Greenlabel wietzaadjes

GreenLabel Seeds

GreenLabel Seeds is een zeer populaire breeder die afkomstig is uit Amsterdam. De mensen van Greenlabel hebben door jarenlange ervaring en ontwikkeling een mooie lijn wietzaadjes op de markt gebracht. Greenlabel wiet zaden zijn van hoge kwaliteit en moet je geprobeerd hebben. Bekijk hier de Greenlabel verpakking.

Soorten GreenLabel wiet zaden

Dit zeer bekende merk seeds levert feminised wietzaadjes en autoflower zaden die ontstaan zijn uit de meest krachtige en potente wietplanten. Ze hebben een aantal zeer mooie sativa en indica soorten in hun assortiment.

GreenLabel Seeds bij Wietzaadjes.nl (19 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Ace Silver Haze - Greenlabel Ace Silver Haze - Greenlabel
  € 9,95
  Ace Silver Haze - Greenlabel

  Ace Silver Haze van Greenlabel is een overheerlijke Haze soort met Skunk genetica. Het is verstandig om deze wietsoort te toppen omdat ze in de bloeiperiode nog een stuk doorgroeit en daardoor de plant erg hoog kan worden. Het effect van het roken van deze wiet is een zeer krachtige, heldere high.

  € 9,95
 • AK Widow 47 - Greenlabel AK Widow 47 - Greenlabel
  € 8,95
  AK Widow 47 - Greenlabel

  AK Widow 47 van Greenlabel is een overheerlijke krachtige wietsoort van goede kwaliteit. De wiet is ontstaan uit het kruisen van twee bekende coffeeshop klassiekers en geeft je opwekkende high. Ook wordt deze soort gekweekt als medicinale cannabis vanwege haar goede medicinale werking bij chronische pijn.

  € 8,95
 • Amnesia - Greenlabel Amnesia - Greenlabel
  € 10,95
  Amnesia - Greenlabel

  Amnesia van Greenlabel is een zeer makkelijk te kweken wietplant die je zowel binnen als buiten prima kunt kweken. Deze wietsoort is ook geschikt om te kweken in een SCROG setup. Haar effect is krachtig en intens.

  € 10,95
 • Auto Silver Haze - Greenlabel Auto Silver Haze - Greenlabel
  € 9,95
  Auto Silver Haze - Greenlabel

  Auto Silver Haze van Greenlabel is een feminised autoflower soort van zeer goede kwaliteit! De plant is makkelijk te kweken en dus prima geschikt voor de beginnende kweker. Het is een heerlijke wiet die je een heldere high met een creatief gevoel geeft.

  € 9,95
 • Automatic Amnesia - Greenlabel Automatic Amnesia - Greenlabel
  € 9,95
  Automatic Amnesia - Greenlabel

  Automatic Amnesia van Greenlabel is in bijna elke coffeeshop te vinden! Deze erg krachtige en sterke wiet heeft harde compacte toppen met een mooie witte laag THC. Het roken van deze wiet geeft je een creepy high gevoel.

  € 9,95
 • Automatic Easy Skunk - Greenlabel Automatic Easy Skunk - Greenlabel
  € 9,50
  Automatic Easy Skunk - Greenlabel

  Automatic Easy Skunk van Greenlabel is een autoflower wietsoort die ook heel geschikt is als medicinale cannabis. Ze heeft een korte bloeitijd en geeft een mooie opbrengst. Het effect van deze wietsoort is een lichamelijk ontspannen gevoel.

  € 9,50
 • Automatic Mary - Greenlabel Automatic Mary - Greenlabel
  € 8,95
  Automatic Mary - Greenlabel

  Automatic Mary van Greenlabel heeft een geur die doet denken aan een bloemenveld! De wietsoort staat bekend vanwege haar zoete smaak en geeft je een energieke high met een opwekkend gevoel.

  € 8,95
 • Automatic Mega Bud - Greenlabel Automatic Mega Bud - Greenlabel
  € 9,95
  Automatic Mega Bud - Greenlabel

  Automatic Mega Bud van Greenlabel is een mooie soort die wat groter wordt dan de gemiddelde plant. De wiet heeft een zachte aardachtige smaak en heeft een lichamelijk en geestelijk effect.

  € 9,95
 • Automatic Widow - Greenlabel Automatic Widow - Greenlabel
  € 7,95
  Automatic Widow - Greenlabel

  Automatic Widow van Greenlabel is de meest bekende wietsoort die er bestaat! Deze zeer sterke wietsoort levert middelgrote planten die zowel geschikt zijn voor een binnenkweek als een buitenkweek. Tevens is het kweken van deze wiet redelijk eenvoudig!

  € 7,95
 • Berry Delight - Greenlabel Berry Delight - Greenlabel
  € 9,95
  Berry Delight - Greenlabel

  Berry Delight van Greenlabel is ontstaan uit een kruising van twee populaire wietsoorten. Ze heeft de herkenbare Blueberry geur en een energieke groei. Deze wiet wordt als medicinale cannabis gekweekt vanwege haar goede medicinale werking tegen pijn, stress, misselijkheid en slaapproblemen gebruikt. Deze wietzaadjes leveren mooie, sterke en stabiele planten.

  € 9,95
 • Big Jack - Greenlabel Big Jack - Greenlabel
  € 9,95
  Big Jack - Greenlabel

  Big Jack van Greenlabel is een krachtige soort die is ontstaan uit het kruisen van twee zeer bekende wietsoorten. Ze geeft je een zeer herkenbaar ontspannen body high gevoel en een geestverruimend effect. De wietzaden hebben goede genetica en zijn zowel geschikt voor een binnenkweek als een buitenkweek.

  € 9,95
 • Blue Grape Dream - Greenlabel Blue Grape Dream - Greenlabel
  € 5,95
  Blue Grape Dream - Greenlabel

  Blue Grape Dream van Greenlabel is een fruitige wietsoort met een unieke geur die het meest geschikt is voor de buitenkweek. Deze zeer smaakvolle wiet is makkelijk te kweken en daarom perfect voor de beginnende kweker! Het roken geeft je een heerlijk opwekkend stoned gevoel!

  € 5,95
 • Easy Skunk - Greenlabel Easy Skunk - Greenlabel
  € 8,95
  Easy Skunk - Greenlabel

  Easy Skunk van Greenlabel is met haar sterke en populaire kaasachtige smaak een echte klassieker. Deze wiet is zeer populair bij de commerciële kweker en geeft je een heldere high met een apart trippy gevoel.

  € 8,95
 • Everest Bud - Greenlabel Everest Bud - Greenlabel
  € 8,95
  Everest Bud - Greenlabel

  Everest Bud van Greenlabel is een krachtige mooie wietsoort van hoogstaande kwaliteit. De in bloei staande wietplanten lijken, door een THC gehalte van 15%, ondergesneeuwd te zijn. De wiet heeft een aardachtige smaak met een zeer zoete bijsmaak en is redelijk eenvoudig te kweken.

  € 8,95
 • Frosty Kush - Greenlabel Frosty Kush - Greenlabel
  € 8,95
  Frosty Kush - Greenlabel

  Frosty Kush van Greenlabel is van goede kwaliteit en levert zeer plakkerige toppen in de bloeiperiode. Ze is makkelijk te kweken wat haar perfect maakt voor de beginnende kweker. Het roken van deze wiet geeft je een snel inkomende high die lang aanhoudt en de typishe Kush, aardachtige en zoete smaak maakt deze soort een echte aanrader!

  € 8,95
 • Killer White - Greenlabel Killer White - Greenlabel
  € 7,95
  Killer White - Greenlabel

  Killer White van Greenlabel is een zeer sterke en krachtige feminised wietsoort. De plant blijft redelijke klein en het knipafval is zeer geschikt om Hash van te maken. Deze wietsoort is makkelijk te kweken en het effect van het roken is lichamelijk en geestelijk en duurt erg lang. Wiet kweken uit deze wietzaadjes levert je een zeer sterke wiet op!

  € 7,95
 • Lemon Bud - Greenlabel Lemon Bud - Greenlabel
  € 8,95
  Lemon Bud - Greenlabel

  Lemon Bud van Greenlabel is een makkelijk te kweken wietplant, waardoor ze zeer geschikt is voor de beginnende kweker. Deze soort groeit in een korte tijd en is erg perfect voor een buitenkweek. Bij het roken geeft deze soort je een ontspannen gevoel!

  € 8,95
 • Mountain Kush - Greenlabel Mountain Kush - Greenlabel
  € 8,95
  Mountain Kush - Greenlabel

  Mountain Kush van Greenlabel is ontstaan uit het kruisen van twee mooie wietsoorten. De plant levert zeer harde en compacte toppen en is makkelijk te kweken. Deze prachtige Kush variant geeft je een heerlijke energieke en opwekkende high.

  € 8,95
 • White Fruit - Greenlabel White Fruit - Greenlabel
  € 8,95
  White Fruit - Greenlabel

  White Fruit van Greenlabel is van hoge kwaliteit. De zoete smaak van de Blueberry is duidelijk herkenbaar en het roken geeft je een heftig stoned gevoel. Deze wietsoort is zowel geschikt voor een binnenkweek als een buitenkweek en is een mooie combinatie van kracht en een fruitige smaak!

  € 8,95

GreenLabel Seeds bij Wietzaadjes.nl (19 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen