Paradise Seeds wietzaadjes

Paradise Seeds

Paradise Seeds is een zaadbank met een zeer goede naam en zeer goede kwaliteit wietzaden. Paradise Seeds bestaat sinds 1990 en ze hebben een winkel in Amsterdam waar deze soorten te verkrijgen zijn. Natuurlijk is online bestellen makkelijker.

Wietsoorten van Paradise Seeds

Paradise produceert zowel feminised en autoflower wiet zaden in hun assortiment.

Meer informatie over Paradise Seeds

Paradise Seeds verpakking

Het merk Paradise Seeds is een gewild en populair merk met een aantal zeer mooie wietsoorten in hun assortiment. Ze leveren hun feminised en autoflower wietzaden in verpakkingen van 5 en 10 zaden. Deze zaden kun je bij ons ook per stuk kopen, we verpakken deze zaden dan handmatig in vochtvrije 'microfuge tubes' met duidelijke labels.

Paradise Seeds - de verpakking ziet er als volgt uit:
De verpakking van Paradise Seeds kan verschillen wanneer je kiest voor een ander aantal of andere soort dan dat op de afbeelding staat.

Paradise Seeds verpakking

Paradise Seeds aanbod wietzaadjes

Paradise Seeds Feminised soorten:
Paradise Seeds biedt de volgende feminised soorten: Acid, Allkush, Atomical Haze, Belladonna, Delahaze, Dutch Dragon, Ice Cream, Jacky White, Lucid Bolt, Magic Bud, Nebula, Opium, Original Cheese, Original White Widow, Sensi Star, Spoetnik #1, Sweet Purple, Wappa, White Berry.

Paradise autoflowering seeds soorten:
Van de autoflowering soorten biedt dit merk de soorten: Automaria 2, Auto Acid, Auto Jack, Auto Wappa, Auto Whiteberry.

Paradise Seeds bij Wietzaadjes.nl (26 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Acid - Paradise Seeds Acid - Paradise Seeds
  € 10,95
  Acid - Paradise Seeds

  Acid van Paradise Seeds is een wietsoort die zeer bekende genetica bevat. Deze voornamelijk indica wietplant is de Diesel wietsoort van dit merk. Ze is geschikt voor een kweek binnen en buiten. Deze plant ruikt in de bloeiperiode erg sterk.

  € 10,95
 • Allkush - Paradise Seeds Allkush - Paradise Seeds
  € 10,95
  Allkush - Paradise Seeds

  Allkush van Paradise Seeds is een lekkere en stabiele kush wietplant die voornamelijk bestaat uit indica genetica. Deze wietzaden zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten, na het roken geeft ze je een actief gevoel.

  € 10,95
 • Atomical Haze - Paradise Seeds Atomical Haze - Paradise Seeds
  € 14,50
  Atomical Haze - Paradise Seeds

  Atomical Haze van Paradise Seeds is een mooie en krachtige haze wietsoort. Deze wietplant bestaat voornamelijk uit sativa genetica en is geschikt voor een wiet kweek binnen en buiten. Het effect bij het roken van deze wiet is erg aangenaam.

  € 14,50
 • Auto Acid - Paradise Seeds Auto Acid - Paradise Seeds
  € 8,95
  Auto Acid - Paradise Seeds

  Auto Acid van Paradise Seeds zijn wietzaadjes die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten en aardig groot worden voor een autoflower wietsoort. Het effect van deze fris zure wiet is een intens up high gevoel.

  € 8,95
 • Auto Jack - Paradise Seeds Auto Jack - Paradise Seeds
  € 8,95
  Auto Jack - Paradise Seeds

  Auto Jack van Paradise Seeds van autoflower wietzaden die voornamelijk sativa zijn en geschikt voor een kweek binnen en buiten. Het effect van het roken is een actieve high met een lichamelijk ontspannen gevoel.

  € 8,95
 • Auto Maria 2 - Paradise Seeds Auto Maria 2 - Paradise Seeds
  € 8,95
  Auto Maria 2 - Paradise Seeds

  Auto Maria 2 van Paradise Seeds zijn autoflower wietzaadjes die een hoge opbrengst leveren. Deze heerlijk fruitige wiet geeft je na het roken een euforische up high. Geschikt voor een kweek binnen en buiten.

  € 8,95
 • Auto Wappa - Paradise Seeds Auto Wappa - Paradise Seeds
  € 8,95
  Auto Wappa - Paradise Seeds

  Auto Wappa van Paradise Seeds zijn autoflower wietzaadjes die makkelijk te kweken zijn. De smaak van deze wiet is een zoet en fruitig aroma en het effect is een aangename high. Geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek.

  € 8,95
 • Auto Whiteberry - Paradise Seeds Auto Whiteberry - Paradise Seeds
  € 8,95
  Auto Whiteberry - Paradise Seeds

  Auto Whiteberry van Paradise Seeds zijn autoflower wietzaden die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Deze naar bessen smakende wiet geeft een sterk ontspannen gevoel in het in het lichaam.

  € 8,95
 • Belladonna - Paradise Seeds Belladonna - Paradise Seeds
  € 8,50
  Belladonna - Paradise Seeds

  Belladonna van Paradise Seeds zijn feminised wietzaadjes die voor een kweek binnen en buiten gebruikt kunnen worden. Haar smaak is fruitig en het roken van deze wiet geeft een sativa high effect.

  € 8,50
 • Delahaze - Paradise Seeds Delahaze - Paradise Seeds
  € 12,50
  Delahaze - Paradise Seeds

  Delahaze van Paradise Seeds zijn wietzaadjes die voornamelijk indica genetica hebben en geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Het roken van deze wiet geeft een blij en ontspannen gevoel.

  € 12,50
 • Dutch Dragon - Paradise Seeds Dutch Dragon - Paradise Seeds
  € 8,95
  Dutch Dragon - Paradise Seeds

  Dutch Dragon van Paradise Seeds is een prijswinnende wietsoort die geschikt is voor een binnenkweek en een buitenkweek. Wanneer je deze wiet rookt ervaar je een langdurige high met een mild lichamelijk ontspannen gevoel.

  € 8,95
 • Ice Cream - Paradise Seeds Ice Cream - Paradise Seeds
  € 12,50
  Ice Cream - Paradise Seeds

  Ice Cream van Paradise Seeds zijn feminised wietzaadjes die binnen en buiten gekweekt kunnen worden en voor een SOG kweek geschikt zijn. Het effect is een heerlijk high gevoel en deze wiet heeft een zoet vanille aroma.

  € 12,50
 • Jacky White - Paradise Seeds Jacky White - Paradise Seeds
  € 12,50
  Jacky White - Paradise Seeds

  Jacky White van Paradise Seeds zijn wietzaadjes die voornamelijk sativa genetica hebben. Ze zijn geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek en het effect van het roken van deze wiet is een prettige high met een lichamelijk ontspannen gevoel.

  € 12,50
 • Lucid Bolt - Paradise Seeds Lucid Bolt - Paradise Seeds
  € 8,95
  Lucid Bolt - Paradise Seeds

  Lucid Bolt van Paradise Seeds zijn feminised wietzaadjes geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. Ze hebben voornamelijk indica genetica en het effect van het roken is een vrolijke high met een lichamelijk ontspannen gevoel.

  € 8,95
 • Magic Bud - Paradise Seeds Magic Bud - Paradise Seeds
  € 8,50
  Magic Bud - Paradise Seeds

  Magic Bud van Paradise Seeds zijn wietzaadjes die een korte bloeitijd hebben en geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. Het effect van het roken van deze wiet is een sterke lichamelijke ontspanning met een aangenaam high gevoel.

  € 8,50
 • Nebula - Paradise Seeds Nebula - Paradise Seeds
  € 12,50
  Nebula - Paradise Seeds

  Nebula van Paradise Seeds is een feminised wietsoort met meerdere prijzen op haar naam. Het effect is een heerlijke ontspanning in het lichaam en een aangenaam high gevoel.

  € 12,50
 • Opium - Paradise Seeds Opium - Paradise Seeds
  € 10,95
  Opium - Paradise Seeds

  Opium van Paradise Seeds is een prijswinnende wietzaadjessoort die ook geschikt is voor een SOG kweek. Het roken van deze wiet geeft je een blij gevoel en een lichamelijke ontspanning.

  € 10,95
 • Original Cheese - Paradise Seeds Original Cheese - Paradise Seeds
  € 10,95
  Original Cheese - Paradise Seeds

  Original Cheese van Paradise Seeds zijn feminised wietzaadjes die uitgroeien tot planten met mooie, harde en dikke toppen. Deze wiet geeft een lang aanhoudende krachtige high met een lichamelijk ontspannen gevoel.

  € 10,95
 • Original White Widow - Paradise Seeds Original White Widow - Paradise Seeds
  € 12,50
  Original White Widow - Paradise Seeds

  Original White Widow van Paradise Seeds zijn makkelijk te kweken feminised wietzaadjes en geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. Het effect van deze wiet is een lichamelijk stoned gevoel met een krachtige high.

  € 12,50
 • Pandora Autoflower - Paradise Seeds Pandora Autoflower - Paradise Seeds
  € 8,95
  Pandora Autoflower - Paradise Seeds

  Pandora Autoflower van Paradise Seeds zijn autoflower wiet zaden met bijna pure indica genetica. Deze wietsort wordt ook om haar medicinale doeleinden gekweekt. Het effect van het roken van deze krachtige wiet is een lang aanhoudend high gevoel.

  € 8,95
 • Sensi Star - Paradise Seeds Sensi Star - Paradise Seeds
  € 14,50
  Sensi Star - Paradise Seeds

  Sensi Star van Paradise Seeds zijn feminised wietzaadjes die binnen en buiten gekweekt kunnen worden en ook geschikt voor een SOG set-up. Deze wiet geeft na het roken een krachtig stoned gevoel in het lichaam.

  € 14,50
 • Spoetnik #1 - Paradise Seeds Spoetnik #1 - Paradise Seeds
  € 8,50
  Spoetnik #1 - Paradise Seeds

  Spoetnik #1 van Paradise Seeds zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een binnenkweek en voor een buitenkweek. ze krijgt dikke toppen en het effect van deze wiet is een actief en vrolijk high gevoel.

  € 8,50
 • Sweet Purple - Paradise Seeds Sweet Purple - Paradise Seeds
  € 8,50
  Sweet Purple - Paradise Seeds

  Sweet Purple van Paradise Seeds zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een buitenkweek. Deze wietplant groeit hoog en zal een goede opbrengst opleveren. Het effect van deze wiet is een fijn high gevoel met een lichamelijke ontspanning.

  € 8,50
 • Vertigo Autoflower - Paradise Seeds Vertigo Autoflower - Paradise Seeds
  € 8,95
  Vertigo Autoflower - Paradise Seeds

  Vertigo Autoflower van Paradise Seeds zijn autoflower wietzaadjes waaruit wietplanten ontstaan die ook om haar medicinale eigenschappen gekweekt worden. Het effect van deze wietsoort is een krachtige high met een lichamelijk ontspannen gevoel.

  € 8,95
 • Wappa - Paradise Seeds Wappa - Paradise Seeds
  € 8,50
  Wappa - Paradise Seeds

  Wappa van Paradise Seeds zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een binnenkweek en een buitenkweek. De wietplanten blijven vrij klein. Wanneer je deze wiet rookt zul je je blij en actief gaan voelen.

  € 8,50
 • White Berry - Paradise Seeds White Berry - Paradise Seeds
  € 12,50
  White Berry - Paradise Seeds

  White Berry van Paradise Seeds zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een SOG kweekmethode en ze heeft een korte bloeitijd. Het effect van het roken is een sativa high met een krachtig lichamelijk stoned gevoel.

  € 12,50

Paradise Seeds bij Wietzaadjes.nl (26 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen