Genehtik Seeds wietzaadjes

Genehtik Seeds

Genehtik Seeds is een wiet zaden specialist die zich gevestigd heeft in Spanje. Dit merk heeft op de Expo cannabis 2012 de prijs ‘beste zaadbank’ gewonnen. De kwaliteit van deze zaden is erg goed te noemen en Genehtik Seeds doen hun uiterste best om deze kwaliteit hoog te houden. Ze hebben een aantal bekende en goede zaden in hun assortiment. Bekijk hier de Genehtik Seeds verpakking.

Genehtik Seeds wiet zaad soorten

De wietzaadjes van dit merk zijn feminised en autoflower. Een aantal daarvan geschikt zijn voor een binnenkweek en een buitenkweek.

Genehtik Seeds bij Wietzaadjes.nl (14 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Amnesia Bilbo - Genehtik Seeds Amnesia Bilbo - Genehtik Seeds
  € 9,95
  Amnesia Bilbo - Genehtik Seeds

  Amnesia Bilbo van Genehtik Seeds is een lekkere wietsoort die Amnesia Haze genetica bevat. Deze voornamelijk sativa wietplanten groeien met lange takken en lang gevormde toppen. Deze soort groeit in de bloeiperiode nog wat langer door.

  € 9,95
 • Amnesia Bilbo Auto - Genehtik Seeds Amnesia Bilbo Auto - Genehtik Seeds
  € 9,95
  Amnesia Bilbo Auto - Genehtik Seeds

  Amnesia Bilbo Auto van Genehtik Seeds is een mooie autoflower wietplant. Deze wietzaadjes zijn zeer populair en worden wereldwijd enorm veel geweekt. Deze zaden zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek.

  € 9,95
 • Ese T Bilbo Auto - Genehtik Seeds Ese T Bilbo Auto - Genehtik Seeds
  € 8,95
  Ese T Bilbo Auto - Genehtik Seeds

  Ese T Bilbo Auto van Genehtik Seeds is een autoflower wietzaden soort die ontstaan is uit een zeer mooie wietsoort. Deze wietplanten worden iets groter dan de gemiddelde autoflower soorten. Het effect bij het roken van deze wiet voelt zacht en diep.

  € 8,95
 • Goxuak Auto - Genehtik Seeds Goxuak Auto - Genehtik Seeds
  € 8,95
  Goxuak Auto - Genehtik Seeds

  Goxuak Auto van Genehtik Seeds is een AK47 autoflower versie die ontstaan is uit de prijswinnende Ak47 soort. Deze wietplanten blijven vrij klein waardoor ze geschikt zijn voor bijvoorbeeld een balkon of kleine kweekruimte.

  € 8,95
 • Kritikal Bilbo - Genehtik Seeds Kritikal Bilbo - Genehtik Seeds
  € 8,95
  Kritikal Bilbo - Genehtik Seeds

  Kritikal Bilbo van Genehtik Seeds is een wietplant die genetica bevat van twee zeer populaire wietsoorten. Deze wietplant is makkelijk te kweken en is hierdoor geschikt voor de beginnende kwekers. Het effect na het roken van deze wiet is erg krachtig.

  € 8,95
 • Kritikal Bilbo Auto - Genehtik Seeds autoflower Kritikal Bilbo Auto - Genehtik Seeds
  € 8,95
  Kritikal Bilbo Auto - Genehtik Seeds

  Kritikal Bilbo Auto van Genehtik Seeds is een autoflower wietzaden soort die het meest geschikt zijn voor een kweek binnen maar ze zullen het buiten in een droge zomer ook prima doen. Zowel de smaak als de geur van deze plant als ze in de bloei staat is lekker en zoet.

  € 8,95
 • Kritikal Bilbo X AK47 - Genehtik Seeds Kritikal Bilbo X AK47 - Genehtik Seeds
  € 9,95
  Kritikal Bilbo X AK47 - Genehtik Seeds

  Kritikal Bilbo X AK47 van Genehtik Seeds zijn feminised wietzaadjes die voornamelijk bestaan uit indica genetica. Deze wietplanten zijn in een korte tijd oogstrijp en worden gemiddeld groot. Ze zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek

  € 9,95
 • Northern Lights Auto - Genehtik Seeds autoflower Northern Lights Auto - Genehtik Seeds
  € 8,95
  Northern Lights Auto - Genehtik Seeds

  Northern Lights Auto van Genehtik Seeds is een autoflower wietzaden soort die behoord tot de meest populaire soorten die er zijn. Deze wietplant bloeit vroeg en begint dus snel met het aanmaken van de toppen.

  € 8,95
 • Northern Lights X - Genehtik Seeds Northern Lights X - Genehtik Seeds
  € 7,95
  Northern Lights X - Genehtik Seeds

  Northern Lights X van Genehtik Seeds is een zeer bekende wietsoort die voornamelijk uit indica genetica bestaat. Deze wietplanten zijn geschikt voor zowel en binnenkweek als een buitenkweek en doen het prima in een SOG kweek.

  € 7,95
 • Santa Bilbo - Genehtik Seeds Santa Bilbo - Genehtik Seeds
  € 9,95
  Santa Bilbo - Genehtik Seeds

  Santa Bilbo van Genehtik Seeds is een wietsoort die je creatief maakt. Deze voornamelijk sativa wietplant is in korte tijd oogstrijp en groeit erg snel uit tot een mooie sativa wietplant. Geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek.

  € 9,95
 • Super Silver Bilbo - Genehtik Seeds Super Silver Bilbo - Genehtik Seeds
  € 10,95
  Super Silver Bilbo - Genehtik Seeds

  Super Silver Bilbo van Genehtik Seeds is een wietzaden soort die behoort tot de meest populaire haze soorten. Dit is een eigen versie van de Super Silver Haze en deze wietplant is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek, bij een buitenkweek is een droge zomer wenselijk. De smaak van deze wiet is zeer kruidig, typisch haze.

  € 10,95
 • Txees Bilbo - Genehtik Seeds Txees Bilbo - Genehtik Seeds
  € 10,95
  Txees Bilbo - Genehtik Seeds

  Txees Bilbo van Genehtik Seeds bevat genetica van de Cheese soorten. Deze wiet is zeer populair en erg bekend. In de bloeiperiode ruiken deze planten erg sterk, een filter is enorm aan te raden. Bij een buitenkweek zouden de buren deze plant kunnen ruiken.

  € 10,95
 • Txomango - Genehtik Seeds Txomango - Genehtik Seeds
  € 10,95
  Txomango - Genehtik Seeds

  Txomango van Genehtik Seeds is een wietplant die ontstaan is uit zeer mooie en bekende wietsoorten. Deze wietplanten zijn zowel geschikt voor een binnenkweek als een buitenkweek. Het effect van deze wiet is niet krachtig omdat ze een redelijk laag THC gehalte heeft.

  € 10,95
 • Zuri Widow - Genehtik Seeds Zuri Widow - Genehtik Seeds
  € 8,95
  Zuri Widow - Genehtik Seeds

  Zuri Widow van Genehtik Seeds is een indica wietsoort die ontstaan is uit verschillende versies van de White Widow. Deze wietplanten worden niet zo groot en zijn geschikt voor alle kweekmediums. Het effect is krachtig en langdurig.

  € 8,95

Genehtik Seeds bij Wietzaadjes.nl (14 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen