Hero Seeds wietzaadjes

Hero Seeds

Hero Seeds is afkomstig uit spanje en heeft kwalitatief goede zaden. Hero Seeds wiet zaden zijn erg prijzig en is in Nederland ook niet zo populair.

De wietsoorten van Hero Seeds

De wietzaden zijn allemaal feminised en veel van de soorten zijn geschikt voor zowel een binnenkweek en buitenkweek.

Hero Seeds bij Wietzaadjes.nl (10 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Alien Jack Motta - Hero Seeds Alien Jack Motta - Hero Seeds
  € 10,95
  Alien Jack Motta - Hero Seeds

  Alien Jack Motta van Hero Seeds is een stevige plant met voornamelijk indica genetica. Deze wietsoort is geschikt voor een binnenkweek, een buitenkweek en een SOG kweek. Deze plant levert een behoorlijk grote opbrengst van krachtige wiet.

  € 10,95
 • Batgum - Hero Seeds Batgum - Hero Seeds
  € 10,95
  Batgum - Hero Seeds

  Batgum van Hero of Seeds is een feminised wietsoort met voornamelijk indica genetica. Deze wietplant is geschikt voor een kweek binnen, een kweek buiten en een SOG kweek. Wiet kweken uit deze feminised wietzaden zal je overheerlijke wiet opleveren.

  € 10,95
 • Blue Monster Holk - Hero Seeds Blue Monster Holk - Hero Seeds
  € 13,50
  Blue Monster Holk - Hero Seeds

  Blue Monster Holk van Hero Seeds is een wietsoort met een hoog THC gehalte en bevat voornamelijk indica genetica. Ze is geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten. Wiet kweken met deze feminised wietsoort levert je mooie en smaakvolle wietplanten op.

  € 13,50
 • Diesel Girl - Hero Seeds Diesel Girl - Hero Seeds
  € 12,50
  Diesel Girl - Hero Seeds

  Diesel Girl is een feminised wietsoort van Hero Seeds. Deze wietsoort is geschikt voor een binnenkweek, buitenkweek en een SOG kweek. Deze soort levert je een mooie opbrengst van smaakvolle wiet.

  € 12,50
 • Green Shark - Hero Seeds Green Shark - Hero Seeds
  € 10,95
  Green Shark - Hero Seeds

  Green Shark van Hero Seeds is een wietsoort met voornamelijk indica genetica. Deze wietsoort is door haar hoge CBD gehalte zeer geschikt voor het gebruik van medicinale doeleinden. Het effect bij het roken van deze wiet is een ontspannen gevoel in het lichaam; een aanrader voor mensen met slaapproblemen.

  € 10,95
 • Iron Flow 47 - Hero Seeds Iron Flow 47 - Hero Seeds
  € 10,95
  Iron Flow 47 - Hero Seeds

  Iron Flow 47 van Hero Seeds is een medicinale cannabis met voornamelijk indica genetica. Deze wietsoort is geschikt voor een kweek binnen, een kweek buiten en een SOG kweek. Wiet kweken uit deze feminised wietzaden levert je een ijzersterke wietplant met een mooie, grote opbrengst.

  € 10,95
 • Old Early Skunk - Hero Seeds Old Early Skunk - Hero Seeds
  € 10,95
  Old Early Skunk - Hero Seeds

  Old Early Skunk van Hero Seeds is een indica dominante wietsoort. Deze wietsoort is geschikt voor een binnenkweek, buitenkweek en een SOG kweek. Dit is een productieve wietplant die met haar verfijnde smaak een hoge opbrengst zal leveren.

  € 10,95
 • Spider Skunk- Hero Seeds Spider Skunk - Hero Seeds
  € 10,95
  Spider Skunk - Hero Seeds

  Spider Skunk van Hero Seeds is een feminised wietsoort met voornamelijk indica genetica. Ze zijn geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten. Deze wietsoort heeft een opvallend korte bloeitijd en levert je een goede opbrengst wiet op.

  € 10,95
 • Wonder Black Domina - Hero Seeds Wonder Black Domina - Hero Seeds
  € 10,95
  Wonder Black Domina - Hero Seeds

  Wonder Black Domina van Hero Seeds is een wietsoort die pure indica genetica bevat. Ze is ideaal voor de beginnende kweker, omdat deze soort zeer makkelijk te kweken is. Deze wietsoort levert je een mooie opbrengst krachtige wiet op.

  € 10,95
 • Zombie Rasta - Hero Seeds Zombie Rasta - Hero Seeds
  € 10,95
  Zombie Rasta - Hero Seeds

  Zombie Rasta van Hero Seeds is een indica dominante wietsoort met een sterke aroma en smaak. Ze is geschikt voor een kweek binnen, een kweek buiten en een SOG kweek. Deze wiet geeft een sterke geur af en levert je een mooie en stabiele opbrengst op.

  € 10,95

Hero Seeds bij Wietzaadjes.nl (10 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen