruikers!

  € 6,95
 • Zombie Kush - Ripper Seeds Zombie Kush - Ripper Seeds
  € 7,95
  Zombie Kush - Ripper Seeds

  Zombie Kush van Ripper Seeds is een soort die ontstaan is uit het kruisen van twee mooie Kush soorten. Dit is een indica dominante wietzaden soort die twee prijzen op haar naam heeft staan. In een korte tijd groeien deze planten uit tot mooie wietplanten met een hoog THC gehalte.

  € 7,95

Ripper Seeds bij Wietzaadjes.nl (10 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen