Next Generation wietzaadjes

Next Generation Seeds

Next Generation Seeds is afkomstig uit Canada en houdt zich sinds 1997 bezig met het ontwikkelen van een uitstekende genetica waardoor er een hoge kwaliteit wietzaadjes is ontstaan. De soorten kenmerken zich door intense geuren en smaken. Next Generation heeft ook soorten wiet zaden die zeer geschikt zijn voor medicinaal gebruik. Bekijk hier de Next Generation verpakking.

Wietsoorten van Next Generation Seeds

Ze leveren feminised wietzaadjes waarvan een groot aantal geschikt zijn voor zowel binnenkweek en buitenkweek.

Next Generation Seeds bij Wietzaadjes.nl (12 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Afghani Kush - Next Generation Afghani Kush - Next Generation
  € 10,95
  Afghani Kush - Next Generation

  Afghani Kush van Next Generation is een feminised wietzaden soort die vornaamelijk bestaat uit indica genetica. Deze wietplant is geschikt voor een kweek binnen en buiten en heeft een zeer korte bloeitijd, ze is dus in zeer korte tijd oogstrijp.

  € 10,95
 • BC Early Blueberry - Next Generation BC Early Blueberry - Next Generation
  € 10,95
  BC Early Blueberry - Next Generation

  BC Early Blueberry van Next Generation is een mooie wietplant waar helaas niet zoveel over bekend is. Deze wietsoort is geschikt voor een kweek binnen en buiten en bestaat voornamelijk uit indica genetica. Het effect van deze wiet bij het roken is ons helaas niet bekend.

  € 10,95
 • BC Golden Skunk - Next Generation BC Golden Skunk - Next Generation
  € 10,95
  BC Golden Skunk - Next Generation

  BC Golden Skunk van Next Generation is een feminised wietzaden soort die geschikt is voor een binnenkweek en buitenkweek. Deze wietplanten zijn geschikt voor de beginnende kweker omdat ze zeer makkelijk te kweken is.

  € 10,95
 • Dynamite - Next Generation Dynamite - Next Generation
  € 13,95
  Dynamite - Next Generation

  Dynamite van Next Generation is een feminised wietzaden soort die voornamelijk bestaan uit indica genetica. Als je deze wietplant iets langer laat uitbloeien dan wordt de smaak bij het roken van deze wiet aanzienlijk zoeter.

  € 13,95
 • Dynamite Automatic - Next Generation autoflower Dynamite Automatic - Next Generation
  € 12,95
  Dynamite Automatic - Next Generation

  Dynamite Automatic van Next Generation is een mooie wietsoort die vaak gekweekt wordt voor medicinaal gebruik. Deze prijswinnende wietsoort is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek, ze bestaat voornamelijk uit indica genetica.

  € 12,95
 • Grapefruit Diesel - Next Generation Grapefruit Diesel - Next Generation
  € 12,95
  Grapefruit Diesel - Next Generation

  Grapefruit Diesel van Next Generation is een wietsoort die ontstaan is uit een zeer mooie kruising van zeer bekende wietsoorten. Deze wietzaden groeien uit tot wietplanten met voornamelijk indica genetica, ook zijn ze makkelijk te kweken en geschikt voor een kweek binnen en buiten.

  € 12,95
 • Grapegod - Next Generation Grapegod - Next Generation
  € 13,95
  Grapegod - Next Generation

  Grapegod van Next Generation is een wietplant die voornamelijk bestaat uit indica genetica. Deze wietsoort is makkelijk te kweken en eenvoudig in onderhoud, ze is dus erg geschikt voor de kwekers zonder of met weinig kweekervaring.

  € 13,95
 • Island Sweet Skunk - Next Generation Island Sweet Skunk - Next Generation
  € 13,95
  Island Sweet Skunk - Next Generation

  Island Sweet Skunk van Next Generation is een lekkere skunk wietplant die voornamelijk bestaat uit indica genetica. Deze wietzaden zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten. In de bloeiperiode zal deze wietplant erg sterk ruiken.

  € 13,95
 • Lemonator - Next Generation Lemonator - Next Generation
  € 11,95
  Lemonator - Next Generation

  Lemonator van Next Generation is een wietsoort afkomstig uit een mooie kruising. Deze wietplant is redelijk eenvoudig te kweken maar een beetje kweekervaring is handig. Ze is geschikt voor een kweek binnen en buiten.

  € 11,95
 • NG69 - Next Generation autoflower NG69 - Next Generation
  € 12,95
  NG69 - Next Generation

  NG69 van Next Generation is een autoflower wietzaden soort die afkomstig is uit een kruising van zeer bekende wietsoorten. Het voordeel van deze wietsoort is dat ze vrij laag blijft. Ook zijn ze geschikt voor een kweek binnen en buiten.

  € 12,95
 • NY Purple Diesel - Next Generation NY Purple Diesel - Next Generation
  € 10,50
  NY Purple Diesel - Next Generation

  NY Purple Diesel van Next Generation is een feminised wietzaden soort die bestaan uit mooie genetica. Deze wietplanten kunnen in de bloeiperiode erg sterk ruiken en zijn geschikt voor zowel een kweek binnen en buiten.

  € 10,50
 • Romulan Diesel - Next Generation Romulan Diesel - Next Generation
  € 12,95
  Romulan Diesel - Next Generation

  Romulan Diesel van Next Generation is een wietplant waarover niet zoveel bekend is. Dit is een wietsoort die geschikt is voor een binnenkweek en buitenkweek. Het effect na het roken van deze wiet is erg krachtig en niet geschikt voor de beginnende roker.

  € 12,95

Next Generation Seeds bij Wietzaadjes.nl (12 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen