Flash Seeds wietzaadjes

Flash Seeds

Flash Seeds levert wietzaadjes van hoge kwaliteit. De oprichter Stitch werkt samen met een professioneel team van zeer bekende breeders. Door zelf op de kwaliteit toe te zien garandeert hij wietzaadjes van zeer goede genetica. Ook is hij intensief bezig met het kweken van medicinale wietsoorten. De passie die Flash Seeds heeft voor het ontwikkelen van de beste autoflower zaden zorgt voor intens volle smaken en topkwaliteit. Bekijk hier de Flash Seeds verpakking.

Flash Seeds bij Wietzaadjes.nl (23 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Annapurna - Flash Seeds Annapurna - Flash Seeds
  € 9,95
  Annapurna - Flash Seeds

  Annapurna is een autoflower soort van Flash Seeds. Deze soort kan bij een buitenkweek erg hoog worden en zal dan ook een behoorlijk grote opbrengst leveren. Wiet kweken uit deze autoflower zaden zorgt voor een mooie opbrengst smaakvolle wiet!

  € 9,95
 • Chaze - Flash Seeds Chaze - Flash Seeds
  € 13,95
  Chaze - Flash Seeds

  Chaze van Flash Seeds is een autoflower wietsoort die bij het roken een zeer langdurende positieve high geeft, zonder knock-out gevoel. Deze mooie wietsoort zorgt voor stabiele planten, waarvan de opbrengst zeer geschikt is voor medicinaal gebruik.

  € 13,95
 • Cobra - Flash Seeds Cobra - Flash Seeds
  € 9,50
  Cobra - Flash Seeds

  Cobra van Flash Seeds is een overheerlijke, fruitige autoflower wietsoort die geschikt is voor zowel een binnenkweek als een buitenkweek. Deze wietplanten worden niet groot en is een aanrader voor iedereen die overheerlijke wiet wil kweken.

  € 9,50
 • Copacabana - Flash Seeds Copacabana - Flash Seeds
  € 12,50
  Copacabana - Flash Seeds

  Copacabana van Flash Seeds is een feminised autoflowering wietzaden soort. Deze soort is geschikt voor een binnen en buitenkweek. Ze is te gebruiken als medicinale cannabis en levert een hoge opbrengst mooie wiet op!

  € 12,50
 • Formula One - Flash Seeds Formula One - Flash Seeds
  € 9,50
  Formula One - Flash Seeds

  Formula One van Flash Seeds is een autoflower wietplant die geschikt is voor een kweek binnen en buiten. Deze voornamelijk sativa wietplant heeft een hoog THC en een laag CBD gehalte. Ze heeft weinig bladvorming en dat is voordelig bij het oogsten.

  € 9,50
 • Jet 47 - Flash Seeds Jet 47 - Flash Seeds
  € 8,95
  Jet 47 - Flash Seeds

  Jet 47 van Flash Seeds is een autoflower soort met een hoog THC gehalte. Jet 47 is geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. Deze autoflower soort levert een geweldige opbrengst van zeer krachtige wiet.

  € 8,95
 • Kush van Stitch - Flash Seeds Kush van Stitch - Flash Seeds
  € 8,50
  Kush van Stitch - Flash Seeds

  Kush van Stitch is een autoflower zaden soort van Flash Seeds. Deze wietsoort heeft een krachtig en pijnstillend effect waardoor ze zeer geschikt is voor medicinale doeleinden.

  € 8,50
 • Lemon haze - Flash Seeds Lemon haze - Flash Seeds
  € 9,50
  Lemon haze - Flash Seeds

  Lemon haze van Flash Seeds is een autoflower wietzaden soort dat geschikt is voor een kweek binnen en buiten. Bij het roken zorgt deze soort voor een energieke en euforische high. Dit is een makkelijk te kweken wietsoort; dat maakt haar zeer geschikt voor de beginnende kwekers!

  € 9,50
 • Muay Thai - Flash Seeds Muay Thai - Flash Seeds
  € 12,50
  Muay Thai - Flash Seeds

  Muay Thai van Flash Seeds is een autoflower wietzaden soort met pure sativa genen. Deze wietplanten leveren een mooie en hoge opbrengst wiet op. Bij het roken geeft deze soort een overheerlijke geur en een gemotiveerd en creatief gevoel.

  € 12,50
 • Nirvana Sky - Flash Seeds Nirvana Sky - Flash Seeds
  € 12,50
  Nirvana Sky - Flash Seeds

  Nirvana Sky van Flash Seeds is een autoflower soort die geschikt is voor zowel een binnenkweek als een buitenkweek. Deze wietsoort kan bij een buitenkweek een behoorlijke hoogte bereiken. Nirvana Sky geeft je een energiek gevoel en levert overheerlijke Sativa wiet op!

  € 12,50
 • Number One - Flash Seeds Number One - Flash Seeds
  € 13,95
  Number One - Flash Seeds

  Number One van Flash Seeds is een mooie autoflower soort met een hoog THC gehalte. Deze soort produceert mooie toppen en kan voor een behoorlijk grote opbrengst zorgen. Number One is een echte aanrader voor de Indica liefhebber!

  € 13,95
 • Onyx - Flash Seeds Onyx - Flash Seeds
  € 9,50
  Onyx - Flash Seeds

  Onyx van Flash Seeds is een makkelijk te kweken autoflower wietsoort. Bij het roken geeft deze wiet een energiek en ontspannen gevoel. Deze feminised zaden zorgen voor een overheerlijke, naar bessen smakende wiet!

  € 9,50
 • Purple Mazar - Flash Seeds Purple Mazar - Flash Seeds
  € 8,95
  Purple Mazar - Flash Seeds

  Purple Mazar van Flash Seeds is een autoflower soort die geschikt is voor zowel een binnenkweek en een buitenkweek. Het effect van het roken van deze wiet is een geweldig en langdurig ontspannen gevoel. Deze wietplanten worden niet heel groot, maar zorgen wél voor overheerlijke wiet!

  € 8,95
 • Purple Sirius Kush - Flash Seeds Purple Sirius Kush - Flash Seeds
  € 9,50
  Purple Sirius Kush - Flash Seeds

  Purple Sirius Kush van Flash Seeds is een autoflowering wietzaden soort met indica dominante genen. Ze is geschikt voor een binnen- en buitenkweek. Deze schoonheid levert overheerlijke wiet op dat zorgt voor een lichamelijk ontspannen gevoel bij het roken!

  € 9,50
 • Russian Fuel - Flash Seeds Russian Fuel - Flash Seeds
  € 9,50
  Russian Fuel - Flash Seeds

  Russian Fuel is een autoflowering wietzaden soort van Flash Seeds. Deze wietsoort bevat sativa dominante genen. Dit is een medicinale cannabis die makkelijk te kweken is, dit maakt haar zeer geschikt voor de beginnende kwekers!

  € 9,50
 • Russian Haze - Flash Seeds Russian Haze - Flash Seeds
  € 9,50
  Russian Haze - Flash Seeds

  Russian Haze van Flash Seeds is een autoflower wietzaden soort die geschikt is voor een kweek binnen en buiten. Ze bevat een hoog THC gehalte, wat zorgt voor een sterk stoned gevoel bij het roken. Deze soort zorgt voor overheerlijke en hoge kwaliteit wiet!

  € 9,50
 • Santa - Flash Seeds Santa - Flash Seeds
  € 8,50
  Santa - Flash Seeds

  Santa van Flash Seeds is een autoflower soort die bij zowel een binnenkweek als een buitenkweek hele mooie resultaten van overheerlijke wiet zullen leveren. Santa is een makkelijk te kweken wietsoort die zeer geschikt is voor de minder ervaren kwekers!

  € 8,50
 • Sour Diesel Haze - Flash Seeds Sour Diesel Haze - Flash Seeds
  € 9,50
  Sour Diesel Haze - Flash Seeds

  Sour Diesel Haze van Flash Seeds is een autoflower soort met Sativa dominante genetica. Deze wietplant heeft een korte bloeiperiode en zorgt voor zeer goede en krachtige wiet; een echte aanrader voor de Sativa liefhebber!

  € 9,50
 • Speedy Gonzales - Flash Seeds Speedy Gonzales - Flash Seeds
  € 8,50
  Speedy Gonzales - Flash Seeds

  Speedy Gonzales van Flash Seeds is een autoflower soort met zowel indica als sativa genetica. Ze is geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. Deze soort is een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar wietplanten die krachtige wiet leveren.

  € 8,50
 • Stardust - Flash Seeds Stardust - Flash Seeds
  € 9,50
  Stardust - Flash Seeds

  Stardust van Flash Seeds is een autoflowering wietzaden soort. De wietplanten zijn in een korte periode oogstrijp. Deze soort wordt steeds populairder en is zeer geliefd vanwege haar intense skunk- en bessensmaak!

  € 9,50
 • Stitch Love Potion - Flash Seeds Stitch Love Potion - Flash Seeds
  € 9,50
  Stitch Love Potion - Flash Seeds

  Stitch Love Potion van Flash Seeds is een autoflowering wietzaden soort die geschikt is voor een binnen en buiten kweek. Bij het roken zorgt deze wiet voor een vrolijk gevoel. In een korte periode zijn deze smaakvolle wietplanten oogstrijp!

  € 9,50
 • Tutti Frutti - Flash Seeds Tutti Frutti - Flash Seeds
  € 8,95
  Tutti Frutti - Flash Seeds

  Tutti Frutti van Flash Seeds is een autoflower soort die geschikt is voor een binnenkweek en een buitenkweek. Deze wietplanten produceren mooie toppen en hebben een hoog THC gehalte. Tutti Frutti zorgt voor zeer fruitige en smaakvolle wiet!

  € 8,95
 • White Sirius - Flash Seeds White Sirius - Flash Seeds
  € 9,50
  White Sirius - Flash Seeds

  White Sirius van Flash Seeds is een autoflower wietzaden soort met voornamelijk sativa genen. Deze soort produceert mooie wietplanten die niet heel groot worden. Ze is zeer geschikt om als medicinale cannabis te gebruiken bij chronische pijnen en hoofdpijn!

  € 9,50

Flash Seeds bij Wietzaadjes.nl (23 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen