Feminised Seeds wietzaadjes

Feminised Seeds

Feminised Seeds is een merk dat zich, wat de naam al zegt, gespecialiseerd heeft op de vrouwelijke vorm van wiet zaden. Deze breeder heeft zich gevestigd in Engeland en is daar erg gewild. Wiet zaden van Feminised Seeds zijn van goede kwaliteit en staan bekend om de secuurheid waarmee deze wietzaadjes gekweekt worden. Bekijk hier de Feminised Seeds verpakking.

Wietsoorten van Feminised Seeds

Dit Engelse merk heeft een redelijk groot assortiment wat langzaam ontstaan is door het toevoegen van alleen de beste soorten met de beste kruisingen.

Feminised Seeds bij Wietzaadjes.nl (7 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Big Bag - Feminised Seeds Big Bag - Feminised Seeds
  € 7,95
  Big Bag - Feminised Seeds

  Big Bag van Feminised Seeds is een verbeterde versie van de gewone Big Bag. Deze wietplant is ontstaan uit twee wietsoorten die je in iedere coffeeshop kunt kopen. Ook zijn dit wietplanten die geschikt zijn voor een kweek binnen en een kweek buiten. Ze bevat voornamelijk indica genetica.

  € 7,95
 • Chronic - Feminised Seeds Chronic - Feminised Seeds
  € 9,95
  Chronic - Feminised Seeds

  Chronic van Feminised Seeds is een wietplant die afkomstig is uit Canada en verder ontwikkeld is in Spanje. Deze wietplant is geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. Helaas hebben wij niet meer informatie over deze feminised wietzaadjes.

  € 9,95
 • Double Berry - Feminised Seeds Double Berry - Feminised Seeds
  € 7,95
  Double Berry - Feminised Seeds

  Double Berry van Feminised Seeds is een heerlijke wietsoort met een zeer sterke fruitige smaak en geur. Deze voornamelijk sativa wietplant is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Ze is ontstaan door een kruising van zeer bekende wietsoorten.

  € 7,95
 • Easy Kush - Feminised Seeds Easy Kush - Feminised Seeds
  € 9,95
  Easy Kush - Feminised Seeds

  Easy Kush van Feminised Seeds is een heerlijke en zeer smaakvolle kush wietsoort. Deze wietplant is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek, ook is ze zeer makkelijk te kweken en is dus geschikt voor de kwekers zonder ervaring.

  € 9,95
 • Super Cheese - Feminised Seeds Super Cheese - Feminised Seeds
  € 11,95
  Super Cheese - Feminised Seeds

  Super Cheese van Feminised Seeds is een zeer makkelijk te kweken wietplant die een zeer populaire Cheese wiet oplevert. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten. De smaak bij het roken van deze wiet is typisch en herkenbaar een Cheese wiet.

  € 11,95
 • Super Iced Grapefruit - Feminised Seeds Super Iced Grapefruit - Feminised Seeds
  € 7,95
  Super Iced Grapefruit - Feminised Seeds

  Super Iced Grapefruit van Feminised Seeds is een wietsoort met een zeer krachtige werking door haar hoge THC gehalte. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek en hebben een heerlijke en sterke fruitige en zure geur en smaak.

  € 7,95
 • The Widow - Feminised Seeds The Widow - Feminised Seeds
  € 7,95
  The Widow - Feminised Seeds

  The Widow van Feminised Seeds is een krachtige wietsoort die een old school white widow genoemd wordt. Deze wietplant is makkelijk te kweken en is geschikt voor beginnende kwekers. Ook zijn ze geschikt voor een SOG kweek en hebben een lekkere geur en smaak.

  € 7,95

Feminised Seeds bij Wietzaadjes.nl (7 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen