Mandala Seeds wietzaadjes

Mandala Seeds

Mandala Seeds is gestart met het maken van wiet zaden in 2004 door Mike en Jasmin. Voor het ontwikkelen van de zaden zijn de de hele wereld over getrokken en hebben een selectie gemaakt van een aantal zeer mooie wietsoorten. Bekijk hier de Mandala Seeds verpakking.

De wietsoorten van Mandala Seeds

Mandala seeds levert haar soorten alleen als feminised wietzaadjes, misschien komen daar in de toekomst nog autoflowering soorten bij.

Mandala Seeds bij Wietzaadjes.nl (7 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • California Dream - Mandala Seeds California Dream - Mandala Seeds
  € 6,95
  California Dream - Mandala Seeds

  California Dream van Mandala Seeds is een wietsoort die bestaat uit een mooie mix van indica en sativa genetica. Deze wietplant is zeer geschikt voor een kweek in een SCROG setup. Dit is een wietplant die een hoge weerstand heeft tegen schimmels.

  € 6,95
 • Far Out - Mandala Seeds Far Out - Mandala Seeds
  € 6,95
  Far Out - Mandala Seeds

  Far Out van Mandala Seeds is een heerlijke sativa wietsoort die je na het roken een heerlijk high gevoel geeft. Deze wietsoort is ontstaan door het kruisen van zeer mooie en vooral bekende wietsoorten. Dit zijn wietzaden die wat kweekervaring vereisen.

  € 6,95
 • Fruitylicious - Mandala Seeds Fruitylicious - Mandala Seeds
  € 6,95
  Fruitylicious - Mandala Seeds

  Fruitylicious van Mandala Seeds is een zeer smaakvolle wietsoort die voornamelijk bestaat uit indica genetica. Ze zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten en kunnen prima groeien met wat minder voeding. Deze wietplant is geschikt voor de kweker met al wat kweekervaring.

  € 6,95
 • Hubble Bubble - Mandala Seeds Hubble Bubble - Mandala Seeds
  € 6,95
  Hubble Bubble - Mandala Seeds

  Hubble Bubble van Mandala Seeds is een zeer populaire wietsoort die voornamelijk indica genetica heeft. Dit is een wietplant die het uiterlijk krijgt van een kerstboom en ze geeft je een lekker gevoel wat mooi in balans is. Geschikt voor een kweek binnen en buiten.

  € 6,95
 • Purple Paro Valley - Mandala Seeds Purple Paro Valley - Mandala Seeds
  € 8,95
  Purple Paro Valley - Mandala Seeds

  Purple Paro Valley van Mandala Seeds is een sativa dominante wietsoort die wat beter tegen lagere temperaturen kan. Ze geeft je een lekker gevoel na het roken en heeft tevens een eetlust opwekkend effect. Deze soort is afkomstig uit het westen van Bhutan.

  € 8,95
 • White Bhutanese - Mandala Seeds White Bhutanese - Mandala Seeds
  € 10,95
  White Bhutanese - Mandala Seeds

  White Bhutanese van Mandala Seeds is een wietplant die voornamelijk bestaat uit sativa genetica en een zeer mooie en aparte afkomst heeft. Dit is een witte wietsoort die een krachtige werking heeft, ook is deze soort geschikt als medicinale cannabis.

  € 10,95
 • White Magic - Mandala Seeds White Magic - Mandala Seeds
  € 6,95
  White Magic - Mandala Seeds

  White Magic van Mandala Seeds is een mooie witte wietsoort die afkomstig is uit Congo. Deze wietplant is geschikt voor de kweker zonder ervaring omdat ze makkelijk te kweken is. Ze zal het zowel binnen als buiten prima doen en ze heeft goede medicinale eigenschappen.

  € 6,95

Mandala Seeds bij Wietzaadjes.nl (7 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen