Loud Seeds wietzaadjes

Loud Seeds

Loud Seeds is een zaadbank die al een aantal prijzen met haar wietsoorten gewonnen heeft. Loud Seeds levert wietzaadjes van zeer goede kwaliteit, dit is mede te danken aan de jaren ervaring van deze breeder.

Wietsoorten Loud Seeds wietzaden

Loud Seeds levert feminised wietzaadjes met een uitstekende reputatie. Het merk is langzaam steeds bekender aan het worden.

Loud Seeds bij Wietzaadjes.nl (5 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • AJ’s Sour Diesel - Loud Seeds AJ’s Sour Diesel - Loud Seeds
  € 12,50
  AJ’s Sour Diesel - Loud Seeds

  AJ’s Sour Diesel van Loud Seeds is een feminised wietzaadjes soort die zeer goede genetica bevat. Deze lekkere diesel heeft een goed CBD gehalte en geeft je bij het roken een heerlijke diesel/brandstof smaak. Ook heeft deze wiet een hoog THC gehalte.

  € 12,50
 • Bubba Kush Pre-98 - Loud Seeds Bubba Kush Pre-98 - Loud Seeds
  € 13,50
  Bubba Kush Pre-98 - Loud Seeds

  Bubba Kush Pre-98 van Loud Seeds is een heerlijke wietsoort die voornamelijk bestaat uit indica genetica. Deze feminised wietzaadjes leveren mooie wietplanten die je zowel binnen als buiten kunt kweken.

  € 13,50
 • Dementia - Loud Seeds Dementia - Loud Seeds
  € 13,50
  Dementia - Loud Seeds

  Dementia van Loud Seeds is een wietsoort die vooral bestaat uit sativa genetica. Deze feminised wietzaden leveren wietplanten op die geschikt zijn voor binnen en buiten. Dit is een wietsoort die niet geschikt is als startersplant voor beginners omdat deze Dementia wat verzorging nodig heeft.

  € 13,50
 • Headband - Loud Seeds Headband - Loud Seeds
  € 13,50
  Headband - Loud Seeds

  Headband van Loud Seeds is een feminised wietzaden soort die een hele mooie prijs op haar naam heeft staan. Deze wietzaden zijn niet geschikt voor de kwekers zonder enig ervaring in het kweken van je eigen wiet. Deze wietsoort is geschikt voor zowel een binnenkweek als buitenkweek.

  € 13,50
 • Loud Dream - Loud Seeds Loud Dream - Loud Seeds
  € 13,50
  Loud Dream - Loud Seeds

  Loud Dream van Loud Seeds is een feminised wietzaden soort die in samenwerking met Humnboldt ontstaan zijn. Deze wietplanten groeien uit tot planten met een grote opbrengst. Je kunt ze zowel binnen als buiten kweken en de wiet heeft een hoog THC gehalte.

  € 13,50

Loud Seeds bij Wietzaadjes.nl (5 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen