Lowlife Seeds wietzaadjes

Lowlife Seeds

Lowlife Seeds bestaat uit een groep breeders die, net zoals iedereen, veel aandacht besteed aan de kwaliteit. Ze hebben zeer veel ervaring met het maken van autoflower wiet zaden, door de jaren heen hebben ze een mooie zaadlijn ontwikkelt die zeer populair is. Bekijk hier de Lowlife Seeds verpakking.

Wietsoorten van Lowlife Seeds

Lowlife Seeds produceert alleen feminised autoflower wietzaden van stabiele kwaliteit. Ze hebben zich gespecialiseerd op autoflower en hebben geen 'normale' soorten in het assortiment.

Lowlife Seeds bij Wietzaadjes.nl (31 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Ak47 x Blueberry Auto - Lowlife Ak47 x Blueberry Auto - Lowlife
  € 10,50
  Ak47 x Blueberry Auto - Lowlife

  Ak47 x Blueberry Auto van Lowlife zijn wietzaden die makkelijk te kweken zijn en geschikt voor een teelt binnen en buiten. Deze wiet heeft een bessenaroma en het effect is erg krachtig.

  € 10,50
 • Ak47 x Hindu Kush Auto - Lowlife Ak47 x Hindu Kush Auto - Lowlife
  € 10,50
  Ak47 x Hindu Kush Auto - Lowlife

  Ak47 x Hindu Kush Auto van Lowlife blijven vrij kleine wietplanten en zijn makkelijk te kweken. Deze wiet bevat veel THC en het effect is erg krachtig in lichaam en geest.

  € 10,50
 • Amnesia Auto - Lowlife Amnesia Auto - Lowlife
  € 12,50
  Amnesia Auto - Lowlife

  Amnesia Auto van Lowlife is een krachtige wietsoort met een hoog THC- gehalte. Geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek en levert een hoge opbrengst. Niet geschikt voor de beginnende roker.

  € 12,50
 • Auto AK #2 - Lowlife Auto AK #2 - Lowlife
  € 12,50
  Auto AK #2 - Lowlife

  Auto AK #2 van Lowlife zijn wietzaden die makkelijk te kweken zijn. Ze blijft vrij klein dus ideaal voor beperkte kweekruimten. Deze wietplant bevat voornamelijk sativa genetica en geeft een sterke geur af.

  € 12,50
 • Auto AK Diesel - Lowlife Auto AK Diesel - Lowlife
  € 12,50
  Auto AK Diesel - Lowlife

  Auto AK Diesel van Lowlife is een autoflower wietsoort die voornamelijk sativa genetica heeft. Het effect van deze wiet is zeer krachtig en dan ook niet geschikt voor de beginnende roker.

  € 12,50
 • Auto AK Original - Lowlife Auto AK Original - Lowlife
  € 10,50
  Auto AK Original - Lowlife

  Auto AK Original van Lowlife is een autoflower wietsoort die vrij klein blijft en een sterke geur afgeeft. Deze zoet smakende wiet komt van een plant die binnen en buiten gekweekt kan worden. Makkelijk te kweken.

  € 10,50
 • Auto Blueberry Diesel - Lowlife Auto Blueberry Diesel - Lowlife
  € 12,50
  Auto Blueberry Diesel - Lowlife

  Auto Blueberry Diesel van Lowlife zijn wietzaden geschikt voor een kweek binnen en buiten. Ze zijn makkelijk te kweken en het effect is een krachtig stoned gevoel.

  € 12,50
 • Auto Cheese - Lowlife Auto Cheese - Lowlife
  € 12,50
  Auto Cheese - Lowlife

  Auto Cheese van Lowlife is een autoflower wietsoort die een goede opbrengst levert. Ze ruikt sterk tijdens de bloeiperiode en de wiet heeft een krachtig effect.

  € 12,50
 • Auto Kush - Lowlife Auto Kush - Lowlife
  € 12,50
  Auto Kush - Lowlife

  Auto Kush van Lowlife is een wietsoort die voornamelijk indica genetica bevat. Ze heeft een snelle bloeitijd en geeft een hoge opbrengst. Het effect van deze wiet is krachtig.

  € 12,50
 • Auto Lemon - Lowlife Auto Lemon - Lowlife
  € 12,50
  Auto Lemon - Lowlife

  Auto Lemon van Lowlife zijn autoflower wietzaden die een lange bloeitijd hebben maar daarna een heerlijke wiet opleveren. Een aanrader voor iedere skunk liefhebber.

  € 12,50
 • Auto Purpz - Lowlife Auto Purpz - Lowlife
  € 12,50
  Auto Purpz - Lowlife

  Auto Purpz van Lowlife is een autoflower wietsoort die mooie paarse toppen krijgt. Geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. Heeft vooral een cerebraal high effect.

  € 12,50
 • Auto Russian #2 - Lowlife Auto Russian #2 - Lowlife
  € 12,50
  Auto Russian #2 - Lowlife

  Auto Russian #2 van Lowlife zijn wietzaden die makkelijk te kweken zijn. Deze wietplant is resistent tegen schimmels, bevat een hoog THC- gehalte en heeft een krachtig effect.

  € 12,50
 • Berry Indica - Lowlife Berry Indica - Lowlife
  € 12,50
  Berry Indica - Lowlife

  Berry Indica van Lowlife zijn semi- autoflower wietzaden die voornamelijk indica genetica bevatten. Ze is makkelijk te kweken en het roken van deze wiet heeft een krachtig effect.

  € 12,50
 • Cheese & Pineapple - Lowlife Cheese & Pineapple - Lowlife
  € 12,50
  Cheese & Pineapple - Lowlife

  Cheese & Pineapple van Lowlife zijn wietzaadjes die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Het effect van het roken van deze wiet geeft een sociale, opgewekte high.

  € 12,50
 • Cherry Drop - Lowlife Cherry Drop - Lowlife
  € 12,50
  Cherry Drop - Lowlife

  Cherry Drop van Lowlife is een feminised wietsoort die geschikt is voor een kweek binnen en buiten. Deze zoete wiet geeft een krachtige high en is een ideale soort voor de beginnende kweker.

  € 12,50
 • Diesel Auto - Lowlife Diesel Auto - Lowlife
  € 12,50
  Diesel Auto - Lowlife

  Diesel Auto van Lowlife zijn autoflower wietzaden die een goede opbrengst geven zowel bij een binnenkweek als een buitenkweek. Wordt ook als medicinale cannabis gekweekt om bijvoorbeeld stress tegen te gaan.

  € 12,50
 • Double Afghan Auto - Lowlife Double Afghan Auto - Lowlife
  € 12,50
  Double Afghan Auto - Lowlife

  Double Afghan Auto van Lowlife is een autoflower wietsoort die een hoge opbrengst levert. Resistent tegen ziekten en geschikt voor een kweek binnen en buiten. Het effect van deze wiet is krachtig.

  € 12,50
 • Double Diesel Auto - Lowlife Double Diesel Auto - Lowlife
  € 12,50
  Double Diesel Auto - Lowlife

  Double Diesel Auto van Lowlife zijn autoflower wietzaden die makkelijk te kweken zijn en geschikt voor een kweek binnen en buiten. Deze wiet heeft een krachtig effect.

  € 12,50
 • Hindu Kush Automatic - Lowlife Hindu Kush Automatic - Lowlife
  € 10,50
  Hindu Kush Automatic - Lowlife

  Hindu Kush Automatic van Lowlife is een autoflower indica wietsoort die mooie dikke toppen produceert. De wiet van deze plant wordt ook als medicinale cannabis gebruikt bij slaapproblemen. Ze heeft een hoog THC- gehalte.

  € 10,50
 • Ice Cream - Lowlife Ice Cream - Lowlife
  € 12,50
  Ice Cream - Lowlife

  Ice Cream van Lowlife zijn autoflower wietzaadjes die geschikt zijn voor een binnenteelt en buitenteelt. Dit is ook een goede wietsoort voor beginnende kwekers. Geeft een ontspannen en sociaal effect.

  € 12,50
 • Lebanese Kush - Lowlife Lebanese Kush - Lowlife
  € 12,50
  Lebanese Kush - Lowlife

  Lebanese Kush van Lowlife zijn semi- autoflower wietzaadjes die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Ze heeft voornamelijk indica genetica en heeft een ontspannend en versuffend effect.

  € 12,50
 • Lemon Sativa - Lowlife Lemon Sativa - Lowlife
  € 12,50
  Lemon Sativa - Lowlife

  Lemon Sativa van Lowlife is een semi- autoflower wietsoort met voornamelijk sativa genetica. Het effect van deze wiet is een energievol en creatief gevoel. Wordt ook als medicinale cannabis gekweekt.

  € 12,50
 • Lemon Skunk Automatic - Lowlife Lemon Skunk Automatic - Lowlife
  € 10,50
  Lemon Skunk Automatic - Lowlife

  Lemon Skunk Automatic van Lowlife zijn autoflower wietzaden die geschikt zijn voor een binnenkweek en een buitenkweek. Ze wordt een mooie kleine plant met een grote hoofdtop. In het effect zijn de sativa en indica invloeden terug te vinden.

  € 10,50
 • Lemonade - Lowlife Lemonade - Lowlife
  € 12,50
  Lemonade - Lowlife

  Lemonade van Lowlife zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten en ideaal voor de beginnende kweker. Geeft een opgewekte high en deze wiet wordt ook als medicinale cannabis gekweekt.

  € 12,50
 • O.G. Kush - Lowlife O.G. Kush - Lowlife
  € 12,50
  O.G. Kush - Lowlife

  O.G. Kush van Lowlife is een feminised wietsoort die voornamelijk sativa genetica heeft. Ze wordt ook als medicianle cannabis gekweekt omdat deze wiet je eetlust opwekt en je slaperig maakt.

  € 12,50
 • Skunk Auto - Lowlife Skunk Auto - Lowlife
  € 12,50
  Skunk Auto - Lowlife

  Skunk Auto van Lowlife zijn autoflower wietzaden die makkelijk te kweken zijn en waarvan de planten vrij klein blijven. Ze heeft ook medicinale eigenschappen die stress verhelpen.

  € 12,50
 • Trainwreck - Lowlife Trainwreck - Lowlife
  € 12,50
  Trainwreck - Lowlife

  Trainwreck van Lowlife is een feminised semi autoflower wietsoort die geschikt is voor een kweek binnen en buiten. Deze krachtige wiet heeft medicinale eigenschappen die bijvoorbeeld depressie, pijn en angst tegengaan. Niet geschikt voor de beginnende roker.

  € 12,50
 • White Russian Automatic - Lowlife White Russian Automatic - Lowlife
  € 10,50
  White Russian Automatic - Lowlife

  White Russian Automatic van Lowlife zijn autoflower wietzaden die geschikt zijn voor een teelt binnen en buiten en ze zijn makkelijk te kweken. Resistent tegen schimmels en deze wiet heeft een krachtig effect.

  € 10,50
 • White Widow Auto #2 - Lowlife White Widow Auto #2 - Lowlife
  € 12,50
  White Widow Auto #2 - Lowlife

  White Widow Auto #2 van Lowlife zijn autoflower wietzaden die makkelijk te kweken zijn en onder de zeer populaire wietsoorten valt. Ze heeft een hoog THC percentage en een krachtig effect.

  € 12,50
 • White Widow Automatic - Lowlife White Widow Automatic - Lowlife
  € 12,50
  White Widow Automatic - Lowlife

  White Widow Automatic van Lowlife zijn wietzaden die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Ze is makkelijk te kweken en het effect is een krachtige high.

  € 12,50
 • Wild Russian - Lowlife Wild Russian - Lowlife
  € 12,50
  Wild Russian - Lowlife

  Wild Russian van Lowlife zijn semi- autoflower wietzaden die makkelijk te kweken zijn. Geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek en het effect is een energievol maar ook ontspannen gevoel.

  € 12,50

Lowlife Seeds bij Wietzaadjes.nl (31 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen