Reserva Privada wietzaadjes

Reserva Privada

Reserva Privada is de naam van een selectief groepje kwekers dat wiet zaden op de markt brengt. Dit collectief, afkomstig van de West Coast, wil graag anoniem blijven maar wel hun fantastische wiet zaad soorten delen met anderen.

Wietsoorten van Reserva Privada

Reserva privada levert feminised wietzaadjes. Men streeft naar de allerbeste kwaliteit die voortkomt uit kweek van de beste genetica.

Meer informatie over Reserva Privada

Reserva Privada verpakking

Het merk Reserva Privada is een bekend en goed merk, inmiddels is dit een onderdeel van het merk DNA Genetica. Ze verpakken hun feminised wietzaden in pakjes van 3 en 6 zaden. Ook kun je deze wietzaden bij ons los kopen, we verpakken deze zaden dan handmatig met duidelijke labels.

Reserva Privada - de verpakking ziet er als volgt uit:
De verpakking van Reserva Privada kan verschillen wanneer je kiest voor een ander aantal of andere soort dan dat op de afbeelding staat.

Reserva Privada verpakking

Reserva Privada aanbod wietzaadjes

Reserva Privada Feminised soorten:
Reserva Privada biedt de volgende feminised soorten: Cole train, Confidential Cheese, Kandy Kush, Kosher Kush, OG #18, OG Kush, Purple OG #18, Purple Wreck, RKS, Silver Bubble, SIlver Kush, Skywalker Kush, Sour Diesel, Sour Kush, Sour Tangie, Strawberry Banana, Tangie, Tora Bora, X18 Pure Pakistani.

Reserva Privada bij Wietzaadjes.nl (19 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Cole Train - Reserva Privada Cole Train - Reserva Privada
  € 12,50
  Cole Train - Reserva Privada

  Cole Train van Reserva Privada is een wietplant die voornamelijk uit indica genetica bestaat en ontstaan is uit genetica van een zeer bekende soort. Deze wietzaden zijn geschikt voor zowel een kweek binnen als buiten.

  € 12,50
 • Confidential Cheese - Reserva Privada Confidential Cheese - Reserva Privada
  € 12,50
  Confidential Cheese - Reserva Privada

  Confidential Cheese van Reserva Privada is en wietsoort die ontstaan is uit het kruisen van bekende soorten. Deze wietplanten bestaan voornamelijk uit indica genetica en is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Ze heeft bij het roken een zeer bekende en populaire smaak.

  € 12,50
 • Kandy Kush - Reserva Privada Kandy Kush - Reserva Privada
  € 13,50
  Kandy Kush - Reserva Privada

  Kandy Kush van Reserva Privada is een overheerlijke kush soort die afkomstig is van een zeer mooie kruising van populaire soorten. Ze zijn geschikt voor een wiet kweek binnen en buiten, ook heeft ze een hoog THC gehalte en medicinale eigenschappen.

  € 13,50
 • Kosher Kush - Reserva Privada Kosher Kush - Reserva Privada
  € 14,50
  Kosher Kush - Reserva Privada

  Kosher Kush van Reserva Privada is een heerlijke kush soort die voornamelijk bestaat uit indica genetica. Deze wietplanten zijn zeer makkelijk te kweken en zijn zowel geschikt voor een kweek binnen als buiten.

  € 14,50
 • OG #18 - Reserva Privada OG #18 - Reserva Privada
  € 14,50
  OG #18 - Reserva Privada

  OG #18 van Reserva Privada is een goede wietsoort die ontstaan is uit het kruisen van mooie soorten. Deze wietzaadjes zijn geschikt voor een wiet kweek binnen en buiten..

  € 14,50
 • OG Kush - Reserva Privada OG Kush - Reserva Privada
  € 14,50
  OG Kush - Reserva Privada

  OG Kush van Reserva Privada is een lekkere en een van de meest bekende kush soorten. Deze wietzaden zijn het meest geschikt voor een binnenkweek. De wietplant zal uiteindelijk niet te grote maar wel harde en compacte toppen aanmaken.

  € 14,50
 • Purple OG 18 - Reserva Privada Purple OG 18 - Reserva Privada
  € 14,50
  Purple OG 18 - Reserva Privada

  Purple OG 18 van Reserva Privada is een mooie en goede paarse wietsoort. Deze wietzaden zijn geschikt voor een wietkweek binnen of buiten, ze geeft je na het roken een ontspannen gevoel die een lange tijd duurt.

  € 14,50
 • Purple Wreck - Reserva Privada Purple Wreck - Reserva Privada
  € 12,50
  Purple Wreck - Reserva Privada

  Purple Wreck van Reserva Privada is een mooie paarse wietsoort die voornamelijk bestaat uit indica genetica. Deze wietplant is geschikt voor een kweek binnen en buiten. De smaak bij het roken is zoet en ze produceert vrij grote en volle toppen.

  € 12,50
 • RKS - Reserva Privada RKS - Reserva Privada
  € 11,50
  RKS - Reserva Privada

  RKS van Reserva Privada is een voornamelijk sativa wietplant die ontstaan is uit het kruisen van zeer aparte wietsoorten. Deze plant is geschikt voor een binnen- en buitenkweek en heeft in de bloeiperiode een erg sterke geur.

  € 11,50
 • Silver Bubble - Reserva Privada Silver Bubble - Reserva Privada
  € 11,50
  Silver Bubble - Reserva Privada

  Silver Bubble van Reserva Privada is een wietsoort die ontstaan is uit wereldberoemde wietsoorten. Deze Silver Bubble is een wietplant die goed tegen de wat lagere temperaturen kan en is resistent tegen ziekten en schimmels.

  € 11,50
 • Silver Kush - Reserva Privada Silver Kush - Reserva Privada
  € 13,50
  Silver Kush - Reserva Privada

  Silver Kush van Reserva Privada is een goede wietsoort die ontstaan is uit het kruisen van goede soorten. Deze wiet bestaat voornamelijk uit sativa genetica en wordt regelmatig gekweekt als medicinale cannabis. Deze wiet geeft je na het roken een high gevoel.

  € 13,50
 • Skywalker Kush - Reserva Privada Skywalker Kush - Reserva Privada
  € 14,50
  Skywalker Kush - Reserva Privada

  Skywalker Kush van Reserva Privada is een populaire kush wietsoort die bestaat uit een mooie balans indica en sativa genetica. Deze wietzaden zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten en is een aanrader voor de echte kushliefhebbers!

  € 14,50
 • Sour Diesel - Reserva Privada Sour Diesel - Reserva Privada
  € 14,50
  Sour Diesel - Reserva Privada

  Sour Diesel van Reserva Privada is een lekkere diesel wietsoort die voornamelijk bestaat uit indica genetica. Ze kan zowel binnen als buiten gekweekt worden en is makkelijk in onderhoud waardoor ze geschikt is voor de kweker zonder ervaring.

  € 14,50
 • Sour Kush - Reserva Privada Sour Kush - Reserva Privada
  € 14,50
  Sour Kush - Reserva Privada

  Sour Kush van Reserva Privada is een heerlijke wietsoort die ontstaan is uit een zeer mooie kruising. Deze kush wietplant is geschikt voor een kweek binnen en buiten en heeft een hoog THC gehalte.

  € 14,50
 • Sour Tangie - Reserva Privada Sour Tangie - Reserva Privada
  € 14,50
  Sour Tangie - Reserva Privada

  Sour Tangie van Reserva Privada is een wietplant die erg snel groeit en geschikt is voor een wiet kweek binnen en buiten. Deze wietsoort bestaat voornamelijk uit sativa genetica en is ontstaan uit een mooie kruising.

  € 14,50
 • Strawberry Banana - Reserva Privada Strawberry Banana - Reserva Privada
  € 14,50
  Strawberry Banana - Reserva Privada

  Strawberry Banana van Reserva Privada is een wietzaadjes soort die ontstaan is uit het kruisen van aparte soorten. Deze voornamelijk indica wietplant is geschikt voor binnen en buiten en heeft een hoog THC gehalte.

  € 14,50
 • Tangie - Reserva Privada Tangie - Reserva Privada
  € 14,50
  Tangie - Reserva Privada

  Tangie van Reserva Privada is een mooie wietsoort die in de bloeiperiode heerlijk ruikt. Deze wietplant is geschikt voor een SCROG kweek en kan zowel binnen als buiten prima gekweekt worden.

  € 14,50
 • Tora Bora - Reserva Privada Tora Bora - Reserva Privada
  € 13,50
  Tora Bora - Reserva Privada

  Tora Bora van Reserva Privada is een wietsoort die ontstaan is uit het kruisen van mooie wietsoorten. Deze pure indica wietsoort is geschikt voor binnen en buiten en produceren een wiet met een hoog THC gehalte.

  € 13,50
 • X18 Pure Pakistani - Reserva Privada X18 Pure Pakistani - Reserva Privada
  € 12,50
  X18 Pure Pakistani - Reserva Privada

  X18 Pure Pakistani van Reserva Privada is een wietplant met pure indica genetica. Deze mooie wietplant is geschikt voor binnen en buiten en heeft in de bloeiperiode een lekkere kaasachtige geur. Ook is deze soort redelijk makkelijk te oogsten.

  € 12,50

Reserva Privada bij Wietzaadjes.nl (19 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen