Kannabia Seeds wietzaadjes

Kannabia Seeds

Kannabia Seeds is een Spaans bedrijf dat inmiddels jarenlange ervaring heeft met het kweken van wietzaadjes uit de beste en meest stabiele genetica. De eigenzinnige en vooruitstrevende instelling van Kannabia Seeds zorgt voor een zeer divers assortiment aan feminized wiet zaden van topkwaliteit. Bekijk hier de Kannabia Seeds verpakking.

Kannabia Seeds wietsoorten

Dit merk levert alleen feminised en autoflower zaden. Ze hebben bijna iedere soort in beide vormen.

Kannabia Seeds bij Wietzaadjes.nl (39 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Afrodite - Kannabia Afrodite - Kannabia
  € 8,95
  Afrodite - Kannabia

  Afrodite van Kannabia is een wietplant die geschikt is voor een binnenkweek en een buitenkweek. Ze groeit struikachtig en heeft stevige en harde takken. Afrodite is ontstaan uit een kruising van twee zeer bekende wietsoorten.

  € 8,95
 • Afrodite Automatic - Kannabia Afrodite Automatic - Kannabia
  € 8,95
  Afrodite Automatic - Kannabia

  Afrodite Automatic van Kannabia is een autoflower wietplant die geschikt is voor een kweek binnen en een kweek buiten. Deze smaakvolle wiet heeft bij het roken een gevoel wat voornamelijk voelbaar is in het hoofd.

  € 8,95
 • Amnesi-K - Kannabia Amnesi-K - Kannabia
  € 8,95
  Amnesi-K - Kannabia

  Amnesi-K van Kannabia is een feminised soort die afkomstig is van wereldberoemde genetica. Je kunt deze wietplant zowel binnen als buiten kweken. In de bloeiperiode heeft deze wietplant een heerlijke geur.

  € 8,95
 • Baby Boom Auto - Kannabia Baby Boom Auto - Kannabia
  € 8,95
  Baby Boom Auto - Kannabia

  Baby Boom Auto van Kannabia is een makkelijk te kweken autoflower wietplant die je binnen en buiten kunt kweken, ze heeft een korte bloeiperiode en een overheerlijke rijke smaak. Ze is ontstaan uit het kruisen van zeer bekende soorten.

  € 8,95
 • BCN Diesel - Kannabia BCN Diesel - Kannabia
  € 8,95
  BCN Diesel - Kannabia

  BCN Diesel van Kannabia is een wietsoort die vooral in Amerika het meest populair is. Deze wietplant is niet geschikt voor de beginnende kwekers omdat ze goed gevoed moet worden. Bij het roken van deze wiet krijg je een actief gevoel.

  € 8,95
 • BCN Diesel Automatic - Kannabia BCN Diesel Automatic - Kannabia
  € 8,95
  BCN Diesel Automatic - Kannabia

  BCN Diesel Automatic van Kannabia is een autoflower versie van de zeer bekende Diesel. Deze wietplant is vooral populair in Amerika en ze hebben een opbrengst met een heerlijk fruit aroma. Ze zijn geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten.

  € 8,95
 • Big Band - Kannabia Big Band - Kannabia
  € 8,95
  Big Band - Kannabia

  Big Band van Kannabia is een mooie wietplant die groeit als een echte indica. Ze heeft een grote centrale hoofdtop en is zeer geschkt als moederplant. Deze wietplant is geschikt voor een kweek buiten en een kweek binnen.

  € 8,95
 • Big Band Automatic - Kannabia Big Band Automatic - Kannabia
  € 8,95
  Big Band Automatic - Kannabia

  Big Band Automatic van Kannabia is een autoflower wietzaden soort die geschikt is voor een binnenkweek en buitenkweek. Ook kan deze soort erg goed tegen schommelingen in temperatuur en luchtvochtigheid. Deze wiet heeft een lekker en ontspannen effect.

  € 8,95
 • Big Bull - Kannabia Big Bull - Kannabia
  € 8,95
  Big Bull - Kannabia

  Big Bull van Kannabia is een wietplant die voornamelijk indica genetica bevat. Ze is een prijswinnaar en is geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten. Ze wordt ook gebruikt als een cannabis met medicinale werking.

  € 8,95
 • Citrus - Kannabia Citrus - Kannabia
  € 8,95
  Citrus - Kannabia

  Citrus van Kannabia is een wietplant die ontstaan is uit een paar zeer bekende wietsoorten. Deze wietplanten zijn zeer schimmel en instectenbestendig. Ze zijn geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten.

  € 8,95
 • Domina Haze - Kannabia Domina Haze - Kannabia
  € 8,95
  Domina Haze - Kannabia

  Domina Haze van Kannabia is een redelijk kort bloeiende haze soort met voornamelijk sativa genetica. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten. De wiet heeft bij het roken een sterke en kruidige haze smaak.

  € 8,95
 • Dr Jekill - Kannabia Dr Jekill - Kannabia
  € 8,95
  Dr Jekill - Kannabia

  Dr Jekill van Kannabia is een wietsoort die afkomstig is uit een zeer mooie kruising met Diesel eigenschappen. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek en hebben tijdens de groei- en bloeiperiode voeding en meststoffen nodig.

  € 8,95
 • Faraona - Kannabia Faraona - Kannabia
  € 8,95
  Faraona - Kannabia

  Faraona van Kannabia is een wietsoort die geschikt is voor een binnenkweek en buitenkweek. Ze groeit met stevige compacte toppen en groeit behoorlijk snel. Helaas is het effect van deze soort ons niet exact bekend.

  € 8,95
 • Flash Automatic - Kannabia Flash Automatic - Kannabia
  € 8,95
  Flash Automatic - Kannabia

  Flash Automatic van Kannabia is een autoflower wietsoort die makkelijk te kweken is en geschikt voor een kweek binnen en buiten. Deze wietplant presteert optimaal in een hydrocultuur. Het effect is een psychoactief maar ook een ontspannen gevoel.

  € 8,95
 • Ginger Punch Auto - Kannabia Ginger Punch Auto - Kannabia
  € 8,95
  Ginger Punch Auto - Kannabia

  Ginger Punch Auto van Kannabia is een autoflower wietplant die geschikt is voor een binnenkweek en buitenkweek. Het grote voordeel is dat deze wietsoort zeer bestendig is tegen schimmels. Ze heeft bij het roken een zoete smaak die je niet snel zult vergeten.

  € 8,95
 • Gnomo Automatic - Kannabia Gnomo Automatic - Kannabia
  € 8,95
  Gnomo Automatic - Kannabia

  Gnomo Automatic van Kannabia is een autoflower wietplant die ontstaan is uit het kruisen van zeer bekende wietsoorten. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. Ze geven je een heerlijk onstpannen gevoel bij het roken.

  € 8,95
 • Kannabia Special Automatic - Kannabia Kannabia Special Automatic - Kannabia
  € 8,95
  Kannabia Special Automatic - Kannabia

  Kannabia Special Automatic van Kannabia is een autoflower wietsoort die een struikachtige wietplant wordt en ze is geschikt voor een kweek binnen en buiten. Het effect is zeer krachtig, voornamelijk voelbaar in het hoofd.

  € 8,95
 • Karibena - Kannabia Karibena - Kannabia
  € 8,95
  Karibena - Kannabia

  Karibena van Kannabia is een feminised wietsoort die je een ontspannen en creatief gevoel geeft. Je kunt deze wietplant zowel binnen als buiten kweken. Uiteindelijk levert ze een redelijk hoge opbrengst op.

  € 8,95
 • Kickass Auto - Kannabia Kickass Auto - Kannabia
  € 8,95
  Kickass Auto - Kannabia

  Kickass Auto van Kannabia is een autoflower wietplant die bij Kannabia zeer populair is. Deze wietplant is geschik voor een binnenkweek en buitenkweek. Ook zijn ze schimmelbestendig en zijn dus ook prima voor een buitenkweek of de ruimtes met een iets hogere luchtvochtigheid.

  € 8,95
 • Kiss - Kannabia Kiss - Kannabia
  € 8,95
  Kiss - Kannabia

  Kiss van Kannabia is een mooie wietplant die bestaat uit voornamelijk indica genetica. Deze wietplanten zijn makkelijk te kweken en zijn geschikt voor de beginnende kwekers. Je kunt haar binnen en buiten kweken en ze heeft een lekkere geur in haar bloeiperiode.

  € 8,95
 • Kreamy Karamel Kreamy Karamel - Kannabia
  € 8,95
  Kreamy Karamel - Kannabia

  Kreamy Karamel van Kannabia is een wietplant die voornamelijk indica genetica bevat. Deze wietsoort is makkelijk te kweken en hierdoor geschikt voor de beginnende kwekers. Ook zijn dit wietplanten die prima geschikt zijn voor zowel een binnenkweek als een buitenkweek.

  € 8,95
 • Kritikal K - Kannabia Kritikal K - Kannabia
  € 8,95
  Kritikal K - Kannabia

  Kritikal K van Kannabia is een mooie feminised wietzaden soort die een hoog THC gehalte heeft en de groeistructuur van een struik. Enige kweekervaring is vereist omdat deze plant gevoelig is voor schimmels.

  € 8,95
 • La Blanca - Kannabia La Blanca - Kannabia
  € 8,95
  La Blanca - Kannabia

  La Blanca van Kannabia is een wietplant die zeer makkelijk te kweken is en geschikt is voor zowel een kweek binnen als een kweek buiten. Ook wordt deze wiet regelmatig gekweekt als medicinale cannabis. Ze kan goed tegen kou en warmte en is zeer geschikt voor de kwekers zonder kweekervaring.

  € 8,95
 • La Blanca Automatic - Kannabia La Blanca Automatic - Kannabia
  € 8,95
  La Blanca Automatic - Kannabia

  La Blanca Automatic van Kannabia is een autoflower wietplant die geschikt is voor zowel een binnenkweek als een buitenkweek. Deze wietplant groeit snel en heeft dikke en harde takken met grote bladeren. Het effect is een ontspannen en ook actief gevoel.

  € 8,95
 • La Reina de Africa - Kannabia La Reina de Africa - Kannabia
  € 8,95
  La Reina de Africa - Kannabia

  La Reina de Africa van Kannabia is een wietsoort met voornamelijk indica genetica. Deze wietplant is geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten. Ook is deze soort redelijk makkelijk te kweken is waardoor ze geschikt is voor de beginnende kwekers.

  € 8,95
 • Mataro Blue - Kannabia Mataro Blue - Kannabia
  € 8,95
  Mataro Blue - Kannabia

  Mataro Blue van Kannabia is een hele mooie wietsoort die ontstaan is uit drie zeer goede indica soorten van Kannabia. Deze wiet heeft een prijs gewonnen in 2012. Ze is geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten. Ook wordt ze regelmatig gekweekt als medicinale cannabis.

  € 8,95
 • Mataro Blue Automatic - Kannabia Mataro Blue Automatic - Kannabia
  € 8,95
  Mataro Blue Automatic - Kannabia

  Mataro Blue Automatic van Kannabia is een autoflower wietplant die een mooie blad en bloem verhouding heeft. Deze mooie wietsoort is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Ze groeit met mooie limoen groen blad en geeft je een up high effect.

  € 8,95
 • Mikromachine - Kannabia Mikromachine - Kannabia
  € 8,95
  Mikromachine - Kannabia

  Mikromachine van Kannabia is een autoflower wietplant die ontstaan is uit de twee beste soorten van Kannabia. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten. Helaas is ons het exacte effect niet bekend. Ze produceert in de bloeiperiode mooie harde en compacte toppen.

  € 8,95
 • Original Berry - Kannabia Original Berry - Kannabia
  € 8,95
  Original Berry - Kannabia

  Original Berry van Kannabia is een wietplant die geschikt is voor een binnenkweek en een buitenkweek. Deze soort geeft een krachtig effect en wordt regelmatig gekweekt als een medicinale cannabis.

  € 8,95
 • Pato 1 - Kannabia Pato 1 - Kannabia
  € 8,95
  Pato 1 - Kannabia

  Pato #1 van Kannabia is een wietplant die voornamelijk uit genetica bevat van Afghaanse wietsoorten. Hierdoor ontstaat een zeer aparte en smaakvolle wiet. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek.

  € 8,95
 • Power Skunk Auto - Kannabia Power Skunk Auto - Kannabia
  € 8,95
  Power Skunk Auto - Kannabia

  Power Skunk Auto van Kannabia is een autoflower skunk soort die erg populair is bij de skunk liefhebbers. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten. Helaas is ons het exacte effect bij het roken van deze mooie wietsoort niet bekend.

  € 8,95
 • Skunk+ - Kannabia Skunk+ - Kannabia
  € 8,95
  Skunk+ - Kannabia

  Skunk+ van Kannabia is een goede skunksoort. Skunk zul je in bijna iedere coffeeshop kunnen kopen en is dan ook een van de meest gerookte soorten. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek.

  € 8,95

Kannabia Seeds bij Wietzaadjes.nl (39 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen