Pyramid Seeds wietzaadjes

Pyramid Seeds

Pyramid Seeds is afkomstig uit Spanje en heeft intussen een flinke internationale bekendheid. Ze hebben in hun assortiment ook geheel eigen soorten wietzaadjes van goede kwaliteit. Bekijk hier de Pyramid Seeds verpakking.

Wietsoorten van Pyramid seeds

Dit merk heeft een behoorlijk ruim assortiment en produceert feminised en autoflower zaden. Een groot aantal wietsoorten van dit merk zijn geschikt voor zowel een binnenkweek als een buitenkweek.

Pyramid Seeds bij Wietzaadjes.nl (42 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Alpujarrena - Pyramid Seeds Alpujarrena - Pyramid Seeds
  € 6,95
  Alpujarrena - Pyramid Seeds

  Alpujarrena van Pyramid Seeds is een wietsoort die bijna pure indica genetica bezit. Deze wietplant kan goed tegen wat extremere omstandigheden en is geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten. Haar bloeitijd is kort waardoor ze snel oogstrijp is.

  € 6,95
 • American Pie - Pyramid Seeds American Pie - Pyramid Seeds
  € 6,95
  American Pie - Pyramid Seeds

  American Pie van Pyramid Seeds is een zeer mooie wietsoort die makkelijk te kweken is een een erg goed resultaat oplevert. Je kunt haar zowel binnen als buiten prima kweken en ze is geschikt voor verschillende kweekmethoden.

  € 6,95
 • Amnesia Gold - Pyramid Seeds Amnesia Gold - Pyramid Seeds
  € 6,95
  Amnesia Gold - Pyramid Seeds

  Amnesia Gold van Pyramid Seeds is een zeer bekende wietsoort die een zeer mooie opbrengst heeft. Je kunt deze soort zowel binnen als buiten kweken en ze geeft je een heerlijk helder high effect die ideaal is voor creatieve mensen.

  € 6,95
 • Anesthesia - Pyramid Seeds Anesthesia - Pyramid Seeds
  € 6,95
  Anesthesia - Pyramid Seeds

  Anesthesia van Pyramid Seeds is een wietplant die bestaat uit pure indica genetica. Deze wietplant is geschikt voor een buitenkweek en een binnenkweek en wordt ook regelmatig gekweekt als medicinale cannabis. Het effect na het roken van deze wiet is krachtig.

  € 6,95
 • Anubis - Pyramid Seeds Anubis - Pyramid Seeds
  € 6,95
  Anubis - Pyramid Seeds

  Anubis van Pyramid Seeds is een wietsoort die voornamelijk indica genetica bezit. Deze wietplant produceert toppen met een hoog THC gehalte die ook een krachtig en ontspannen gevoel geven.

  € 6,95
 • Auto Anubis - Pyramid Seeds Anubis Auto - Pyramid Seeds
  € 4,95
  Anubis Auto - Pyramid Seeds

  Auto Anubis van Pyramid Seeds is een autoflower wietzaden soort die wat meer in de breedte groeien dan in de hoogte. Bij het roken heeft deze wiet een heerlijke fruitsmaak en ze geeft je een heerlijk effect zonder dat het gevoel te lui is.

  € 4,95
 • Auto Alpujarrena - Pyramid Seeds Auto Alpujarrena - Pyramid Seeds
  € 6,95
  Auto Alpujarrena - Pyramid Seeds

  Auto Alpujarrena van Pyramid Seeds is een zeer mooie autoflower versie van deze zeer bekende soort van dit merk. Deze wietplant kan goed tegen wat extremere omstandigheden, bij een koudere omgeving zal deze wietplant licht paars kleuren.

  € 6,95
 • Auto American Pie - Pyramid Seeds Auto American Pie - Pyramid Seeds
  € 6,95
  Auto American Pie - Pyramid Seeds

  Auto American Pie van Pyramid Seeds is een krachtige wietsoort die niet geschikt is voor de roker zonder ervaring. Ze is ontstaan uit een zeer bekende kruising en is geschikt voor verschillende kweekmediums.

  € 6,95
 • Auto Amnesia Gold - Pyramid Seeds Auto Amnesia Gold - Pyramid Seeds
  € 5,95
  Auto Amnesia Gold - Pyramid Seeds

  Auto Amnesia Gold van Pyramid Seeds is een autoflower wietsoort die voornamelijk sativa genetica bevat. Deze wietplanten worden erg groot en geven een zeer goede opbrengst. Het effect is een heldere high voelbaar in het hoofd.

  € 5,95
 • Auto Anesthesia - Pyramid Seeds Auto Anesthesia - Pyramid Seeds
  € 4,95
  Auto Anesthesia - Pyramid Seeds

  Auto Anesthesia van Pyramid Seeds is een autoflower wietzaden soort die een hoog THC gehalte heeft en een krachtige werking. Deze wiet geeft je na het roken een ontspannen effect. Ook wordt ze regelmatig gekweekt als medicinale cannabis.

  € 4,95
 • Auto Blue Pyramid - Pyramid Seeds feminised autoflower Auto Blue Pyramid - Pyramid Seeds
  € 5,95
  Auto Blue Pyramid - Pyramid Seeds

  Auto Blue Pyramid van Pyramid Seeds is een autoflower wietzaden soort die genetica bevat van de Blue Berry. Deze mooie wietplanten leveren compacte en volle toppen. De smaak bij het roken van deze wiet is zoet, het effect is krachtig.

  € 5,95
 • Auto Fresh Candy - Pyramid Seeds Auto Fresh Candy - Pyramid Seeds
  € 6,95
  Auto Fresh Candy - Pyramid Seeds

  Auto Fresh Candy van Pyramid Seeds is een zeer makkelijk te kweken wietplant die een extreem sterke smaak heeft. Je kunt deze wiet zowel binnen als buiten kweken en zal je verrassen met een mooie plant en een hoge opbrengst.

  € 6,95
 • Auto Kryptonite - Pyramid Seeds Auto Kryptonite - Pyramid Seeds
  € 6,95
  Auto Kryptonite - Pyramid Seeds

  Auto Kryptonite van Pyramid Seeds is een zeer krachtige feminised autoflower wietzaden soort die in de groei zeer mooi donkergroen blad heeft. Je kunt deze wietplant binnen en buiten kweken en ze heeft een zurige haze smaak.

  € 6,95
 • Auto New York City - Pyramid Seeds autoflower Auto New York City - Pyramid Seeds
  € 4,95
  Auto New York City - Pyramid Seeds

  Auto New York City van Pyramid Seeds is een autoflower wietzaden soort die voornamelijk bestaat uit sativa genetica. Deze mooie auto wietplant heeft een lekkere fris zure smaak en is geschikt voor alle kweekmediums zoals aarde of hydro.

  € 4,95
 • Auto Purple - Pyramid Seeds Auto Purple - Pyramid Seeds
  € 5,95
  Auto Purple - Pyramid Seeds

  Auto Purple van Pyramid Seeds is een autoflower wietzaden soort die zeer bekend is. Deze mooie paarse wietplanten geven in de bloeiperiode een heerlijk zoete geur en de kleur van te toppen worden langzaam paars van kleur. Dit is een plant die niet zo hoog wordt en wat meer in de breedte groeit.

  € 5,95
 • Auto Pyramid - Pyramid Seeds Auto Pyramid - Pyramid Seeds
  € 6,95
  Auto Pyramid - Pyramid Seeds

  Auto Pyramid van Pyramid Seeds is een autoflower wietzaden soort die zeer makkelijk te kweken is en hierdoor geschikt is voor de kweker zonder ervaring. Dit zijn wietplanten die het in een binnenkweek en buitenkweek prima zullen doen. Ze is geschikt voor alle kweekmediums.

  € 6,95
 • Auto White Widow - Pyramid Seeds Auto White Widow - Pyramid Seeds
  € 4,95
  Auto White Widow - Pyramid Seeds

  Auto White Widow van Pyramid Seeds is een autoflower wietzaden soort die absoluut de meest bekende soort ter wereld genoemd mag worden. Deze wietplanten zijn makkelijk te kweken en hebben een hoge opbrengst van zeer krachtige wiet met een hoog THC gehalte.

  € 4,95
 • Blue Pyramid - Pyramid Seeds Blue Pyramid - Pyramid Seeds
  € 5,95
  Blue Pyramid - Pyramid Seeds

  Blue Pyramid van Pyramid Seeds is een wietsoort die afkomstig is uit het kruisen van Blueberry soorten. Deze wietplanten hebben een hoog THC gehalte en een zeer krachtige werking die niet geschikt is voor de roker zonder ervaring.

  € 5,95
 • Fresh Candy - Pyramid Seeds Fresh Candy - Pyramid Seeds
  € 6,95
  Fresh Candy - Pyramid Seeds

  Fresh Candy van Pyramid Seeds is een wietsoort waar een hele tijd aan gewerkt is. Deze wietplanten groeien als een plant met veel zijtakken en produceert een centrale hoofdtop die dik en hard is. Het voordeel van deze wietsoort is dat de redelijk makkelijk te kweken is.

  € 6,95
 • Galaxy - Pyramid Seeds Galaxy - Pyramid Seeds
  € 5,95
  Galaxy - Pyramid Seeds

  Galaxy van Pyramid Seeds is ontstaan uit een kruising van zeer bekende en populaire wietsoorten. Deze voornamelijk indica wietplant is een van de meest bekende soorten van Pyramid Seeds. Ze zijn geschikt voor een binnen en buitenkweek en produceren een hoge opbrengst.

  € 5,95
 • Auto Galaxy - Pyramid Seeds autoflower Galaxy Auto - Pyramid Seeds
  € 6,95
  Galaxy Auto - Pyramid Seeds

  Auto Galaxy van Pyramid Seeds is een autoflower wietzaden soort die afkomstig is van een kruising van zeer bekende wietsoorten. Deze auto wietplant is geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. In de bloeiperiode is het verstandig haar te takken te ondersteunen omdat de toppen zwaar kunnen worden.

  € 6,95
 • Kryptonite - Pyramid Seeds Kryptonite - Pyramid Seeds
  € 5,95
  Kryptonite - Pyramid Seeds

  Kryptonite van Pyramid Seeds is een wietplant die geschikt is voor een binnen en buitenkweek. Deze bijna pure sativa wietplant heeft in de bloeiperiode harde en compacte toppen. De smaak bij het roken van deze wiet doet denken aan haze omdat ze een redelijk kruidige smaak heeft.

  € 5,95
 • Lennon - Pyramid Seeds Lennon - Pyramid Seeds
  € 10,95
  Lennon - Pyramid Seeds

  Lennon van Pyramid Seeds is een zeer mooie wietsoort die ontstaan is uit zeer populaire soorten en bestaat voornamelijk uit sativa genetica. Deze wietplant heeft voeding nodig om het optimale resultaat te bereiken. Dit is een wietsoort met een hoog THC gehalte en een krachtig effect.

  € 10,95
 • Auto Lennon - Pyramid Seeds Lennon Auto - Pyramid Seeds
  € 6,95
  Lennon Auto - Pyramid Seeds

  Auto Lennon van Pyramid Seeds is een autoflower wietsoort die ontstaan is uit het kruisen van twee absolute toppers. Deze wietplanten hebben een hoge opbrengst en kunnen zowel binnen als buiten gekweekt worden. Het effect van deze wiet na het roken is krachtig.

  € 6,95
 • Nefertiti - Pyramid Seeds Nefertiti - Pyramid Seeds
  € 10,95
  Nefertiti - Pyramid Seeds

  Nefertiti van Pyramid Seeds is een mooie wietplant die voornamelijk bestaat uit Sativa genetica. Het blad van deze plant lijkt op een indica soort en dit veranderd naarmate de bloeiperiode begint. Dit is een wietsoort die een hoog THC gehalte heeft en een krachtige werking.

  € 10,95
 • Auto Nefertiti - Pyramid Seeds Nefertiti Auto - Pyramid Seeds
  € 6,95
  Nefertiti Auto - Pyramid Seeds

  Auto Nefertiti van Pyramid Seeds is een autoflower wietzaden soort die wat groter wordt dan de gemiddelde auto soorten. De smaak van deze wiet bij het roken is kruidig en typisch herkenbaar als haze achtig. Ze is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek.

  € 6,95
 • New York City - Pyramid Seeds New York City - Pyramid Seeds
  € 10,95
  New York City - Pyramid Seeds

  New York City van Pyramid Seeds is een wietplant met een heerlijke licht zure, lemon achtige smaak. Deze wietplanten produceren een hoge opbrengst van een goede kwaliteit wiet. Dit is een wietsoort die voornamelijk sativa genetica bevat en hierdoor wat langer bloeit.

  € 10,95
 • Northern Lights - Pyramid Seeds Northern Lights - Pyramid Seeds
  € 8,95
  Northern Lights - Pyramid Seeds

  Northern Lights van Pyramid Seeds is een wietzadensoort die bijna pure indica genetica bevat. Deze wietsoort is een van de bekendste ter wereld en je zult deze wiet dan ook in iedere coffeeshop kunnen kopen. Ook is dit een wietplant die zeer makkelijk te kweken is en dus geschikt is voor de kwekers met wat minder ervaring.

  € 8,95
 • Auto Northern Lights - Pyramid Seeds Northern Lights Auto - Pyramid Seeds
  € 6,95
  Northern Lights Auto - Pyramid Seeds

  Auto Northern Lights van Pyramid Seeds is een autoflower wietzaden soort die enorm populair en bekend is. Deze wietplanten zijn geschikt voor de beginnende kwekers omdat ze zeer makkelijk te kweken is. Ze is geschikt voor alle kweekmediums.

  € 6,95
 • Osiris - Pyramid Seeds Osiris - Pyramid Seeds
  € 5,95
  Osiris - Pyramid Seeds

  Osiris van Pyramid Seeds is een wietzaadjes soort die ontstaan is uit het kruisen van twee zeer krachtige wietplanten. Deze wietplant is een zeer makkelijk te kweken soort en is geschikt voor de beginnende kweker. Deze soort is ook zeer geschikt voor een SOG kweek.

  € 5,95
 • Pipi - Pyramid Seeds Pipi - Pyramid Seeds
  € 7,95
  Pipi - Pyramid Seeds

  Pipi van Pyramid Seeds is een feminised wietzaden soort die afkomstig is uit een kruising van zeer bekende soorten. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek en zijn makkelijk te kweken waardoor ze geschikt zijn voor de kwekers zonder ervaring.

  € 7,95
 • Auto Pipi - Pyramid Seeds Pipi Auto - Pyramid Seeds
  € 6,95
  Pipi Auto - Pyramid Seeds

  Auto Pipi van Pyramid Seeds is een autoflower wietplant die zeer populair en bekend is. Deze zeer makkelijk te kweken auto soort is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Omdat deze wietplant makkelijk te kweken is, is ze geschikt voor de kwekers zonder ervaring.

  € 6,95

Pyramid Seeds bij Wietzaadjes.nl (42 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen