Medical Seeds wietzaadjes

Medical Seeds

Medical Seeds is afkomstig uit Spanje waar deze zaden volop gebruikt worden voor medicinale doeleinden. Medical Seeds ontwikkelt, zoals de naam al zegt, medicinale wiet zaden. De zaden van dit merk worden speciaal gekweekt zodat ze een betere medicinale werking hebben dan de gewone soorten. Bekijk hier de Medical Seeds verpakking.

Medical Seeds wietsoorten

Medical Seeds heeft een zeer mooie medicinale zaadlijn met alleen feminised wietzaadjes van een zeer goede kwaliteit. Er wordt namelijk erg veel aandacht besteed aan goede handmatige controles en sterke genetica.

Medical Seeds bij Wietzaadjes.nl (13 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • 1024 - Medical Seeds 1024 - Medical Seeds
  € 10,50
  1024 - Medical Seeds

  1024 van Medical Seeds is een mooie wietsoort die voornamelijk uit sativa genetica bestaat. Het effect bij het roken van deze wiet is erg krachtig en wordt afgeraden voor mensen zonder rookervaring. Deze wiet heeft ook goede medicinale eigenschappen.

  € 10,50
 • 2046 - Medical Seeds 2046 - Medical Seeds
  € 11,50
  2046 - Medical Seeds

  2046 van Medical Seeds is een wietplant die volledig uit sativa genetica bestaat. Deze wietsoort is geschikt voor de gevorderde kweker. Ze produceert een hoog THC gehalte en heeft een zeer krachtig effect wat voornamelijk in het hoofd voelbaar is.

  € 11,50
 • Canadian Kush - Medical Seeds Canadian Kush - Medical Seeds
  € 10,50
  Canadian Kush - Medical Seeds

  Canadian Kush van Medical Seeds is een lekkere kush soort die volledig bestaat uit indica genetica. Ze is geschikt voor de wat kleinere kweekruimtes en ze heeft in de bloeiperiode een heerlijke geur. Ook de smaak is lekker en apart.

  € 10,50
 • Channel+ - Medical Seeds Channel+ - Medical Seeds
  € 10,50
  Channel+ - Medical Seeds

  Channel+ van Medical Seeds is een wietsoort die ontstaan is uit het kruisen van zeer bekende wietsoorten. Deze wietplant is zeer geschikt voor een SCROG kweek. Ze heeft een redelijk korte bloeitijd en zal het goed doen op alle mediums zoals aarde of hydro.

  € 10,50
 • Devil Fruit - Medical Seeds Devil Fruit - Medical Seeds
  € 9,50
  Devil Fruit - Medical Seeds

  Devil Fruit van Medical Seeds is een wietplant die geschikt is voor een wiet kweek binnen en buiten. Ze is ontstaan uit een mooie kruising en wordt regelmatig toegepast als medicinale cannabis. Ze heeft bij het roken een heerlijke smaak en effect.

  € 9,50
 • Jack La Mota - Medical Seeds Jack La Mota - Medical Seeds
  € 11,50
  Jack La Mota - Medical Seeds

  Jack La Mota van Medical Seeds is een wietsoort die ontstaan is uit het kruisen van wereldberoemde wietsoorten. Deze plant is geschikt voor een SCROG kweek en zal het op ieder medium zoals aarde of hydro prima doen.

  € 11,50
 • Malakoff - Medical Seeds Malakoff - Medical Seeds
  € 10,50
  Malakoff - Medical Seeds

  Malakoff van Medical Seeds is een wietzaadjes soort die voornamelijk uit sativa genetica bestaat. Ze is zeer schimmelbestendig en kan goed tegen de wat lagere temperaturen. Wiet kweken kan met deze wietplanten zowel binnen als buiten.

  € 10,50
 • Mendocino Purple Kush - Medical Seeds Mendocino Purple Kush - Medical Seeds
  € 10,50
  Mendocino Purple Kush - Medical Seeds

  Mendocino Purple Kush van Medical Seeds is een indica wietplant die mooie prijzen gewonnen heeft. In de bloeiperiode heeft deze wietplant een mooie kleur. Je kunt met deze wietplanten zowel binnen als buiten wiet kweken.

  € 10,50
 • No Name - Medical Seeds No Name - Medical Seeds
  € 10,50
  No Name - Medical Seeds

  No Name van Medical Seeds is een indica wietsoort die de groei eigenschappen heeft van en sativa. Deze wietsoort heeft een goede medicinale werking en een redelijk korte bloeitijd waardoor ze redelijk snel oogstrijp is.

  € 10,50
 • Prozack - Medical Seeds Prozack - Medical Seeds
  € 10,50
  Prozack - Medical Seeds

  Prozack van Medical Seeds is een wietsoort die voornamelijk uit indica genetica bestaat. Deze wietplant groeit wat meer in de breedte en heeft zeer harde en compacte toppen in de bloeiperiode. Ze geeft je een lekker gevoel voor een aantal uren.

  € 10,50
 • Sour Diesel - Medical Seeds Sour Diesel - Medical Seeds
  € 12,50
  Sour Diesel - Medical Seeds

  Sour Diesel van Medical Seeds is een mooie wietplant die voornamelijk bestaat uit sativa genetica. Je kunt met deze wietplanten zowel binnen als buiten wiet kweken. Het effect van deze wiet is geschikt voor gebruik overdag.

  € 12,50
 • White Widow - Medical Seeds White Widow - Medical Seeds
  € 9,50
  White Widow - Medical Seeds

  White Widow van Medical Seeds is een wietsoort die absoluut de meest bekende soort ter wereld genoemd mag worden. Deze wietsoort is makkelijk te kweken en heeft een zeer krachtig effect na het roken.

  € 9,50
 • Y Griega - Medical Seeds Y Griega - Medical Seeds
  € 9,50
  Y Griega - Medical Seeds

  Y Griega van Medical Seeds is een voornamelijk sativa wietplant die een heerlijke zoete geur heeft in de bloeiperiode. Deze wiet heeft een hoog THC gehalte is geschikt voor een wiet kweek binnen en buiten.

  € 9,50

Medical Seeds bij Wietzaadjes.nl (13 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen