Joint Doctor wietzaadjes

Joint Doctor

Joint Doctor is bekend geworden door hun Lowryder. Deze wietsoort heeft de hele wereld veroverd en is overal enorm bekend. Ze werken regelmatig samen met andere breeders om zo nieuwe soorten te ontwikkelen. Bekijk hier de Joint Doctor verpakking.

Wietsoorten van Joint Doctor

Joint Doctor levert alleen feminized autoflower zaden, deze wietzaadjes zijn van enorm goede kwaliteit.

Joint Doctor bij Wietzaadjes.nl (7 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Betty Boo - Joint Doctor Betty Boo - Joint Doctor
  € 8,95
  Betty Boo - Joint Doctor

  Betty Boo van Joint Doctor is een autoflower wietplant die ontstaan is uit een zeer mooie kruising van bekende en krachtige wietplanten. Deze wietzaden zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek en hebben een hoog THC gehalte.

  € 8,95
 • Chronic Ryder - Joint Doctor Chronic Ryder - Joint Doctor
  € 10,95
  Chronic Ryder - Joint Doctor

  Chronic Ryder van Joint Doctor is een autoflower wietplant die ontstaan is uit een mooie kruising. Deze wietzaden zijn geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten. Ze hebben een gemiddeld THC gehalte en zijn met wat ervaring prima te kweken.

  € 10,95
 • Diesel Ryder - Joint Doctor Diesel Ryder - Joint Doctor
  € 9,95
  Diesel Ryder - Joint Doctor

  Diesel Ryder van Joint Doctor is een autoflower versie van een wietsoort die in Amerika de meest populaire soort is, de Diesel. Deze mooie autoflower wietplant is geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten. In de bloeiperiode kan deze wietplant een redelijk sterke geur afgeven.

  € 9,95
 • Easy Ryder - Joint Doctor Easy Ryder - Joint Doctor
  € 9,95
  Easy Ryder - Joint Doctor

  Easy Ryder van Joint Doctor is een autoflower wietzaden soort die ontstaan is uit twee zeer bekende en krachtige wietplanten. Deze auto wietsoort geeft de beste resultaten bij een 20/4 cyclus. Deze wiet is geschikt om buiten en binnen te kweken.

  € 9,95
 • Lowryder 2 - Joint Doctor Lowryder 2 - Joint Doctor
  € 9,95
  Lowryder 2 - Joint Doctor

  Lowryder 2 van Joint Doctor is een autoflower wietzaden soort die ontstaan is uit een kruising van zeer bekende en goede wietplanten. Dez wietsoort geeft je een lekker en ontspannen effect. Iedereen met een klein beetje kweekervaring kan deze wietsoort met succes laten volgroeien.

  € 9,95
 • Purple Ryder - Joint Doctor Purple Ryder - Joint Doctor
  € 9,95
  Purple Ryder - Joint Doctor

  Purple Ryder van Joint Doctor is een autoflower wietplant die in de bloeiperiode een hele mooie paarse kleur heeft. Deze autoflowering wiet is geschikt om binnen of buiten te kweken. Ook heeft deze wiet een redelijk hoog THC gehalte. Het grote voordeel van deze wietplant is dat ze niet sterk ruikt.

  € 9,95
 • The Ogre - Joint Doctor The Ogre - Joint Doctor
  € 10,95
  The Ogre - Joint Doctor

  The Ogre van Joint Doctor is een autoflower wietzaden soort die voornamelijk sativa genetica bevat. Daarom zal deze autoflower wietplant veel groter worden dan de gemiddelde auto wietplant. Deze wietplant wordt groot en breed en heeft ook een hoge opbrengst. Deze wiet kun je zowel binnen als buiten kweken.

  € 10,95

Joint Doctor bij Wietzaadjes.nl (7 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen