Grass-o-Matic wietzaadjes

Grass-o-Matic

Grass-o-Matic is een breeder die autoflower wiet zaden levert. Sommige van deze feminised wietzaadjes zijn geschikt voor binnen- en buitenkweek. Het is een klein bedrijf dat als doel stelt de stabiliteit en kwaliteit van de genitica hoog te houden. Daardoor ook een klein assortiment feminized autoflowering wietzaden. Bekijk hier de Grass-o-Matic verpakking.

Grass-o-Matic wietzaadjes soorten

Grass-o-Matic heeft alleen feminised en autoflower wiet zaden. Ze hebben een redelijk klein assortiment maar de soorten die ze aanbieden zijn allemaal van zeer goede kwaliteit.

Grass-o-Matic bij Wietzaadjes.nl (6 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Auto AK - Grass-o-Matic Auto AK - Grass-o-Matic
  € 12,95
  Auto AK - Grass-o-Matic

  Auto AK van Grass-o-Matic is een autoflower wietzaden soort die zeer populair is. Deze voornamelijk indica wietplant is makkelijk te kweken en heeft zeer mooie eigenschappen. Dit is een wietplant die geschikt is voor een SCROG kweek.

  € 12,95
 • Auto Mass - Grass-o-Matic Auto Mass - Grass-o-Matic
  € 12,95
  Auto Mass - Grass-o-Matic

  Auto Mass van Grass-o-Matic is een autoflower wietzaden soort die ontstaan is uit twee bekende wietsoorten en niet zo groot wordt. Ze heeft een kruidige smaak en ruikt in de bloeiperiode erg sterk.

  € 12,95
 • Haze Gom - Grass-o-Matic Haze Gom - Grass-o-Matic
  € 12,95
  Haze Gom - Grass-o-Matic

  Haze Gom van Grass-o-Matic is een autoflower wietsoort die ontstaan is door het kruisen van zeer bekende wietsoorten. Tijdens de bloeiperiode ruikt deze plant erg sterk, ook is deze plant geschikt voor de kweker die al een beetje ervaring heeft.

  € 12,95
 • Maxi Gom - Grass-o-Matic Maxi Gom - Grass-o-Matic
  € 12,95
  Maxi Gom - Grass-o-Matic

  Maxi Gom van Grass-o-Matic is een autoflower wietzaden soort die ontstaan is uit het kruisen van hele populaire wietsoorten. Deze wietzaden zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten, ze heeft bij het roken een sterke aromatische smaak.

  € 12,95
 • Maxi Haze - Grass-o-matic Maxi Haze - Grass-o-matic
  € 12,95
  Maxi Haze - Grass-o-matic

  Maxi Haze van Grass-o-matic is een lekkere kruidig smakende haze autoflower wietsoort. Deze sativa auto wordt wat groter dan de gemiddelde autoflower. Ze is geschikt voor een SOG en SCROG, ze heeft in de bloeitijd compacte en harde toppen.

  € 12,95
 • Sugar Gom - Grass-o-Matic Sugar Gom - Grass-o-Matic
  € 12,95
  Sugar Gom - Grass-o-Matic

  Sugar Gom van Grass-o-Matic is een autoflower wietsoort die genetica bevat van een wereldberoemde wietsoort. Dit is een wietplant die erg makkelijk te kweken is en groeit als een echte indica. Ze heeft in de bloeiperiode een heerlijke geur.

  € 12,95

Grass-o-Matic bij Wietzaadjes.nl (6 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen