Kush Cannabis Seeds wietzaadjes

Kush Cannabis Seeds

Kush Cannabis Seeds is een merk wat zich gespecialiseerd heeft op het gebied van kush genetica. Ze leveren wietzaden die allemaal de kushgenetica bevatten, hieruit zijn zeer mooie wietsoorten ontstaan die stuk voor stuk een zeer goede kwaliteit hebben en langzaam in populariteit toenemen. Kush Cannabis Seeds is een merk wat feminised en autoflower kush wietzaden levert.

Het bedrijf achter Kush Cannabis Seeds

Kush Cannabis Seeds is jaren bezig geweest om de beste kush soorten op de markt te brengen en dat is ze gelukt. De Kush wietsoort is voornamelijk bekend in de Verenigde Staten maar wordt langzaam over heel de wereld populair. Ben jij liefhebber van kush wiet? Bekijk dan hieronder het aanbod van het merk Kush Cannabis Seeds.

Kun je niet vinden wat je zoekt? Bekijk dan eens ons totale aanbod Kush wietzaden.

Kush Cannabis Seeds bij Wietzaadjes.nl (13 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Afghani Kush - Kush Cannabis Seeds Afghani Kush - Kush Cannabis Seeds
  € 9,95
  Afghani Kush - Kush Cannabis Seeds

  Afghani Kush van Kush Cannabis Seeds is een lekkere feminised wietzaadjes kush soort en ontstaan is uit bekende soorten. Deze plant krijgt dikke toppen die je in de bloeiperiode moet ondersteunen. Ze is geschikt voor een wiet kweek binnen en buiten.

  € 9,95
 • Auto Kush - Kush Cannabis Seeds Auto Kush - Kush Cannabis Seeds
  € 9,95
  Auto Kush - Kush Cannabis Seeds

  Auto Kush van Kush Cannabis Seeds is een autoflower feminised wietsoort die in zeer korte tijd oogst rijp is. Ook is dit een ideale starters wietplant omdat ze zeer makkelijk te kweken is. Je kunt deze wiet plant binnen en buiten kweken.

  € 9,95
 • Blueberry Kush - Kush Cannabis Seeds Blueberry Kush - Kush Cannabis Seeds
  € 9,95
  Blueberry Kush - Kush Cannabis Seeds

  Blueberry Kush van Kush Cannabis Seeds is een heerlijke feminised kush wietzaadjes soort die zeer beroemde genetica heeft. Ze produceert mooie lange toppen en ze is geschikt voor een wiet kweek binnen en buiten. Ze bestaat voornamelijk uit indica genetica.

  € 9,95
 • Cheese Kush - Kush Cannabis Seeds Cheese Kush - Kush Cannabis Seeds
  € 9,95
  Cheese Kush - Kush Cannabis Seeds

  Cheese Kush van Kush Cannabis Seeds is een mooie wietsoort die ontstaan is uit zeer veel gekweekte en zeer populaire wietplanten. Je kunt deze wietzaden gebruiken voor zowel een binnenkweek als een kweek buiten. Let erop dat deze wietplant erg sterk ruikt in de periode dat ze bloeit.

  € 9,95
 • Critical Kush - Kush Cannabis Seeds Critical Kush - Kush Cannabis Seeds
  € 9,95
  Critical Kush - Kush Cannabis Seeds

  Critical Kush van Kush Cannabis Seeds is een mooie feminised kush wietzaden soort die zeer grote toppen produceert. Deze voornamelijk sativa wietplant is niet geschikt voor de kweker zonder kweekervaring. Deze wietplant is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek, maar een niet te vochtige zomer is wenselijk.

  € 9,95
 • Diesel Kush - Kush Cannabis Seeds Diesel Kush - Kush Cannabis Seeds
  € 9,95
  Diesel Kush - Kush Cannabis Seeds

  Diesel Kush van Kush Cannabis Seeds is een wietzaadjes soort die ontstaan is uit kruisingen die vooral bekend zijn in de Verenigde Staten. Deze mooie Diesel Kush heeft een natuurlijke aardachtige smaak en geur, ook is de geur van brandstof zeker nog herkenbaar. Ze is geschikt voor binnen en buiten.

  € 9,95
 • Fire kush - Kush Cannabis Seeds Fire Kush - Kush Cannabis Seeds
  € 9,95
  Fire Kush - Kush Cannabis Seeds

  Fire Kush van Kush Cannabis Seeds is een wietzaadjes soort die ontstaan is uit de beste Kush uit Amerika. Tijdens de bloeiperiode ruikt deze wietplant zoet en licht fruitig, je kunt deze wietplant zowel binnen als buiten kweken. Het effect na het roken van deze wiet duurt erg lang.

  € 9,95
 • Haze Kush - Kush Cannabis Seeds Haze Kush - Kush Cannabis Seeds
  € 9,95
  Haze Kush - Kush Cannabis Seeds

  Haze Kush van Kush Cannabis Seeds is een wietsoort die een langere bloeitijd heeft dan de gemiddelde wietplant. Dit komt doordat deze wietplant voornamelijk sativa is. Ze is geschikt voor een binnen en buitenkweek, echter is een niet te vochtige zomer wenselijk. Zet haar binnen vroeg in bloei omdat de nog wat doorgroeit.

  € 9,95
 • Lemon Kush - Kush Cannabis Seeds Lemon Kush - Kush Cannabis Seeds
  € 9,95
  Lemon Kush - Kush Cannabis Seeds

  Lemon Kush van Kush Cannabis Seeds is een heerlijke kush wietsoort. Deze feminised wietzaadjes zijn niet geschikt voor de kwekers zonder kweekervaring omdat deze soort wat extra verzorging nodig heeft. Dit is een wietplant die in de bloeiperiode behoorlijk grote toppen produceert.

  € 9,95
 • OG Kush - Kush Cannabis Seeds OG Kush - Kush Cannabis Seeds
  € 9,95
  OG Kush - Kush Cannabis Seeds

  OG Kush van Kush Cannabis Seeds zijn feminised wietzaadjes die ontstaan zijn uit zeer goede genetica uit Amerika. Deze zeer populaire wietsoort is geschikt voor een wiet kweek binnen en buiten en is zeer eenvoudig te kweken. Deze wietplant is een ideale startersplant voor mensen die nog geen kweekervaring hebben.

  € 9,95
 • Sour Kush - Kush Cannabis Seeds Sour Kush - Kush Cannabis Seeds
  € 9,95
  Sour Kush - Kush Cannabis Seeds

  Sour Kush van Kush Cannabis Seeds is een feminised wietzaadjes soort die ontstaan is uit zeer stabiele wietsoorten. Deze mooie kush ruikt in de bloeiperiode erg sterk en een goed filter of grote tuin is aan te raden. Dit is een wiet die ook regelmatig gekweekt wordt als medicinale cannabis.

  € 9,95
 • Sweet Kush - Kush Cannabis Seeds Sweet Kush - Kush Cannabis Seeds
  € 9,95
  Sweet Kush - Kush Cannabis Seeds

  Sweet Kush van Kush Cannabis Seeds is een feminised wietzaden soort die ontstaan zijn uit het kruisen van een zoete soort. Daarom heeft deze wiet bij het roken een lekkere zoete smaak. Ook is ze geschikt voor een wiet kweek binnen en buiten. In de bloeiperiode ruikt deze wietplant lekker zurig.

  € 9,95
 • White Kush - Kush Cannabis Seeds White Kush - Kush Cannabis Seeds
  € 9,95
  White Kush - Kush Cannabis Seeds

  White Kush van Kush Cannabis Seeds is een feminised wietzaadjes soort die genetica bevat van de meest krachige en meest bekende wietsoort ter wereld. Dit is een wietplant waarvan het effect niet geschikt is voor de beginnende rokers. Je kunt deze wiet zowel binnen als buiten kweken.

  € 9,95

Kush Cannabis Seeds bij Wietzaadjes.nl (13 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen