Homegrown Fantaseeds wietzaadjes

Homegrown Fantaseeds

Homegrown Fantaseeds is een zaadbank in Amsterdam. Ze hebben in 1998 de Cannabis Cup prijs beste zaadbank gewonnen. De zaadlijn die ze aanbieden bevatten een paar zeer goede soorten uit de jaren 80.

Soorten wietzaden van Homegrown Fantaseeds

Ze hebben alleen feminised zaden in hun assortiment maar deze zijn van erg goede kwaliteit.

Homegrown Fantaseeds bij Wietzaadjes.nl (26 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • AC Diesel - Homegrown Fantaseeds AC Diesel - Homegrown Fantaseeds
  € 10,50
  AC Diesel - Homegrown Fantaseeds

  AC Diesel van Homegrown Fantaseeds is een heerlijke diesel wietsoort die geschikt is voor een kweek binnen en buiten. Deze wiet heeft na het roken een effect waar je vrolijk van wordt. Ook wordt deze wiet regelmatig gekweekt als medicinale cannabis.

  € 10,50
 • Afghani - Homegrown Fantaseeds Afghani - Homegrown Fantaseeds
  € 8,50
  Afghani - Homegrown Fantaseeds

  Afghani van Homegrown Fantaseeds is een wietsoort met mooie genetica afkomstig uit Afghanistan. Deze pure indica wietsoort is geschikt voor een binnen en buitenkweek en is redelijk makkelijk te kweken en is geschikt voor de beginnende kwekers.

  € 8,50
 • Amazing Haze - Homegrown Fantaseeds Amazing Haze - Homegrown Fantaseeds
  € 10,50
  Amazing Haze - Homegrown Fantaseeds

  Amazing Haze van Homegrown Fantaseeds is een wietzaadjes soort die afkomstig is uit een mooie kruising van bekende soorten. Deze wietplant is geschikt voor de kweker die el enig kweekervaring heeft. Deze wiet wordt ook gebruikt als medicinale cannabis.

  € 10,50
 • Armageddon - Homegrown Fantaseeds Armageddon - Homegrown Fantaseeds
  € 10,50
  Armageddon - Homegrown Fantaseeds

  Armageddon van Homegrown Fantaseeds is een wietsoort de geschikt is voor een kweek binnen en buiten. Ook zijn deze wietzaden geschikt voor beginnende kwekers omdat ze zeer makkelijk te kweken is. Het THC gehalte van deze wiet is hoog en de werking krachtig.

  € 10,50
 • Big Bud - Homegrown Fantaseeds Big Bud - Homegrown Fantaseeds
  € 8,50
  Big Bud - Homegrown Fantaseeds

  Big Bud van Homegrown Fantaseeds is een mooie en bekende wietsoort die geschikt is voor een kweek binnen en buiten. Deze wietplant staat bekend om haar grote toppen en hoge opbrengst.

  € 8,50
 • Blue Haze - Homegrown Fantaseeds Blue Haze - Homegrown Fantaseeds
  € 10,50
  Blue Haze - Homegrown Fantaseeds

  Blue Haze van Homegrown Fantaseeds is een feminised wietsoort met Indica en Sativa genetica. In 2001 is deze soort benoemd tot 'Beste Sativa'. Bij het roken geeft deze soort een speciaal effect met een zoete musky smaak.

  € 10,50
 • Blue Pearl Auto - Homegrown Fantaseeds Blue Pearl Auto - Homegrown Fantaseeds
  € 8,50
  Blue Pearl Auto - Homegrown Fantaseeds

  Blue Pearl Auto van Homegrown FantaSeeds is een autoflower wietzaden soort die geschikt is voor een kweek binnen en buiten. Deze snelbloeiende wietplanten leveren een hoge opbrengst wiet op! Bij het kweken heeft deze soort wat ondersteuning nodig.

  € 8,50
 • Caramella - Homegrown Fantaseeds Caramella - Homegrown Fantaseeds
  € 8,50
  Caramella - Homegrown Fantaseeds

  Caramella van Homegrown Fantaseeds is een mooie wietsoort die voornamelijk bestaat uit indica genetica. Deze wietplant heeft een zeer korte bloeitijd en is makkelijk te kweken waardoor ze geschikt is voor de beginnende kwekers.

  € 8,50
 • Caramella Auto - Homegrown Fantaseeds Caramella Auto - Homegrown Fantaseeds
  € 8,50
  Caramella Auto - Homegrown Fantaseeds

  Caramella Auto van Homegrown FantaSeeds is een autoflower wietsoort met zowel indica als sativa genen. Deze prachtige wietplanten leveren in een korte periode een geweldige opbrengst wiet. De naam zegt het al, bij het roken geeft deze soort een overheerlijke karamel smaak!

  € 8,50
 • CH1 - Homegrown Fantaseeds CH1 - Homegrown Fantaseeds
  € 8,50
  CH1 - Homegrown Fantaseeds

  CH1 van Homegrown Fantaseeds is een zeer bekende wietplant die een prijs in de Cannabis Cup gewonnen heeft. Deze Cheese staat bekend om haar lekkere en volle kaasachtige smaak bij het roken. Ook heeft deze wietsoort goede medicinale eigenschappen.

  € 8,50
 • Haze - Homegrown Fantaseeds Haze - Homegrown Fantaseeds
  € 8,50
  Haze - Homegrown Fantaseeds

  Haze van Homegrown Fantaseeds is een heerlijk haze wietsoort die bestaat uit pure sativa genetica. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten en hebben een opwekkend effect na het roken.

  € 8,50
 • Homegrown CH1 Auto - Homegrown Fantaseeds Homegrown CH1 Auto - Homegrown Fantaseeds
  € 8,50
  Homegrown CH1 Auto - Homegrown Fantaseeds

  Homegrown CH1 Auto van Homegrown Fantaseeds is een feminised autoflower wietsoort die indica dominante genetica bevat. Dit is een Cheese soort die geschikt is voor een binnen en buiten kweek. Met een gemiddelde opbrengst levert deze soort hoge kwaliteit wiet op!

  € 8,50
 • Homegrown Lowryder - Homegrown Fantaseeds Homegrown Lowryder - Homegrown Fantaseeds
  € 8,50
  Homegrown Lowryder - Homegrown Fantaseeds

  Homegrown Lowryder van Homegrown Fantaseeds is een autoflower wietplant die bekend staat om haar kleine formaat. Deze wiet heeft een krachtige werking en een hoog THC gehalte, het effect is de krachtig voor de roker zonder ervaring.

  € 8,50
 • Jack Herer - Homegrown Fantaseeds Jack Herer - Homegrown Fantaseeds
  € 8,50
  Jack Herer - Homegrown Fantaseeds

  Jack Herer van Homegrown Fantaseeds is een zeer populaire wietsoort die wereldwijd gekweekt wordt. Deze wietplanten zijn makkelijk te kweken en zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten. Het effect van deze wiet na het roken is zeer krachtig.

  € 8,50
 • K2 - Homegrown Fantaseeds K2 - Homegrown Fantaseeds
  € 8,50
  K2 - Homegrown Fantaseeds

  K2 van Homegrown Fantaseeds is een mooie wietsoort die ontstaan is met genetica van de meest bekende wietsoort ter wereld. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten en worden niet zo heel erg hoog. De wiet heeft een hoog THC gehalte.

  € 8,50
 • Mango - Homegrown Fantaseeds Mango - Homegrown Fantaseeds
  € 10,50
  Mango - Homegrown Fantaseeds

  Mango van Homegrown Fantaseeds is een wietplant die ontstaan is uit een mooie kruising, ze bestaat voornamelijk uit indica genetica. Deze wietsoort heeft een krachtig effect en wordt ook regelmatig als medicinale cannabis gekweekt.

  € 10,50
 • Master Kush - Homegrown Fantaseeds Master Kush - Homegrown Fantaseeds
  € 8,50
  Master Kush - Homegrown Fantaseeds

  Master Kush van Homegrown Fantaseeds is een heerlijke wietsoort die afkomstig is van de Hindu Kush soort. Deze wietzaden zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten. Ook heeft deze wietsoort een zeer goede medicinale werking.

  € 8,50
 • Northern Light - Homegrown Fantaseeds Northern Light - Homegrown Fantaseeds
  € 8,50
  Northern Light - Homegrown Fantaseeds

  Northern Light van Homegrown Fantaseeds is een van de meest bekende soorten ter wereld. Deze wietplant is makkelijk te kweken en heeft in de bloeiperiode een minder sterke geur dan gemiddeld. Deze wiet wordt regelmatig gekweekt voor haar medicinale werking.

  € 8,50
 • Northern Light Auto - Homegrown Fantaseeds Northern Light Auto - Homegrown Fantaseeds
  € 8,50
  Northern Light Auto - Homegrown Fantaseeds

  Northern Light Auto van Homegrown Fantaseeds is een autoflower versie van de wereldberoemde Northern Light. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten en zijn makkelijk te kweken. Deze soort ruikt in de bloeiperiode minder sterk dan de gemiddelde wietplant.

  € 8,50
 • Orange Delight - Homegrown Fantaseeds Orange Delight - Homegrown Fantaseeds
  € 8,50
  Orange Delight - Homegrown Fantaseeds

  Orange Delight van Homegrown FantaSeeds is een feminised wietzaden soort die voornamelijk indica genetica bevat. Ze is geschikt voor een binnen en buiten kweek. Deze soort geeft bij het roken een intense zoete en fruitige smaak!

  € 8,50
 • Skunk #1 - Homegrown Fantaseeds Skunk #1 - Homegrown Fantaseeds
  € 8,50
  Skunk #1 - Homegrown Fantaseeds

  Skunk #1 van Homegrown Fantaseeds is een wietzaden soort die ontstaan zijn uit een zeer mooie combinatie genetica. Deze wietplanten zijn geschikt voor de beginnende kwekers omdat ze makkelijk te kweken is.

  € 8,50
 • SPR Haze - Homegrown Fantaseeds SPR Haze - Homegrown Fantaseeds
  € 8,50
  SPR Haze - Homegrown Fantaseeds

  SPR Haze van Homegrown Fantaseeds is een wietplant die voornamelijk bestaat uit sativa genetica. Deze lekkere haze wiet heeft bij het roken een kruidige smaak en de wietplant is redelijk eenvoudig te kweken.

  € 8,50
 • Super Crystal - Homegrown Fantaseeds Super Crystal - Homegrown Fantaseeds
  € 10,50
  Super Crystal - Homegrown Fantaseeds

  Super Crystal van Homegrown Fantaseeds is een zeer mooie wietplant die bijna pure indica genetica bezit. Dit is een wietplant die makkelijk te kweken is en prima geschikt is voor de beginnende kwekers. Het effect na het roken van deze wiet is lichamelijk en geestelijk voelbaar.

  € 10,50
 • Top 44 - Homegrown Fantaseeds Top 44 - Homegrown Fantaseeds
  € 8,50
  Top 44 - Homegrown Fantaseeds

  Top 44 van Homegrown Fantaseeds is een wietsoort die is ontstaan uit een zeer bekende en populaire wietsoort. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten. Het voordeel is dat deze wietsoort snel bloeit waardoor ze snel oogstrijp is.

  € 8,50
 • Trainwreck - Homegrown Fantaseeds Trainwreck - Homegrown Fantaseeds
  € 8,50
  Trainwreck - Homegrown Fantaseeds

  Trainwreck van Homegrown Fantaseeds zijn feminised wietzaden die geschikt zijn voor een binnenkweek en buitenkweek. Bij het roken geeft deze wiet een langdurige zoete smaak. Met een hoog THC gehalte, geeft deze soort een sterk effect bij het roken!

  € 8,50
 • White Widow - Homegrown Fantaseeds White Widow - Homegrown Fantaseeds
  € 10,50
  White Widow - Homegrown Fantaseeds

  White Widow van Homegrown Fantaseeds is absoluut de meest bekende wietsoort ter wereld. Deze wietplanten zijn makkelijk te kweken en geschikt voor de kweker zonder ervaring. Ze hebben een hoog THC gehalte en de werking is enorm sterk.

  € 10,50

Homegrown Fantaseeds bij Wietzaadjes.nl (26 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen