Kera Seeds wietzaadjes

Kera Seeds

Kera Seeds draait al een tijdje mee in de wiet zaden wereld. Ze leveren wiet zaden van prima kwaliteit. Kera Seeds heeft een uitgebreide zaadlijn en deze soorten zijn stuk voor stuk klassiekers en halen de oldschool sfeer terug.

Kera Seeds wietzaden

Wiet zaden van Kera zijn van goede kwaliteit en leveren zeer gezonde en stabiele wietplanten. Kera levert feminised en autoflower wietzaadjes.

Meer over Kera Seeds

Kera Seeds verpakking

De verpakking van Kera Seeds is erg goed, ze hebben bewust gekozen voor een stevige maar toch compacte verpakking. Ze leveren hun wietzaadjes in plastic buisjes die weer verpakt zitten in een klein plastic Kera Seeds doosje. Wil je de verpakking zien, bekijk hier de Kera Seeds verpakking.

Kera Classic

Kera heeft verschillende series wietzaden waaronder de 'Classic'. Deze rubriek bevat feminised wietzaden die allemaal al jaren zeer bekend zijn, echte klassiekers dus! In de Classic rubriek vind je wietzaden die zeer bekend en populair zijn, kies je voor een wietzaden soort uit de 'Classic' serie, dan ben je overtuigt dat je een soort kiest die zeer populair en veel gekweekt is.

Kera California

Feminised en autoflowering wietzaden uit de serie 'California' zijn de wat exclusievere soorten. Deze soorten zijn ook allemaal zeer populair, de genetica van deze wietplanten is meestal afkomstig uit andere werelddelen. De soorten die thuishoren in de rubriek Kera Seeds California kunnen makkelijk te kweken wietplanten zijn maar ook wiet die veel gekweekt wordt als medicinale cannabis.

Kera Seeds bij Wietzaadjes.nl (42 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Bubblegum - Kera Seeds Bubblegum - Kera Seeds
  € 8,25
  Bubblegum - Kera Seeds

  Bubblegum van Kera Seeds zijn feminised zaadjes die een korte bloeiperiode hebben. Deze plant is gemakkelijk te kweken en deze krachtige wiet geeft een vrolijk en opgewekte high.

  € 8,25
 • Bubblegum Auto - Kera Seeds Bubblegum Auto - Kera Seeds
  € 7,50
  Bubblegum Auto - Kera Seeds

  Bubblegum Auto van Kera Seeds zijn autoflower wietzaden die gemakkelijk te kweken zijn. Deze zoete wietsoort heeft een hoog THC gehalte en heeft een krachtig lichamelijk ontspannen effect.

  € 7,50
 • Dutch Power Auto - Kera Seeds Dutch Power Auto - Kera Seeds
  € 6,50
  Dutch Power Auto - Kera Seeds

  Dutch Power Auto van Kera Seeds zijn autoflower wietzaden die heel geschikt zijn voor de beginnende kweker. In een korte tijd levert ze een heerlijke wiet op die je een krachtig high gevoel geeft.

  € 6,50
 • Greengo Bio Haze - Kera Seeds Greengo Bio Haze - Kera Seeds
  € 8,50
  Greengo Bio Haze - Kera Seeds

  Greengo Bio Haze van Kera Seeds is een feminised wietsoort die sativa dominante genetica heeft. Deze wietplant is gemakkelijk te kweken en het effect van deze wiet is een stoned gevoel.

  € 8,50
 • Greengo Bio Haze Auto - Kera Seeds Greengo Bio Haze Auto - Kera Seeds
  € 7,95
  Greengo Bio Haze Auto - Kera Seeds

  Greengo Bio Haze Auto van Kera Seeds zijn autoflower wietzaden die gemakkelijk te kweken zijn. Deze wietplant geeft je een hoge opbrengst wiet met een hoog THC gehalte. Het effect is een opwekkend helder high gevoel.

  € 7,95
 • Hurricane Outdoor - Kera Seeds Hurricane Outdoor - Kera Seeds
  € 8,95
  Hurricane Outdoor - Kera Seeds

  Hurricane Outdoor van Kera Seeds zijn feminised wietzaden die specifiek geschikt zijn voor een buitenkweek. Ze heeft een zeer korte bloeitijd en is redelijk schimmelbestendig. Ook is deze wietsoort gemakkelijk te kweken. Het effect is zeer krachtig.

  € 8,95
 • Jack Herer - Kera Seeds Jack Herer - Kera Seeds
  € 6,50
  Jack Herer - Kera Seeds

  Jack Herer van Kera Seeds is een gemakkelijk te kweken wietplant met een korte bloeitijd. Het effect is krachtig en voelbaar in het hoofd en de smaak is zuur en lichtkruidig.

  € 6,50
 • Kera Amnesia Auto - Kera Seeds Kera Amnesia Auto - Kera Seeds
  € 7,75
  Kera Amnesia Auto - Kera Seeds

  Kera Amnesia Auto van Kera Seeds zijn autoflower wietzaden die een zeer krachtige werking hebben. Geschikt voor ieder klimaat en makkelijk te kweken. Het effect van deze wiet is zeer heftig en geeft een stoned gevoel in lichaam en geest. Niet geschikt voor de beginnende roker.

  € 7,75
 • Kera Amnesia Mac Ganja - Kera Seeds Kera Amnesia Mac Ganja - Kera Seeds
  € 8,25
  Kera Amnesia Mac Ganja - Kera Seeds

  Kera Amnesia Mac Ganja van Kera Seeds is een feminised wietsoort van hoge kwaliteit. Met de nodige verzorging geeft ze een superkwaliteit wiet die ook een prijs gewonnen heeft. Bij het roken ervaar je een intense, zeer ontspannende high en deze soort wordt bij o.a. stress en pijn als medicinale cannabis gebruikt.

  € 8,25
 • Kera Burmese Kush - Kera Seeds Kera Burmese Kush - Kera Seeds
  € 7,25
  Kera Burmese Kush - Kera Seeds

  Kera Burmese Kush van Kera Seeds zijn wietzaadjes die van de kweker enige ervaring vragen om optimaal te presteren. Ze heeft een mega krachtig effect bij het roken waar je zeer ontspannen en dromerig van wordt en is als medicinale cannabis te gebruiken bij hevige pijnklachten.

  € 7,25
 • Kera California Nugget - Kera Seeds Kera California Nugget - Kera Seeds
  € 6,25
  Kera California Nugget - Kera Seeds

  Kera California Nugget van Kera Seeds zijn makkelijk te kweken wietzaden die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. De wiet van deze plant maakt je vrolijk en creatief en het effect op het lichaam is zeer ontspannend.

  € 6,25
 • Kera Cherry Grapefruit - Kera Seeds Kera Cherry Grapefruit - Kera Seeds
  € 6,25
  Kera Cherry Grapefruit - Kera Seeds

  Kera Cherry Grapefruit van Kera Seeds is een wietsoort die makkelijk te kweken maar die wel wat bedwongen moet worden in de groei want ze kan erg hoog worden. Deze wietplant wordt ook gekweekt als medicinale cannabis want het effect van het roken is een ontspannen effect en beinvloed je humeur op een positieve manier.

  € 6,25
 • Kera Crazy Bud Auto - Kera Seeds Kera Crazy Bud Auto - Kera Seeds
  € 6,25
  Kera Crazy Bud Auto - Kera Seeds

  Kera Crazy Bud Auto van Kera Seeds zijn autoflower wietzaadjes die zeer makkelijk te kweken zijn. Ze blijft klein en compact en krijgt stevige toppen. Het effect van deze wiet is een krachtig stoned gevoel en als medicinale cannabis te gebruiken bij pijn en stress.

  € 6,25
 • Kera Crazy Mouse - Kera Seeds Kera Crazy Mouse - Kera Seeds
  € 6,25
  Kera Crazy Mouse - Kera Seeds

  Kera Crazy Mouse van Kera Seeds zijn feminised wietzaadjes die het beste buiten gekweekt kunnen worden en hebben wat extra verzorging nodig. Deze wiet ruikt sterk naar kaas en het effect van het roken is een opgewekt stoned en high gevoel.

  € 6,25
 • Kera Critical - Kera Seeds Kera Critical - Kera Seeds
  € 7,75
  Kera Critical - Kera Seeds

  Kera Critical van Kera Seeds zijn makkelijk te kweken feminised wietzaadjes die zeer vocht- en schimmelbestendig zijn. Het effect van deze wiet is een luie maar ook creatieve high en deze wietsoort wordt als medicinale cannabis gebruikt bij onder andere migraine en stress.

  € 7,75
 • Kera Critical Auto - Kera Seeds Kera Critical Auto - Kera Seeds
  € 5,75
  Kera Critical Auto - Kera Seeds

  Kera Critical Auto van Kera Seeds zijn autoflower wietzaadjes die makkelijk te kweken zijn en voor een buitenteelt heel geschikt zijn. Ze is schimmelbestendig en wordt gemiddeld hoog. Deze wiet heeft een krachtig effect waarbij je een intense high ervaart en bij stress en pijn wordt deze soort ook om haar medische werking zeer gewaardeerd.

  € 5,75
 • Kera Dutch Power 2.0 - Kera Seeds Kera Dutch Power 2.0 - Kera Seeds
  € 6,25
  Kera Dutch Power 2.0 - Kera Seeds

  Kera Dutch Power 2.0 van Kera Seeds zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een binnenkweek en een buitenkweek. Deze wietplant is zeer stabiel en makkelijk te kweken. Ze heeft een kruidige citrus smaak en geeft een energieke, opgewekte high en wordt ook als medicinale cannabis gebruikt.

  € 6,25
 • Kera Dwarf Auto - Kera Seeds Kera Dwarf Auto - Kera Seeds
  € 5,75
  Kera Dwarf Auto - Kera Seeds

  Kera Dwarf Auto van Kera Seeds zijn autoflower wietzaadjes die makkelijk te kweken zijn en waarvan de wietplanten klein blijven. Het effect van deze wietsoort is een stoned, ontspannen gevoel met een opgewekt en creatief gevoel in het hoofd. Ze wordt ook als medicinale cannabis gekweekt.

  € 5,75
 • Kera LA Widow - Kera Seeds Kera LA Widow - Kera Seeds
  € 7,25
  Kera LA Widow - Kera Seeds

  Kera LA Widow van Kera Seeds is een krachtige wietsoort die makkelijk te kweken is. Deze wietzaadjes kunnen bij een kweek binnen en buiten gebruikt worden en ze wordt ook als medicinale cannabis geteelt. Het effect van deze wiet is zeer ontspannend en helpt bijvoorbeeld bij slaapproblemen.

  € 7,25
 • Kera NLX Diamond Auto - Kera Seeds Kera NLX Diamond Auto - Kera Seeds
  € 6,25
  Kera NLX Diamond Auto - Kera Seeds

  Kera NLX Diamond Auto van Kera Seeds zijn autoflower wietzaden die voor een buitenkweek erg geschikt zijn en voor een autoflowersoort best hoog en breed worden. Het effect is een lichamelijke ontspannenheid met een helder mentaal gevoel. Als medicinale cannabis te gebruiken bij stress.

  € 6,25
 • Kera Northern Light - Kera Seeds Kera Northern Light - Kera Seeds
  € 7,25
  Kera Northern Light - Kera Seeds

  Kera Northern Light van Kera Seeds is een bekende wietsoort die makkelijk te kweken is en aardig hoog kan groeien. De wiet van deze krachtige plant geef een energiek effect bij het roken en wordt ook als medicinale cannabis gebruikt bij bijvoorbeeld angst en stress.

  € 7,25
 • Kera Pineapple Sativa - Kera Seeds Kera Pineapple Sativa - Kera Seeds
  € 7,25
  Kera Pineapple Sativa - Kera Seeds

  Kera Pineapple Sativa van Kera Seeds zijn feminised wietzaden die sativa dominant zijn. Dit is een makkelijk te kweken wietplant die aardig hoog kan groeien. Het effect van deze wietsoort is een lichamelijk stoned gevoel en een helder gevoel in het hoofd en ze wordt ook als medicinale cannabis gebruikt bij bijvoorbeeld misselijkheid.

  € 7,25
 • Kera Premium Diesel - Kera Seeds Kera Premium Diesel - Kera Seeds
  € 6,25
  Kera Premium Diesel - Kera Seeds

  Kera Premium Diesel van Kera Seeds zijn zeer stabiele wietplanten en makkelijk in onderhoud. Ook is deze feminised wietsoort geschikt voor een hydrocultuur. Deze wietplant heeft een sterke geur en smaak en wordt ook als medicinale cannabis gebruikt.

  € 6,25
 • Kera Skunk - Kera Seeds Kera Skunk - Kera Seeds
  € 6,25
  Kera Skunk - Kera Seeds

  Kera Skunk van Kera Seeds zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een binnenkweek en buitenkweek en ideaal voor de onervaren kweker. De wietplant groeit niet zo heel hoog en komt vol met toppen. Deze krachtige wiet is ook geschikt als medicinale cannabis bij bijvoorbeeld angst en pijn.

  € 6,25
 • Kera Venice Beach Afghan - Kera Seeds Kera Venice Beach Afghan - Kera Seeds
  € 7,25
  Kera Venice Beach Afghan - Kera Seeds

  Kera Venice Beach Afghan van Kera Seeds zijn indica dominante wietzaadjes die makkelijk te kweken zijn. Ze is schimmelbestendig en geeft mooie dikke wiettoppen. Het effect is zowel een high als een stoned gevoel en maakt creatief en ontspannen. Deze wietsoort wordt ook als medicinale cannabis gebruikt.

  € 7,25
 • Kera White Thunder - Kera Seeds Kera White Thunder - Kera Seeds
  € 3,25
  Kera White Thunder - Kera Seeds

  Kera White Thunder van Kera Seeds zijn feminised wietzaadjes die zeer geschikt zijn voor de beginnende kweker omdat deze wietplant wel tegen een stootje kan. Het effect van deze wiet is krachtig en geeft een euforisch mentale high en een ontspannen gevoel. Ze wordt ook voor medicinale doeleinden gebruikt.

  € 3,25
 • Kera White Widow - Kera Seeds Kera White Widow - Kera Seeds
  € 6,25
  Kera White Widow - Kera Seeds

  Kera White Widow van Kera Seeds is een krachtige feminised wietsoort die zeer populair is. Deze wietplant is makkelijk te kweken en geeft een hoge opbrengst. Het effect van deze wiet is een heftig stoned gevoel in het lichaam met een heldere high. Voor medicinale doeleinden wordt deze wietsoort ook zeer vaak gebruikt.

  € 6,25
 • Keramatic Auto - Kera Seeds Keramatic Auto - Kera Seeds
  € 6,25
  Keramatic Auto - Kera Seeds

  Keramatic Auto van Kera Seeds zijn wietzaadjes met autoflower eigenschappen die makkelijk te kweken zijn. De plant blijft compact maar geeft een zeer goede opbrengst. Het effect is een krachtig stoned gevoel en ze wordt ook als medicinale cannabis gebruikt bij bijvoorbeeld spierspanningen.

  € 6,25
 • Medical AMG Haze - Kera Seeds Medical AMG Haze - Kera Seeds
  € 7,95
  Medical AMG Haze - Kera Seeds

  Medical AMG Haze van Kera Seeds zijn feminised wietzaden die gemakkelijk te kweken zijn. Het effect is een krachtige high door haar hoge THC gehalte. Deze medicinale cannabis wordt gebruikt bij klachten als pijn, angst en stress.

  € 7,95
 • Medical Buddha - Kera Seeds Medical Buddha - Kera Seeds
  € 6,50
  Medical Buddha - Kera Seeds

  Medical Buddha van Kera Seeds is een feminised wietsoort die ook medicinale eigenschappen heeft. Ze is gemakkelijk te kweken en levert een hoge opbrengst. Deze wiet bevat een hoog CBD gehalte en heeft een sociaal en euforisch effect.

  € 6,50
 • Medical OG Kush - Kera Seeds Medical OG Kush - Kera Seeds
  € 7,95
  Medical OG Kush - Kera Seeds

  Medical OG Kush van Kera Seeds is een gemakkelijk te kweken feminised wietsoort. Ze heeft een hoog CBD gehalte en een laag THC gehalte en het effect is een krachtig ontspannen gevoel.

  € 7,95
 • Medical Skunk - Kera Seeds Medical Skunk - Kera Seeds
  € 6,50
  Medical Skunk - Kera Seeds

  Medical Skunk van Kera Seeds zijn feminised wietzaden die gemakkelijk te kweken zijn. Deze soort heeft een hoog CBD gehalte en wordt ook als medicinale cannabis gebruikt bij stress en angst.

  € 6,50

Kera Seeds bij Wietzaadjes.nl (42 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen