KC Brains wietzaadjes

KC Brains

KC Brains is gevestigd in Nederland. Het merk levert wiet zaden en is inmiddels redelijk bekend. KC Brains bestaat al langer en de wiet zaden zijn van prima kwaliteit. Bekijk hier de KC Brains verpakking.

De wietsoorten van KC Brains

De wietzaden van dit merk zijn allemaal feminised en hebben goede bekendheid.

KC Brains bij Wietzaadjes.nl (18 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Afghani Special - KC Brains Afghani Special - KC Brains
  € 7,95
  Afghani Special - KC Brains

  Afghani Special van KC Brains is een hele mooie wietsoort die ontstaan is uit het kruisen van twee Afghaanse soorten. Deze wietplant is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek en groeien uit tot hele mooie wietplanten.

  € 7,95
 • Bahia Blackhead - KC Brains Bahia Blackhead - KC Brains
  € 7,95
  Bahia Blackhead - KC Brains

  Bahia Blackhead van KC Brains is een wietplant die een behoorlijke hoogte kan bereiken. Deze wietplant is geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten. Na het roken van deze wiet krijg je een zeer ontspannen gevoel met een lekkere high.

  € 7,95
 • Brasil x KC - KC Brains Brasil x KC - KC Brains
  € 7,95
  Brasil x KC - KC Brains

  Brasil x KC van KC Brains is een wietsoort die is ontstaan uit een zeer aparte kruising. Deze wietplant is het meest geschikt voor een kweek binnen. In de bloeiperiode zal de plant langzaam mooie en compacte toppen produceren.

  € 7,95
 • California Special - KC Brains wiet California Special - KC Brains
  € 7,95
  California Special - KC Brains

  California Special van KC Brains is een redelijk krachtige wietsoort die afkomstig is een kruising van geliefde en zeer populaire wietsoorten. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek.

  € 7,95
 • Cristal Limit - KC Brains Cristal Limit - KC Brains
  € 7,95
  Cristal Limit - KC Brains

  Cristal Limit van KC Brains zijn wietplanten die geschikt zijn voor een binnenkweek of een buitenkweek. Deze plant heeft wat verzorging nodig en is dus niet geschikt voor de kwekers zonder ervaring.

  € 7,95
 • Cyber Cristal - KC Brains Cyber Cristal - KC Brains
  € 7,95
  Cyber Cristal - KC Brains

  Cyber Cristal van KC Brains zijn wietzaden die uiteindelijk uitgroeien tot mooie wietplanten die voornamelijk bestaan uit indica genetica. Deze wietplant is het meest geschikt voor een kweek binnen, maar ze zal het buiten in een niet te vochtige zomer ook goed doen.

  € 7,95
 • Haze Special - KC Brains Haze Special - KC Brains
  € 7,95
  Haze Special - KC Brains

  Haze Special van KC Brains is een lekkere haze wietsoort met een herkenbare kruidige smaak. Deze wietzaden zijn het meest geschikt voor een binnenkweek en hebben voornamelijk sativa genetica.

  € 7,95
 • KC33 - KC Brains KC33 - KC Brains
  € 7,95
  KC33 - KC Brains

  KC33 van KC Brains is een wietsoort die geschikt zijn voor een kweek binnen en een kweek buiten. Wiet kweken uit deze feminised wietzaden levert je een mooie kwaliteit wiet op die ontstaan is uit mooie genetica uit verschillende landen. Helaas is het effect van het roken van deze wiet ons niet bekend.

  € 7,95
 • KC36 - KC Brains KC36 - KC Brains
  € 7,95
  KC36 - KC Brains

  KC36 van KC Brains is een wietsoort die ontstaan is uit een kruising die niet bekend gemaakt wordt door KC Brains. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Ze heeft een hoog THC gehalte en een krachtige werking.

  € 7,95
 • Leda Uno - KC Brains Leda Uno - KC Brains
  € 7,95
  Leda Uno - KC Brains

  Leda Uno van KC Brains is een wietzaadjes soort die ontstaan is uit een zeer aparte en bijzondere kruising. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten. In de bloeiperiode ruikt deze wietplant heerlijk zuur met een lemon achtergrond.

  € 7,95
 • Mango - KC Brains Mango - KC Brains
  € 7,95
  Mango - KC Brains

  Mango van KC Brains is een heerlijk smakende wietsoort die geschikt is voor een kweek binnen en een kweek buiten. Deze wiet bestaat voornamelijk uit indica genetica en de planten zijn in een redelijk korte tijd oogstrijp.

  € 7,95
 • Mind Binder - KC Brains Mind Binder - KC Brains
  € 7,95
  Mind Binder - KC Brains

  Mind Binder van KC Brains zijn wietzaden die hele mooie wietplanten opleveren die voornamelijk bestaan uit indica genetica. Deze wietsoort is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek en deze wietplanten hebben in de bloeiperiode een heerlijk aroma.

  € 7,95
 • Northern Light Special - KC Brains Northern Light Special - KC Brains
  € 7,95
  Northern Light Special - KC Brains

  Northern Light Special van KC Brains zijn wietplanten die de meest bekende genetica bevatten die er zijn. Namelijk die van de Northern Light. Deze wietsoort zul je in iedere coffeeshop kunnen kopen en de werking na het roken van deze wiet is erg krachtig.

  € 7,95
 • Spontanica - KC Brains Spontanica - KC Brains
  € 7,95
  Spontanica - KC Brains

  Spontanica van KC Brains is een wietplant die ontstaan is uit een mooie kruising en bevat voornamelijk indica genetica. Deze wiet kan zowel binnen gekweekt worden als buiten. Het effect van deze wiet is erg krachtig en voornamelijk voelbaar in het lichaam.

  € 7,95
 • Sweet Dreams - KC Brains Sweet Dreams - KC Brains
  € 7,95
  Sweet Dreams - KC Brains

  Sweet Dreams van KC Brains is een wietsoort die mooie en goede skunk genetica bevast. Deze wietplanten kun je zowel binnen als buiten kweken en het resultaat is in beide gevallen erg goed. Ze is ontstaan uit een mooie kruising en heeft een mooie balans van indica en sativa genetica.

  € 7,95
 • Swiss-xT - KC Brains Swiss-xT - KC Brains
  € 7,95
  Swiss-xT - KC Brains

  Swiss-xT van KC Brains is een wietplant die voornamelijk bestaat uit sativa genetica en hierdoor iets langer bloeit. Deze wietsoort is het meest geschikt voor een binnenkweek. Bij het roken heeft deze wiet een zeer krachtig effect wat je flink stoned maakt, op een prettige manier.

  € 7,95
 • TNR - KC Brains TNR - KC Brains
  € 7,95
  TNR - KC Brains

  TNR van KC Brains is een wietplant die officieel ontwikkeld is voor een kweek buiten. Deze wietplant levert een mooie opbrengst van kwalitatief goede wiet. Deze wietplant heeft wat verzorging nodig en is daarom niet geschikt voor de kweker zonder ervaring.

  € 7,95
 • White KC - KC Brains White KC - KC Brains
  € 7,95
  White KC - KC Brains

  White KC van KC Brains is een wietsoort die ontstaan is uit een kruising van zeer mooie wietsoorten. Dit zijn wietplanten die geschikt zijn voor buiten maar ook voor een binnen kweek. Het effect na het roken van deze wiet is erg krachtig en houdt lang aan.

  € 7,95

KC Brains bij Wietzaadjes.nl (18 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen