Flying Dutchmen wietzaadjes

Flying Dutchmen

Flying Dutchmen is een Nederlands bedrijf en is opgericht door 'Eddy'. Hij houdt zich al ruim 30 jaar bezig met het kweken van de beste wietsoorten. Daardoor ontwikkelde hij een collectie van hybride wietsoorten die erg populair zijn onder de wietkwekers. Flying Dutchmen levert hierdoor uitmuntende wietzaadjes die de kweker enorm waardeert. Bekijk hier de Flying Dutchmen verpakking.

Wietsoorten van Flying Dutchmen

Flying Dutchmen levert feminised wietzaadjes van zeer goede kwaliteit, verkrijgbaar in verpakkingen van 5 stuks en 10 stuks.

Flying Dutchmen bij Wietzaadjes.nl (14 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Amsterdam Mist - Flying Dutchmen Amsterdam Mist - Flying Dutchmen
  € 9,95
  Amsterdam Mist - Flying Dutchmen

  Amsterdam Mist van Flying Dutchmen zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een binnenkweek en een buitenkweek. Deze wiet heeft een hoog THC- gehalte en het effect van deze wietsoort is een krachtige high met een fysiek ontspannend gevoel.

  € 9,95
 • Blueberry Skunk - Flying Dutchmen Blueberry Skunk - Flying Dutchmen
  € 10,95
  Blueberry Skunk - Flying Dutchmen

  Blueberry Skunk van Flying Dutchmen zijn feminised wietzaadjes die erg hoog kunnen groeien onder de juiste omstandigheden. Het effect van deze wiet is een lichamelijke ontspanning met een milde mentale high. Ze is geschikt voor een binnen- en buitenkweek.

  € 10,95
 • Dame Blanche - Flying Dutchmen Dame Blanche - Flying Dutchmen
  € 10,95
  Dame Blanche - Flying Dutchmen

  Dame Blanche van Flying Dutchmen is een indica dominante feminised wietsoort. Deze wietplant heeft een vrij korte bloeitijd waarin ze mooie compacte toppen krijgt. Het effect van het roken van deze wiet is een lichamelijk stoned gevoel met een prettige high.

  € 10,95
 • Dutch Delight - Flying Dutchmen Dutch Delight - Flying Dutchmen
  € 8,95
  Dutch Delight - Flying Dutchmen

  Dutch Delight van Flying Dutchmen is een feminised wietsoort met bijna pure indica genetica. De bloeitijd van deze wietplant is vrij kort en geeft een hoge opbrengst. Het effect van deze wiet is een zwaar, lichamelijk stoned gevoel.

  € 8,95
 • Edelweiss - Flying Dutchmen Edelweiss - Flying Dutchmen
  € 9,95
  Edelweiss - Flying Dutchmen

  Edelweiss van Flying Dutchmen is een krachtige wietsoort die voornamelijk indica genetica heeft. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek en leveren een hoge opbrengst op. Het roken van deze wiet geeft een krachtig effect.

  € 9,95
 • Flying Dragon - Flying Dutchmen Flying Dragon - Flying Dutchmen
  € 8,95
  Flying Dragon - Flying Dutchmen

  Flying Dragon van Flying Dutchmen zijn feminised wietzaadjes die een mooie balans tussen sativa en indica genetica hebben. Ze krijgt mooie toppen waar bijna geen blad tussen groeit. Het effect is ook in balans met zowel een geestelijk als een lichamelijk gevoel.

  € 8,95
 • G-Force - Flying Dutchmen G-Force - Flying Dutchmen
  € 9,50
  G-Force - Flying Dutchmen

  G-Force van Flying Dutchmen is een indica dominante wietplant die een krachtige werking heeft. Ze groeit niet zo hoog en blijft compact, maar geeft een zeer hoge opbrengst. Het effect van deze wiet is erg krachtig.

  € 9,50
 • Nepal Kush - Flying Dutchmen Nepal Kush - Flying Dutchmen
  € 13,95
  Nepal Kush - Flying Dutchmen

  Nepal Kush van Flying Dutchmen zijn feminised wietzaadjes die voornamelijk indica genetica hebben. Het effect van deze wiet is een heftig stoned gevoel met een milde mentale high.

  € 13,95
 • Power Skunk - Flying Dutchmen Power Skunk - Flying Dutchmen
  € 10,95
  Power Skunk - Flying Dutchmen

  Power Skunk van Flying Dutchmen is een populaire wietsoort die zeer makkelijk te kweken is. Deze wietplant kan, onder de juiste omstandigheden, een extreem hoge opbrengst opleveren. Het effect van deze wietsoort is krachtig met een high gevoel.

  € 10,95
 • Skunk #1 - Flying Dutchmen Skunk #1 - Flying Dutchmen
  € 7,95
  Skunk #1 - Flying Dutchmen

  Skunk #1 van Flying Dutchmen zijn feminised wietzaadjes die een korte bloeitijd hebben en een hoge opbrengst zullen leveren. Het effect van deze wiet is lichamelijk zeer krachtig met een fijne cerebrale high.

  € 7,95
 • Skunk Classic - Flying Dutchmen Skunk Classic - Flying Dutchmen
  € 9,95
  Skunk Classic - Flying Dutchmen

  Skunk Classic van Flying Dutchmen zijn feminised wietzaadjes die grote stevige wietplanten worden met dikke stevige toppen. Het effect van het roken van deze wiet is een opwekkende high met een fysiek stoned gevoel.Een echte aanrader voor skunkliefhebbers.

  € 9,95
 • Temple Haze - Flying Dutchmen Temple Haze - Flying Dutchmen
  € 12,50
  Temple Haze - Flying Dutchmen

  Temple Haze van Flying Dutchmen zijn feminised wietzaden die uitgroeien tot flinke sparvormige wietplanten. Bij het roken van deze wiet zal je een gelukkig gevoel ervaren met een fysiek langdurig stoned gevoel.

  € 12,50
 • Voyager - Flying Dutchmen Voyager - Flying Dutchmen
  € 8,95
  Voyager - Flying Dutchmen

  Voyager van Flying Dutchmen zijn feminsed wietzaadjes met een mooie balans tussen indica en sativa genetica. Ze leveren een zeer goede opbrengst van wiet dat bij het roken een evenwichtige mentale high en een fysiek stoned gevoel geeft.

  € 8,95
 • White Widow - Flying Dutchmen White Widow - Flying Dutchmen
  € 12,50
  White Widow - Flying Dutchmen

  White Widow van Flying Dutchmen zijn zeer populaire feminised wietzaadjes die makkelijk te kweken zijn. Het is een vrij sterke wietsoort die in iedere coffeeshop te vinden is. Het effect van deze wiet bij het roken is een aangename krachtige mentale high.

  € 12,50

Flying Dutchmen bij Wietzaadjes.nl (14 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen