Resin Seeds wietzaadjes

Resin Seeds

Resin Seeds is een zaadbank die gevestigd is in Spanje. De breeder heet Jaime en is tevens de oprichter van Resin seeds in 1998. Resin Seeds draait dus al een tijdje mee in de zadenwereld. Bekijk hier de Resin Seeds verpakking.

Resin Seeds wietsoorten

Dit merk levert alleen feminised wietzaadjes en heeft kwaliteit hoog op zijn lijstje staan. Wiet zaden van Resin staan garant voor succesvol wiet kweken.

Resin Seeds bij Wietzaadjes.nl (8 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Bubblicious - Resin Seeds Bubblicious - Resin Seeds
  € 7,95
  Bubblicious - Resin Seeds

  Bubblicious van Resin Seeds is een feminised wietsoort met voornamelijk indica genetica. Dit is een overheerlijke wietsoort die je laat ontspannen. Bij zowel een binnenkweek als een buitenkweek levert ze zeer goede opbrengsten wiet!

  € 7,95
 • Cannatonic - Resin Seeds Cannatonic - Resin Seeds
  € 12,50
  Cannatonic - Resin Seeds

  Cannatonic van Resin Seeds is een wietsoort die ontstaan is uit een mooie kruising. Deze wietsoort levert mooie wietplanten en de toppen hebben een zeer hoog CBD gehalte. Met deze feminised wietzaden kweek je zeer goede wiet!

  € 12,50
 • Critical Haze - Resin Seeds Critical Haze - Resin Seeds
  € 9,95
  Critical Haze - Resin Seeds

  Critical Haze van Resin Seeds is een wietsoort met voornamelijk Sativa genetica. Deze soort produceert toppen met een hoog THC gehalte. Deze feminised wietzaden zijn zeer geschikt voor het kweken van goede wiet waarbij je bij het roken een lichamelijk ontspannende high ervaart!

  € 9,95
 • Dieseltonic - Resin Seeds Dieseltonic - Resin Seeds
  € 10,50
  Dieseltonic - Resin Seeds

  Dieseltonic van Resin Seeds is een medicinale cannabis die geschikt is voor een binnenkweek. Deze soort zorgt bij het roken voor een prettige ervaring en een fris zoete citrus smaak. Deze makkelijk te kweken soort is ook geschikt voor de minder ervaren kwekers!

  € 10,50
 • Hammershark - Resin Seeds Hammershark - Resin Seeds
  € 12,50
  Hammershark - Resin Seeds

  Hammershark van Resin Seeds is een indica dominante wietsoort. Deze soort bevat een hoog THC gehalte en levert zeer goede opbrengsten wiet. Bij het roken van deze wiet geeft deze soort een zeer ontspannen en langdurend effect in combinatie met een heerlijk zoete smaak.

  € 12,50
 • La Ultra - Resin Seeds La Ultra - Resin Seeds
  € 8,50
  La Ultra - Resin Seeds

  La Ultra van Resin Seeds is een zeer sterke feminised wietsoort die zowel bij een binnenkweek als een buitenkweek voor zeer mooie opbrengsten zorgt. Deze soort bevat een hoog THC gehalte en geeft bij het roken een zeer prettige high!

  € 8,50
 • SourP - Resin Seeds SourP - Resin Seeds
  € 12,50
  SourP - Resin Seeds

  SourP van Resin Seeds is een wietsoort met een mix van indica en sativa genen. Ze is geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten. Met deze feminised wietzaden kweek je goede, smaakvolle en krachtige wiet!

  € 12,50
 • Yummy - Resin Seeds Yummy - Resin Seeds
  € 9,95
  Yummy - Resin Seeds

  Yummy van Resin Seeds is een Sativa dominante wietsoort die geschikt is voor een binnenkweek en een buitenkweek. Deze soort bevat een hoog THC gehalte, maar geeft een zeer prettig en ontspannen effect!

  € 9,95

Resin Seeds bij Wietzaadjes.nl (8 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen