Freedom of Seeds wietzaadjes

Freedom of Seeds

Freedom of Seeds is een wiet zaden producent die gevestigd is in Spanje. De zaadlijn van Freedom of seeds bevat een aantal zeer sterke en goede soorten wietzaadjes.

Wietzaad soorten Freedom of Seeds

Ze leveren zaden in de feminised en de autoflowering vorm. De kwaliteit van Freedom of seeds is goed te noemen en ze hebben soorten die geschikt zijn voor een binnenkweek en buitenkweek.

Freedom of Seeds bij Wietzaadjes.nl (20 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • A Little Kushy - Freedom of Seeds A Little Kushy Auto - Freedom of Seeds
  € 10,50
  A Little Kushy Auto - Freedom of Seeds

  A Little Kushy van Freedom of Seeds is een overheerlijke autoflower soort. Het effect bij het roken van deze hash achtige wiet is een langdurige high. Deze wietsoort is zeer makkelijk te kweken en het levert hoge kwaliteit wiet op!

  € 10,50
 • Big Domina Auto - Freedom of Seeds Big Domina Auto - Freedom of Seeds
  € 13,95
  Big Domina Auto - Freedom of Seeds

  Big Domina Auto van Freedom of Seeds is een feminised wietsoort die ontstaan is uit een kruising van bekende soorten. Deze soort is geschikt voor alle kweekmediums. Big Domina Auto is makkelijk te kweken en ook zeer goed bestand tegen schimmels en ongedierte.

  € 13,95
 • Blue Angel - Freedom of Seeds Blue Angel - Freedom of Seeds
  € 10,50
  Blue Angel - Freedom of Seeds

  Blue Angel van Freedom of Seeds is een feminised wietsoort die zeer makkelijk te kweken is. Het effect van het roken van deze wiet is een krachtig en lichamelijk gevoel. Deze soort levert overheerlijke fruitige wiet met een redelijk hoge opbrengst!

  € 10,50
 • Chunky Skunk - Freedom of Seeds Chunky Skunk - Freedom of Seeds
  € 10,50
  Chunky Skunk - Freedom of Seeds

  Chunky Skunk van Freedom of Seeds is een feminised wietsoort die geschikt is voor alle kweekmediums. Haar smaak is zoet en het effect van deze wiet is high en stoned. Deze soort heeft weinig onderhoud nodig en is daarom ook zeer makkelijk te kweken!

  € 10,50
 • Crystal Dwarf Auto - Freedom of Seeds Crystal Dwarf Auto - Freedom of Seeds
  € 10,50
  Crystal Dwarf Auto - Freedom of Seeds

  Crystal Dwarf Auto is een autoflower wietsoort van Freedom of Seeds. Deze wietsoort is erg sterk en zal een gemiddelde hoogte bereiken. Ze is makkelijk te kweken en ook zeer geschikt voor alle kweekmediums; ze zal het ook erg goed doen in een SOG kweek.

  € 10,50
 • Diesel Devil Auto - Freedom of Seeds Diesel Devil Auto - Freedom of Seeds
  € 10,50
  Diesel Devil Auto - Freedom of Seeds

  Diesel Evil Auto van Freedom of Seeds is een zeer populaire feminised wietsoort. Deze soort is geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. Deze wietsoort levert je krachtige wiet op met een zeer herkenbare diesel smaak.

  € 10,50
 • Dieselicious - Freedom of Seeds Dieselicious - Freedom of Seeds
  € 10,50
  Dieselicious - Freedom of Seeds

  Dieselicious van Freedom of Seeds is een zeer bekende feminised wietsoort. Ze is het meest geschikt voor een binnenkweek en wordt ook regelmatig gebruikt als medicinale cannabis. Dit is een wietplant met een hoge opbrengst.

  € 10,50
 • Dr. Kush - Freedom of Seeds Dr. Kush - Freedom of Seeds
  € 10,50
  Dr. Kush - Freedom of Seeds

  Dr. Kush van Freedom of Seeds is een feminised wietsoort. Dr. Kush is een makkelijk te kweken soort. Dit maakt haar erg populair en geschikt voor de beginnende kweker. Met een hoog CBD gehalte is deze soort ook zeer geschikt voor het gebruik van medicinale doeleinden.

  € 10,50
 • Freedom Haze - Freedom of Seeds Freedom Haze - Freedom of Seeds
  € 10,50
  Freedom Haze - Freedom of Seeds

  Freedom Haze van Freedom of Seeds is een lekkere Silver Haze variant in de feminised vorm. Deze wiet heeft zeer goede medicinale eigenschappen. Ze geeft je na gebruik een creatief en energiek gevoel.

  € 10,50
 • Godberry - Freedom of Seeds Godberry - Freedom of Seeds
  € 12,95
  Godberry - Freedom of Seeds

  Godberry van Freedom of Seeds is een feminised wietsoort die zeer makkelijk te kweken is. Deze soort groeit in alle kweekmediums en is geschikt voor het gebruik van medicinale doeleinden. Deze wiet levert je overheerlijke wiet met krachtige eigenschappen!

  € 12,95
 • Guerrilla Ryder Auto - Freedom of Seeds Guerrilla Ryder Auto - Freedom of Seeds
  € 10,50
  Guerrilla Ryder Auto - Freedom of Seeds

  Guerrilla Ryder Auto van Freedom of Seeds is een autoflower soort die voornamelijk geschikt is voor een buitenkweek. Deze wietplant is goed bestand tegen schimmels en doordat ze makkelijk te kweken is, is ze zeer populair bij de beginnende kwekers.

  € 10,50
 • Hash Lover - Freedom of Seeds Hash Lover - Freedom of Seeds
  € 10,50
  Hash Lover - Freedom of Seeds

  Hash Lover van Freedom of Seeds is een wietsoort die makkelijk groeit en bloeit in alle kweekmediums. Ze is geschikt voor een binnenkweek, buitenkweek en een SOG kweek. Deze soort is erg populair bij de hash liefhebbers en levert overheerlijke en smaakvolle wiet op.

  € 10,50
 • Jack Auto - Freedom of Seeds Jack Auto - Freedom of Seeds
  € 10,50
  Jack Auto - Freedom of Seeds

  Jack Auto van Freedom of Seeds is een autoflower soort die geschikt is voor een binnenkweek en een buitenkweek. Deze wiet maakt je opgewekt en sociaal en de smaak bij het roken van deze wiet is kruidig. Jack Auto levert je een wiet die ontstaan is uit een zeer populaire soort.

  € 10,50
 • Little Stilton Auto - Freedom of Seeds Little Stilton Auto - Freedom of Seeds
  € 10,50
  Little Stilton Auto - Freedom of Seeds

  Little Stilton Auto van Freedom of Seeds is een soort die geschikt is voor een binnenkweek en een buitenkweek. Deze wietplant is zeer goed bestand tegen ongedierte. Wiet kweken uit deze mooie autoflower soort levert je mooie en zeer smaakvolle wiet op.

  € 10,50
 • Mighty Grape - Freedom of Seeds Mighty Grape - Freedom of Seeds
  € 10,50
  Mighty Grape - Freedom of Seeds

  Mighty Grape is een feminised wietsoort van Freedom of Seeds. Deze soort kan goed tegen schommelingen in de temperatuur en is zeer makkelijk te kweken. Dit maakt haar uitermate geschikt voor de beginnende kwekers!

  € 10,50
 • Pixie Punch Auto - Freedom of Seeds Pixie Punch Auto - Freedom of Seeds
  € 10,50
  Pixie Punch Auto - Freedom of Seeds

  Pixie Punch Auto van Freedom of Seeds is een feminised wietsoort met voornamelijk indica genetica. Pixie Punch kan erg goed tegen schommelingen in de temperatuur. Deze wietplanten leveren een mooie opbrengst van sterke en kruidige wiet!

  € 10,50
 • Romberry - Freedom of Seeds Romberry - Freedom of Seeds
  € 10,50
  Romberry - Freedom of Seeds

  Romberry van Freedom of Seeds is een feminised wietsoort dat krachtige wiet oplevert. Ze is geschikt voor een binnenkweek, buitenkweek en een SOG kweek. Deze soort is makkelijk te kweken en is ook zeer geschikt voor het gebruik van medicinale doeleinden.

  € 10,50
 • Short Nepali Auto - Freedom of Seeds Short Nepali Auto - Freedom of Seeds
  € 10,50
  Short Nepali Auto - Freedom of Seeds

  Short Nepali Auto van Freedom of Seeds is een overheerlijke feminised wietsoort. Deze wietsoort groeit in verschillende weersomstandigheden. Ze is zeer makkelijk te kweken waardoor ze ook zeer geschikt is voor de beginnende kwekers.

  € 10,50
 • Stilton Breath - Freedom of Seeds Stilton Breath - Freedom of Seeds
  € 10,50
  Stilton Breath - Freedom of Seeds

  Stilton Breath van Freedom of Seeds is een wietsoort met voornamelijk indica genetica. Deze wietzaden zijn geschikt voor een binnenkweek, buitenkweek en een SOG kweek. Stilton Breath is een makkelijk te kweken wietsoort; dit maakt haar uitermate geschikt voor de beginnende kwekers.

  € 10,50
 • White Goblin Auto - Freedom of Seeds White Goblin Auto - Freedom of Seeds
  € 10,50
  White Goblin Auto - Freedom of Seeds

  White Goblin Auto van Freedom of Seeds is een witte soort die erg krachtig is. De smaak is kruidig en skunk achtig. Wiet kweken uit deze mooie feminised autoflower soort is zeer eenvoudig, dit maakt haar ook zeer geschikt voor de beginnende kwekers.

  € 10,50

Freedom of Seeds bij Wietzaadjes.nl (20 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen