Heavyweight Seeds wietzaadjes

Heavyweight seeds

Heavyweight Seeds is een producent van wietzaadjes die afkomstig is uit Spanje. Dit bedrijf is sinds 2008 actief in deze branche en in 2010 hebben ze met succes een aantal zeer mooie wietsoorten in Europa geïntroduceerd.

Wietzaadjes soorten van Heavyweight Seeds

Heavyweight Seeds maakt feminised wietzaadjes van goede kwaliteit. De populariteit van deze wietzaden is in een paar jaar enorm gestegen. Ook maakt Heavyweight seeds autoflower zaden.

Heavyweight Seeds bij Wietzaadjes.nl (22 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • 2 Fast 2 Vast Auto - Heavyweight Seeds 2 Fast 2 Vast Auto - Heavyweight Seeds
  € 8,50
  2 Fast 2 Vast Auto - Heavyweight Seeds

  2 Fast 2 Vast Auto van Heavyweight Seeds is een zeer krachtige wietsoort die voornamelijk uit indica genetica bestaat. Deze mooie wietplanten hebben een goede opbrengst en de wiet geeft je na het roken een ontspannen gevoel.

  € 8,50
 • Budzilla - Heavyweight Seeds Budzilla - Heavyweight Seeds
  € 8,50
  Budzilla - Heavyweight Seeds

  Budzilla van Heavyweight Seeds zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Het effect van het roken van deze wiet is een inspirerend en creatief gevoel.

  € 8,50
 • Champion - Heavyweight Seeds Champion - Heavyweight Seeds
  € 8,50
  Champion - Heavyweight Seeds

  Champion van Heavyweight Seeds is een wietsoort die je binnen en buiten kunt kweken en zeer geschikt is als medicinale cannabis. Ze is ontstaan uit een zeer mooie kruising van bekende soorten, deze wiet bestaat voornamelijk uit indica genetica.

  € 8,50
 • Dream Machine - Heavyweight Seeds Dream Machine - Heavyweight Seeds
  € 8,50
  Dream Machine - Heavyweight Seeds

  Dream Machine van Heavyweight Seeds is een krachtige feminised wietsoort die ook een medicinale werking heeft bij bijvoorbeeld slaapproblemen en stress. Geschikt voor een kweek binnen en buiten en levert een zeer hoge opbrengst op

  € 8,50
 • Fast & Vast Auto - Heavyweight Seeds Fast & Vast Auto - Heavyweight Seeds
  € 8,50
  Fast & Vast Auto - Heavyweight Seeds

  Fast & Vast Auto van Heavyweight Seeds zijn autoflower wietzaden die wat ervaring van de kweker vragen. Geschikt voor een kweek binnen en buiten en deze wiet heeft een zeer krachtig stoned effect.

  .
  € 8,50
 • Fruit Punch - Heavyweight Seeds Fruit Punch - Heavyweight Seeds
  € 8,50
  Fruit Punch - Heavyweight Seeds

  Fruit Punch van Heavyweight Seeds zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor mensen met weinig ervaring en te gebruiken bij een kweek binnen en buiten. Het effect van deze wiet is een creatief en actief gevoel.

  € 8,50
 • Fruit Punch Auto - Heavyweight Seeds Fruit Punch Auto - Heavyweight Seeds
  € 8,50
  Fruit Punch Auto - Heavyweight Seeds

  Fruit Punch Auto van Heavyweight Seeds is een autoflower wietzaden soort die zeer geschikt is voor n feestje. Ze geeft je een sociaal gevoel en heeft een lekkere smaak. Je kunt haar zowel binnen als buiten kweken is eenvoudig te onderhouden.

  € 8,50
 • Gold Mine - Heavyweight Seeds Gold Mine - Heavyweight Seeds
  € 8,50
  Gold Mine - Heavyweight Seeds

  Gold Mine van Heavyweight Seeds is een soort die afkomstig is uit een mooie en bekende kruising. Deze indica wietplant ruikt in de bloeiperiode erg sterk. Je kunt haar zowel binnen als buiten kweken en ze geeft je een diep ontspannen gevoel.

  € 8,50
 • Green Ninja - Heavyweight Seeds Green Ninja - Heavyweight Seeds
  € 8,50
  Green Ninja - Heavyweight Seeds

  Green Ninja van Heavyweight Seeds zijn wietzaadjes die geschikt zijn voor een binnenkweek en buitenkweek en deze wietplanten blijven vrij klein. Het effect van het roken is een aangenaam stoned gevoel.

  € 8,50
 • High Density Auto - Heavyweight Seeds High Density Auto - Heavyweight Seeds
  € 8,50
  High Density Auto - Heavyweight Seeds

  High Density Auto van Heavyweight Seeds is een mooie wietsoort die voortgekomen is uit een kruising van zeer bekende soorten. Dit is een wietplant die geschikt is voor de beginnende kweker en ze zal het goed doen in zowel een wiet kweek binnen als buiten. Deze wiet geeft je na het roken een geestelijk en lichamelijk voelbaar effect.

  € 8,50
 • Jackpot Auto - Heavyweight Seeds Jackpot Auto - Heavyweight Seeds
  € 8,50
  Jackpot Auto - Heavyweight Seeds

  Jackpot Auto van Heavyweight Seeds is een wietzaden soort die zeer makkelijk te kweken is en geschikt voor een binnen- of buitenkweek. Deze voornamelijk indica soort heeft een lekkere smaak en ze blijft redelijk klein.

  € 8,50
 • K.O. Kush - Heavyweight Seeds K.O. Kush - Heavyweight Seeds
  € 8,50
  K.O. Kush - Heavyweight Seeds

  K.O. Kush van Heavyweight Seeds

  zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Door haar krachtige en intens stoned effect is deze wietsoort niet geschikt voor de beginnende roker.

  € 8,50
 • Lemon Cake - Heavyweight Seeds Lemon Cake - Heavyweight Seeds
  € 8,50
  Lemon Cake - Heavyweight Seeds

  Lemon Cake van Heavyweight Seeds is een lekkere feminised wietzaadjes soort die een hoge opbrengst wiet geeft die ook medicinaal een zeer goede werking heeft. Deze voornamelijk sativa wietplant geeft je een heerlijk effect en een lekkere smaak.

  € 8,50
 • Massive Midget Auto - Heavyweight Seeds Massive Midget Auto - Heavyweight Seeds
  € 8,50
  Massive Midget Auto - Heavyweight Seeds

  Massive Midget Auto van Heavyweight Seeds zijn autoflower wietzaden die geschikt zijn voor een binnenkweek en een buitenkweek. Deze krachtige wiet verhoogt je creatieve vermogen en heeft een rustgevend effect.

  € 8,50
 • Midnight Mass - Heavyweight Seeds Midnight Mass - Heavyweight Seeds
  € 8,50
  Midnight Mass - Heavyweight Seeds

  Midnight Mass van Heavyweight Seeds zijn feminised wietzaadjes die binnen, buiten en in een SOG set-up gekweekt kunnen worden. Het effect van deze wiet is een heerlijke high met een aangenaam ontspannen gevoel in het lichaam.

  € 8,50
 • Money Bush - Heavyweight Seeds Money Bush - Heavyweight Seeds
  € 8,50
  Money Bush - Heavyweight Seeds

  Money Bush van Heavyweight Seeds is een feminised wietzaadjessoort die goede medicinale eigenschappen heeft. Je kunt deze wietplant zowel binnen als buiten kweken en ze is geschikt voor de kwekers zonder ervaring. Ze geeft je een lekker gevoel wat lang aanhoudt.

  € 8,50
 • Short and Sweet Auto - Heavyweight Seeds Short and Sweet Auto - Heavyweight Seeds
  € 8,50
  Short and Sweet Auto - Heavyweight Seeds

  Short & Sweet Auto van Heavyweight Seeds is een autoflower wietzaden soort die voornamelijk sativa genetica bevat en je een krachtig en bijna hallucinerend effect geeft. Deze wietplant ruikt in de bloeiperiode erg sterk.

  € 8,50
 • Skunky Monkey Auto - Heavyweight Seeds Skunky Monkey Auto - Heavyweight Seeds
  € 8,50
  Skunky Monkey Auto - Heavyweight Seeds

  Skunky Monkey Auto van Heavyweight Seeds is een goeie feminised autoflower wietsoort met voornamelijk indica genetica. Als je van Old School Skunk houdt, is dit een aanrader.

  € 8,50
 • Strawberry Cake - Heavyweight Seeds Strawberry Cake - Heavyweight Seeds
  € 8,50
  Strawberry Cake - Heavyweight Seeds

  Strawberry Cake van Heavyweight Seeds zijn feminised wietzaadjes die ook bij pijnklachten als medicinale cannabis gekweekt wordt. Geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek.

  € 8,50
 • SuperB OG - Heavyweight Seeds SuperB OG - Heavyweight Seeds
  € 8,50
  SuperB OG - Heavyweight Seeds

  SuperB OG van Heavyweight Seeds is een wietplant die ontstaan is uit het kruisen van zeer bekende wietsoorten. Ze heeft een heerlijke geur in de bloeiperiode en geeft je een blij gevoel, ze is geschikt voor een binnen kweek en buiten kweek.

  € 8,50
 • Turbo Bud Auto - Heavyweight Seeds Turbo Bud Auto - Heavyweight Seeds
  € 8,50
  Turbo Bud Auto - Heavyweight Seeds

  Turbo Bud Auto van Heavyweight Seeds zijn autoflower wietzaden die makkelijk te kweken zijn en geschikt voor een teelt binnen en buiten. Het roken van deze wiet heeft een langdurig kalmerend effect en haar smaak is mild en zoet.

  € 8,50
 • Wipeout Express Auto - Heavyweight Seeds Wipeout Express Auto - Heavyweight Seeds
  € 8,50
  Wipeout Express Auto - Heavyweight Seeds

  Wipeout Express Auto van Heavyweight Seeds zijn autoflower wietplanten die vrij klein blijven en geschikt voor een kweek binnen en buiten. Deze bijna pure indica geeft een langdurend stoned gevoel.

  € 8,50

Heavyweight Seeds bij Wietzaadjes.nl (22 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen