Finest Medicinal wietzaadjes

Finest Medicinal

Finest Medicinal produceren wiet zaden die uitermate geschikt zijn voor gebruik als medicinale cannabis. Dit merk produceert goede kwaliteit wietzaadjes die in de medicinale markt erg populair zijn. Bekijk hier de Finest Medicinal verpakking.

Wietsoorten van Finest Medicinal

Dit merk heeft een mooie lijn speciaal ontwikkelde medicinale zaden. Deze zaden worden geleverd in de feminised vorm en een groot aantal soorten zijn geschikt voor een binnenkweek maar ook voor een buitenkweek.

Finest Medicinal bij Wietzaadjes.nl (10 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Amnesia Haze - Finest Medicinal Seeds Amnesia Haze - Finest Medicinal Seeds
  € 12,95
  Amnesia Haze - Finest Medicinal Seeds

  Amnesia Haze van Finest Medicinal Seeds is een feminised wietsoort die geschikt is voor zowel een binnenkweek als een buitenkweek. Ook is ze geschikt als medicinale cannabis tegen eetproblemen en depressie. Met deze wietzaadjes kweek je een mooie opbrengst van goede wiet!

  € 12,95
 • Citrus Skunk - Finest Medicinal Seeds Citrus Skunk - Finest Medicinal Seeds
  € 11,95
  Citrus Skunk - Finest Medicinal Seeds

  Citrus Skunk van Finest Medicinal Seeds is een feminised wietsoort. Deze soort levert goede opbrengsten bij zowel een binnenkweek als een buitenkweek. Ze is zeer geschikt als medicinale cannabis voor het verminderen van pijn en depressie.

  € 11,95
 • G13 - Finest Medicinal Seeds G13 - Finest Medicinal Seeds
  € 12,95
  G13 - Finest Medicinal Seeds

  G13 van Finest Medicinal Seeds is feminised wietsoort. Deze soort is een medicinale cannabis die zeer geschikt is voor het gebruik bij eetproblemen en depressie. G13 is een overheerlijke wietsoort die voor zeer mooie opbrengsten van goede wiet zorgt.

  € 12,95
 • Kushage - Finest Medicinal Seeds Kushage - Finest Medicinal Seeds
  € 11,95
  Kushage - Finest Medicinal Seeds

  Kushage van Finest Medicinal Seeds is een wietsoort met indica dominante genen. Ze is geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. Als medicinale cannabis is ze zeer geschikt voor het gebruik bij pijn, depressie en misselijkheid!

  € 11,95
 • Northern Lights 5 Haze - Finest Medicinal Seeds Northern Lights 5 Haze - Finest Medicinal Seeds
  € 12,95
  Northern Lights 5 Haze - Finest Medicinal Seeds

  Northern Lights 5 Haze van Finest Medicinal Seeds zijn feminised wietzaden. Deze wietplanten staan bekend om haar verdovende effecten. Deze soort geeft een overheerlijke en medicinale wiet met zeer goede opbrengsten!

  € 12,95
 • Peacemaker - Finest Medicinal Seeds Peacemaker - Finest Medicinal Seeds
  € 11,95
  Peacemaker - Finest Medicinal Seeds

  Peacemaker van Finest Medicinal Seeds is een wietsoort met zowel indica als sativa genetica. Dit is een smaakvolle wietsoort die zeer geliefd is om haar medicinale eigenschappen. Een goede wiet kweek je met deze feminised wietzaadjes!

  € 11,95
 • Skunk NL - Finest Medicinal Seeds Skunk NL - Finest Medicinal Seeds
  € 11,95
  Skunk NL - Finest Medicinal Seeds

  Skunk NL van Finest Medicinal Seeds is een smaakvolle wietsoort met een korte bloeitijd. Als medicinale cannabis kan deze soort gebruikt worden om de bloeddruk te verlagen. Deze wietsoort zorgt voor goede wiet met een zeer prettig effect!

  € 11,95
 • Sour Sage - Finest Medicinal Seeds Sour Sage - Finest Medicinal Seeds
  € 11,95
  Sour Sage - Finest Medicinal Seeds

  Sour Sage van Finest Medicinal Seeds is een soort met voornamelijk Sativa genetica. Deze wietsoort is een zeer geliefde medicinale cannabis die geschikt is voor het gebruik bij eetproblemen en pijn. Met de Sour Sage kweek je in een korte bloeiperiode zeer goede wiet!

  € 11,95
 • White Rhino - Finest Medicinal Seeds White Rhino - Finest Medicinal Seeds
  € 11,95
  White Rhino - Finest Medicinal Seeds

  White Rhino van Finest Medicinal Seeds is een krachtige feminised wietsoort. White Rhino is een smaakvolle zoete soort die speciaal ontwikkeld is voor het kweken van medicinale wiet. Deze soort levert je een goede opbrengst wiet op!

  € 11,95
 • White Widow - Finest Medicinal Seeds White Widow - Finest Medicinal Seeds
  € 11,95
  White Widow - Finest Medicinal Seeds

  White Widow van Finest Medicinal Seeds is een feminised wietsoort met dominante indica genetica. Deze soort is geschikt voor het gebruik van medicinale doeleinden als chronische pijnklachten. Met deze wietsoort kweek je zeer goede kwaliteit wiet!

  € 11,95

Finest Medicinal bij Wietzaadjes.nl (10 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen