Humboldt Seeds wietzaadjes

Humboldt Seeds

Humboldt Seeds levert wiet zaden die op milieuvriendelijke wijze gemaakt worden. De kwaliteit van Humboldt seeds is ronduit hoog te noemen, deze vooral californische wietsoorten worden veel gebruikt voor medicinale doeleinden. Deze soorten zijn speciaal geselecteerd op hun goede en krachtige eigenschappen. Bekijk hier de Humboldt Seeds verpakking.

Wiet zaden van Humboldt Seeds

Humboldt seeds produceert autoflower en feminised wietzaadjes waarvan een aantal soorten uitermate geschikt zijn voor het kweken van medicinale cannabis.

Humboldt Seeds bij Wietzaadjes.nl (40 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • 707 Headband - Humboldt 707 Headband - Humboldt
  € 13,95
  707 Headband - Humboldt

  707 Headband van Humboldt is een feminised wietzaden soort met sativa dominante genen. Deze mooie wietplanten hebben een hoog THC gehalte. In een korte bloeiperiode zijn deze wietplanten oogstrijp!

  € 13,95
 • 707 Truthband - Humboldt 707 Truthband - Humboldt
  € 13,95
  707 Truthband - Humboldt

  707 Truthband van Humboldt is een wietzaden soort met indica dominante genen. Deze wiet geeft een langdurig effect met een intense geur en smaak. Deze wietsoort is zeer makkelijk te kweken en levert goede kwaliteit wiet op!

  € 13,95
 • Amherst Sour Diesel - Humboldt Amherst Sour Diesel - Humboldt
  € 9,95
  Amherst Sour Diesel - Humboldt

  Amherst Sour Diesel van Humboldt zijn feminised wietzaadjes die zeer geschikt zijn voor de beginnende kweker. Deze krachtige sativa soort groeit met een mooie dikke centrale top en is geschikt voor een kweek binnen en buiten. Zowel de smaak als het effect van deze wiet is erg krachtig.

  € 9,95
 • Black D.O.G. - Humboldt Black D.O.G. - Humboldt
  € 10,95
  Black D.O.G. - Humboldt

  Black D.O.G. van Humboldt zijn feminised wietzaden die geschikt zijn voor een binnenkweek en een buitenkweek. Deze wietplanten zijn in een korte periode oogstrijp. Bij het roken geef deze soort een intense smaak!

  € 10,95
 • Blue Dream - Humboldt Blue Dream - Humboldt
  € 10,95
  Blue Dream - Humboldt

  Blue Dream van Humboldt zijn feminised wietzaadjes met sativa dominante genetica. Deze wietplanten groeien breed en worden groot en zijn geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten. Het effect van deze wietsoort is een ontspannen lichamelijk gevoel en ook geschikt als medicinale cannabis bij pijn.

  € 10,95
 • Blue Dream Auto - Humboldt Blue Dream Auto - Humboldt
  € 10,95
  Blue Dream Auto - Humboldt

  Blue Dream Auto van Humboldt zijn autoflower wietzaden die uitgroeien tot wietplanten met volle blauwe toppen. Het effect van deze wiet is een high in combinatie met lichamelijke ontspanning en ze wordt ook wel als een medicinale cannabis gebruikt bij bestrijding van pijn.

  € 10,95
 • Blueberry Headband - Humboldt Blueberry Headband - Humboldt
  € 14,95
  Blueberry Headband - Humboldt

  Blueberry Headband van Humboldt is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. In een korte bloeiperiode zijn deze wietplanten oogstrijp. Met een hoog THC gehalte zorgt deze wietsoort voor krachtige en smaakvolle wiet!

  € 14,95
 • Op = Op Bubba Cheese Auto - Humboldt Bubba Cheese Auto - Humboldt
  € 10,95
  Bubba Cheese Auto - Humboldt

  Bubba Cheese Auto van Humboldt is een autoflower wietsoort die zeer krachtig is. Ze is geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek en geeft een hoge opbrengst. Deze wietplant ruikt erg sterk al tijdens de bloei en ze heeft een pittige smaak waarin aarde en kaas in te herkennen is.

  € 10,95
 • Bubba Kush - Humboldt Bubba Kush - Humboldt
  € 10,50
  Bubba Kush - Humboldt

  Bubba Kush van Humboldt zijn feminised wietzaadjes zijn geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek en hebben een redelijk korte bloeitijd. Deze bijna pure indica soort heeft een hoog THC- gehalte en geeft een sterke high die een ontspannen en slaperig gevoel geeft.

  € 10,50
 • Bubba Kush 2.0 - Humboldt Bubba Kush 2.0 - Humboldt
  € 10,95
  Bubba Kush 2.0 - Humboldt

  Bubba Kush 2.0 van Humboldt is een indica dominante wietsoort. Deze feminised wietzaadjes zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten en heeft in haar groei een compact struikachtig uiterlijk. Deze wiet heeft een hoog THC- gehalte en haar smaak en geur wordt omschreven als die van zurige koffie.

  € 10,95
 • Bubba Kush Auto - Humboldt Bubba Kush Auto - Humboldt
  € 10,95
  Bubba Kush Auto - Humboldt

  Bubba Kush Auto van Humboldt zijn krachtige autoflower wietzaadjes met indica dominante genetica. Ze groeien tot wietplanten die een centrale hoofdtop hebben en verder vertakkingen met mooie volle toppen. De smaak is benzineachtig en het effect van deze wietsoort is lichamelijk ontspannend. Wordt ook als medicinale cannabis gebruikt bij pijnbestrijding.

  € 10,95
 • Bubba's Gift - Humboldt Bubba’s Gift - Humboldt
  € 13,95
  Bubba’s Gift - Humboldt

  Bubba’s Gift van Humboldt is een indica dominante wietzaadjes soort die geschikt is voor een binnenkweek en buitenkweek. In een korte bloeiperiode zijn deze wietplanten oogstrijp. Deze soort is zeer geschikt voor medicinaal gebruik!

  € 13,95
 • Chemdawg - Humboldt Chemdawg - Humboldt
  € 10,95
  Chemdawg - Humboldt

  Chemdawg van Humboldt zijn feminised wietzaadjes die binnen en buiten gekweekt kunnen worden. Ze is sativa dominant en het effect van deze wietsoort is erg krachtig in het hoofd en geeft een ontspannen gevoel in het lichaam.

  € 10,95
 • Chocolate Mint OG - Humboldt Chocolate Mint OG - Humboldt
  € 12,95
  Chocolate Mint OG - Humboldt

  Chocolate Mint OG van Humboldt is een wietzaadjes soort met indica dominante genen. Deze feminised wietsoort levert hoge kwaliteit wiet op die geschikt is voor gebruikers met wat ervaring. De wietplanten zijn in een korte periode oogstrijp!

  € 12,95
 • Dedoverde Haze - Humboldt Dedoverde Haze - Humboldt
  € 12,50
  Dedoverde Haze - Humboldt

  Dedoverde Haze van Humboldt zijn wietzaden die sativa dominante genetica hebben en geschikt voor een kweek binnen en buiten. Deze wietplant heeft wat extra voeding nodig en zal een hoge opbrengst opleveren. De wiet van deze plant heeft een hoog THC- gehalte en de smaak is zoet maar ook kruidig. Deze krachtige soort is niet zo heel geschikt voor de beginnende roker.

  € 12,50
 • Dedoverde Haze Auto - Humboldt Dedoverde Haze Auto - Humboldt
  € 9,95
  Dedoverde Haze Auto - Humboldt

  Dedoverde Haze Auto van Humboldt zijn autoflower wietzaadjes die sativa dominant zijn en een zeer krachtige wiet oplevert. Deze wietplanten kunnen binnen en buiten gekweekt worden en leveren een hoge opbrengst op. De smaak bij het roken van deze wiet is een mix van citrus, pijnboom en bloemen. Deze autoflower wietsoort heeft een hoog THC gehalte en door haar krachtige effect niet zo geschikt voor de beginnende roker.

  € 9,95
 • Desert Diesel - Humboldt Desert Diesel - Humboldt
  € 9,95
  Desert Diesel - Humboldt

  Desert Diesel van Humboldt zijn feminised wietzaadjes die nog krachtiger zijn dan een gewone diesel en is Sativa dominant. Haar toppen zijn groot en compact en ruiken sterk en buiten kan deze wietplant erg hoog groeien. Deze wiet heeft een hoog THC- gehalte en zal een intens effect geven.

  € 9,95
 • Dr Greenthumb’s EM Dog by B Real - Humboldt Dr Greenthumb’s EM Dog by B Real - Humboldt
  € 14,95
  Dr Greenthumb’s EM Dog by B Real - Humboldt

  Dr Greenthumb’s EM Dog by B Real van Humboldt zijn feminised wietzaadjes vernoemd naar een bekende rapper en heeft indica dominante genetica. Deze wietplant is geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek en zal je een hoge opbrengst opleveren. Dit is een zeer populaire wietsoort in Amerika en zeker de moeite waard om te proberen!

  € 14,95
 • EWE-2 - Humboldt EWE-2 - Humboldt
  € 14,95
  EWE-2 - Humboldt

  EWE-2 van Humboldt is een feminised wietzaadjes soort met pure indica genetica. Met een hoog THC gehalte zorgt deze soort voor een krachtig en langdurig ontspannen effect!

  € 14,95
 • Green Crack - Humboldt Green Crack - Humboldt
  € 11,50
  Green Crack - Humboldt

  Green Crack van Humboldt zijn feminised wietzaadjes die vooral geschikt zijn voor een buitenkweek en die zeer grote wietplanten kunnen worden met veel volle toppen. Deze soort heeft indica dominante genetica en is erg rijk aan THC. Door haar zoete mango smaak en de hoge opbrengst die ze levert is deze plant een absolute topper!

  € 11,50
 • Lemon Garlic OG - Humboldt Lemon Garlic OG - Humboldt
  € 14,95
  Lemon Garlic OG - Humboldt

  Lemon Garlic OG van Humboldt is een feminised wietzaden soort die geschikt is voor een binnenkweek en buitenkweek. Met een hoog THC gehalte zorgt deze soort voor een krachtig effect bij het roken. Ze is zeer geschikt voor de beginnende kwekers!

  € 14,95
 • Lemon Juice Express Auto - Humboldt Lemon Juice Express Auto - Humboldt
  € 8,95
  Lemon Juice Express Auto - Humboldt

  Lemon Juice Express Auto van Humboldt is een autoflower soort die sativa dominante genetica heeft. Ze krijgt harsrijke toppen en in de smaak van deze wiet is limoen en denneappel te proeven. Het effect bij het roken van deze milde wiet is een licht ontspannen gevoel.

  € 8,95
 • Lemon Kush Headband - Humboldt Lemon Kush Headband - Humboldt
  € 12,95
  Lemon Kush Headband - Humboldt

  Lemon Kush Headband van Humboldt is een wietsoort met voornamelijk sativa genetica. Ze is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Deze overheerlijke wietsoort is zeer makkelijk te kweken!

  € 12,95
 • Lemon Thai Kush - Humboldt Lemon Thai Kush - Humboldt
  € 11,50
  Lemon Thai Kush - Humboldt

  Lemon Thai Kush van Humboldt is een wietsoort met voornamelijk sativa genetica. Geschikt voor een kweek binnen en buiten en de wietplant krijgt een boomachtig uiterlijk met dikke toppen. Deze wiet geeft een lichamelijk ontspannen gevoel met een krachtige high.

  € 11,50
 • Lost Coast Hashplant - Humboldt Lost Coast Hashplant - Humboldt
  € 10,50
  Lost Coast Hashplant - Humboldt

  Lost Coast Hashplant van Humboldt zijn indica dominante wietzaadjes die zeer geschikt zijn voor een buitenkweek. Deze wietplant is ook erg geschikt voor de beginnende kweker maar let er wel op dat deze plant vrij hoog kan groeien. Deze THC rijke wietsoort zal je belonen met een hoge opbrengst.

  € 10,50
 • Lost Coast OG - Humboldt Lost Coast OG - Humboldt
  € 9,50
  Lost Coast OG - Humboldt

  Lost Coast OG van Humboldt zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een binnen- en buitenkweek. Ze krijgt mooie volle toppen die veel THC bevatten en ze zal na een korte bloeitijd een hoge opbrengst opleveren.

  € 9,50
 • Lost Coast Skunk Auto - Humboldt Lost Coast Skunk Auto - Humboldt
  € 10,95
  Lost Coast Skunk Auto - Humboldt

  Lost Coast Skunk Auto van Humboldt is een autoflowersoort die veel lijkt op de old skool skunk. Deze wietplanten kunnen binnen en buiten gekweekt worden en zijn heel geschikt voor de beginnende kweker. De smaak van deze wiet is zoet en de geur is peperachtig. Deze krachtige old skool skunk wiet is echt een aanrader!

  € 10,95
 • Mango Sapphire - Humboldt Mango Sapphire - Humboldt
  € 13,95
  Mango Sapphire - Humboldt

  Mango Sapphire van Humboldt is een feminised wietzaden soort die geschikt is voor een binnenkweek en buitenkweek. Dit is een medicinale wietsoort die in een korte bloeiperiode een grote opbrengst, overheerlijke wiet levert!

  € 13,95
 • Master Kush - Humboldt Master Kush - Humboldt
  € 13,95
  Master Kush - Humboldt

  Master Kush van Humboldt is een feminised wietsoort die geschikt is voor een binnenkweek en buitenkweek. Deze mooie wietplanten zijn in een korte periode oogstrijp!

  € 13,95
 • OG Kush - Humboldt OG Kush - Humboldt
  € 9,50
  OG Kush - Humboldt

  OG Kush van Humboldt zijn feminised wietzaden die een mooie balans heeft tussen indica en sativa genetica en heeft een hoog THC- gehalte. Deze wiet geeft een prettige high met een ontspannen gevoel in het lichaam en is geschikt voor een binnen- en buitenkweek.

  € 9,50
 • OG Kush Auto - Humboldt OG Kush Auto - Humboldt
  € 10,95
  OG Kush Auto - Humboldt

  OG Kush Auto van Humboldt zijn autoflower wietzaden die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Deze wietplant groeit met een open structuur en krijgt mooie volle toppen. Het effect van het roken van deze wiet is een geestelijke high die overgaat in een krachtig lichamelijk, zeer relaxed gevoel.

  € 10,95
 • Pineapple Skunk - Humboldt Pineapple Skunk - Humboldt
  € 9,50
  Pineapple Skunk - Humboldt

  Pineapple Skunk van Humboldt zijn feminised wietzaadjes die een hoge opbrengst opleveren in een korte tijd en zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten. Deze wietplant heeft een sterke geur en het effect van deze wiet is een fijne high met een lichamelijk ontspannen gevoel.

  € 9,50

Humboldt Seeds bij Wietzaadjes.nl (40 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen