Kulu Seeds wietzaadjes

Kulu Seeds

Kulu Seeds biedt een mooi assortiment wietzaadjes aan. Dit bedrijf gevestigd in Nederland en houdt zich al jaren bezig met het ontwikkelen van wietzaden. Kulu Seeds is prima van kwaliteit en heeft in Nederland redelijke bekendheid. Bekijk hier de Kulu Seeds verpakking.

Soorten van Kulu Seeds

Dit merk levert alleen feminised zaden, ze hebben ook een aantal zaden die geschikt zijn voor binnen en biuitenkweek. Kulu levert zijn zaden alleen in verpakkingen van 5 stuks.

Kulu Seeds bij Wietzaadjes.nl (7 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Diesel Kush - Kulu Seeds Diesel Kush - Kulu Seeds
  € 7,95
  Diesel Kush - Kulu Seeds

  Diesel Kush van Kulu Seeds is een mooie wietsoort die voornamelijk bestaat uit indica genetica. Deze wietplant wordt niet zo groot en is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Ze heeft bij het roken een sterke smaak.

  € 7,95
 • Goblin Haze - Kulu Seeds Goblin Haze - Kulu Seeds
  € 7,95
  Goblin Haze - Kulu Seeds

  Goblin Haze van Kulu Seeds is een zeer mooie wietsoort die voornamelijk bestaat uit sativa genetica. Deze wietplanten zijn geschikt voor binnen en buiten maar zijn niet geschikt voor de kweker zonder ervaring. Ze heeft bij het roken een duidelijke Haze smaak.

  € 7,95
 • Maui Snow - Kulu Seeds Maui Snow - Kulu Seeds
  € 7,95
  Maui Snow - Kulu Seeds

  Maui Snow van Kulu Seeds is een mooie wietsoort die voornamelijk bestaat uit sativa genetica. Dit is een wietplant die geschikt om binnen of buiten wiet te kweken en geeft een wiet die een hoog THC gehalte heeft.

  € 7,95
 • Nepal Hashplant - Kulu Seeds Nepal Hashplant - Kulu Seeds
  € 7,95
  Nepal Hashplant - Kulu Seeds

  Nepal Hashplant van Kulu Seeds is een wietsoort die makkelijk te kweken is en zeer geschikt is voor de kweker zonder ervaring. Deze wietzaden zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten, ze bestaat voornamelijk uit indica genetica.

  € 7,95
 • Northern Skunk - Kulu Seeds Northern Skunk - Kulu Seeds
  € 7,95
  Northern Skunk - Kulu Seeds

  Northern Skunk van Kulu Seeds is een heerlijke skunkwiet met een krachtige en volle smaak. Deze wietplanten hebben een hoge opbrengst en zijn redelijk makkelijk te kweken. Ook zijn de geschikt voor zowel een binnenkweek als een buitenkweek.

  € 7,95
 • Sativa Star - Kulu Seeds Sativa Star - Kulu Seeds
  € 7,95
  Sativa Star - Kulu Seeds

  Sativa Star van Kulu Seeds is een wietplant die wat verzorging nodig heeft en dus niet geschikt is voor de kweker zonder ervaring. Deze wiet heeft na het roken een krachtige werking die nie geschikt is voor de beginnende rokers.

  € 7,95
 • White Widow - Kulu Seeds White Widow - Kulu Seeds
  € 7,95
  White Widow - Kulu Seeds

  White Widow van Kulu Seeds is een wietsoort die absoluut de meest bekende soort ter wereld is. Deze voornamelijk indica wietplant is makkelijk te kweken en is geschikt voor zowel een kweek binnen als buiten.

  € 7,95

Kulu Seeds bij Wietzaadjes.nl (7 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen