R-kiem Seeds wietzaadjes

R-kiem Seeds

R-kiem Seeds is een breeder die een klein assortiment heeft maar een zeer goede kwaliteit levert. Het bedrijf is gevestigd in Barcelona in Spanje. Ze leveren voornamelijk feminised wietzaden die allemaal erg mooie genetica hebben. Deze wietzaden van R-kiem Seeds zijn allemaal feminised en zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 1, 3, 5 en 10 feminised wiet zaden.

Soorten R-kiem Seeds wietzaadjes

R-kiem Seeds is een merk wat in Nederland nog niet zo bekend is, echter neem de populariteit wel toe vanwege de hoge kwaliteit wietzaadjes die ze in hun assortiment hebben. Ze hebben wietzaden voor een binnen en buitenkweek en zaden die makkelijk en lastiger te kweken zijn.

R-Kiem Seeds bij Wietzaadjes.nl (3 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Icer - R-kiem Seeds Icer - R-kiem Seeds
  € 7,95
  Icer - R-kiem Seeds

  Icer van R-kiem Seeds is een wietsoort die vooral bestaat uit sativa genen. Deze soort is jaren in ontwikkeling geweest en het resultaat mag er wezen. Na het roken heeft deze wiet een licht zure smaak, ze staat garant voor kwaliteit want deze wiet heeft prijzen gewonnen.

  € 7,95
 • Negra 44 - R-kiem Seeds Negra 44 - R-kiem Seeds
  € 5,50
  Negra 44 - R-kiem Seeds

  Negra 44 van R-kiem Seeds is een wietplant die voortgekomen is uit een kruising van zeer mooie en aparte wietsoorten. De kleur van het blad van deze wietplant is mooi donkergroen. Ze heeft bij het roken een natuurlijke smaak met een lekkere fruitige nasmaak.

  € 5,50
 • Portela - R-kiem Seeds Portela - R-kiem Seeds
  € 8,95
  Portela - R-kiem Seeds

  Portela van R-kiem Seeds is een wietsoort die een sterke wortelgroei heeft. Ze bestaat voornamelijk uit sativa genetica en heeft een mooie 3e prijs op haar naam staan. Ze is geschikt voor zowel een wiet kweek binnen als buiten.

  € 8,95

R-Kiem Seeds bij Wietzaadjes.nl (3 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen