Female Seeds wietzaadjes

Female Seeds

Female Seeds is een zaadbank die zeer goede wiet zaden levert. De prijs van Female Seeds is in verhouding met de kwaliteit enorm aantrekkelijk. Female Seeds heeft een aantal hele mooie en kwalitatief goede soorten in hun assortiment. Ze zijn begonnen in 1990 met een studie over wiet zaden en de wietplanten. Bekijk hier de Female Seeds verpakking.

Female Seeds wietsoorten

Dit merk levert hoge kwaliteit feminised en autoflower cannabis zaden. Ook hebben ze wietsoorten die geschikt zijn voor zowel een binnenkweek als een buitenkweek.

Female Seeds bij Wietzaadjes.nl (25 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Auto AK - Female Seeds Auto AK - Female Seeds
  € 6,95
  Auto AK - Female Seeds

  Auto AK van Female Seeds is een autoflower soort die geschikt is voor de beginnende kweker. Deze sterk geurende wietplant krijgt harde, compacte toppen en de wiet hiervan heeft een erg krachtig effect. Daarom niet aan te raden voor de beginnende roker.

  € 6,95
 • Auto Bubble - Female Seeds Auto Bubble - Female Seeds
  € 6,95
  Auto Bubble - Female Seeds

  Auto Bubble van Female Seeds is een feminised autoflower soort die geschikt is voor een kweek binnen en een kweek buiten. Deze wietzaadjes groeien uit tot een stevige plant en is geschikt voor de beginnende kweker. Zoals de naam al zegt, is de geur en ook de smaak van deze wiet zo zoet als bubblegum.

  € 6,95
 • Auto Haze - Female Seeds Auto Haze - Female Seeds
  € 6,95
  Auto Haze - Female Seeds

  Auto Haze van Female Seeds is een autoflower wietsoort met sativa genetica. Geschikt voor een binnen en buitenkweek en ideaal voor de beginnende kweker. Het effect bij het roken van deze wiet is actief maar toch ook ontspannen. De smaak is een typische kruidige haze smaak.

  € 6,95
 • Auto Kush - Female Seeds Auto Kush - Female Seeds
  € 6,95
  Auto Kush - Female Seeds

  Auto Kush van Female Seeds is feminised autoflower wietplant die lange, plakkerige toppen krijgt tijdens de bloei en erg sterk ruikt. Geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek en de smaak van deze wiet is te beschrijven als de typische musky kush smaak.

  € 6,95
 • Auto NL - Female Seeds Auto NL - Female Seeds
  € 6,95
  Auto NL - Female Seeds

  Auto NL van Female Seeds is een autoflower wietsoort die zeer geschikt is voor de beginnende kweker. Ook is deze wietplant erg goed voor een SOG kweekmethode en kan binnen en buiten gekweekt worden. De geur en smaak van deze wiet is licht zoet fruitig met het krachtige effect van de welbekende Northern Light.

  € 6,95
 • Auto Speed Bud - Female Seeds Auto Speed Bud - Female Seeds
  € 6,95
  Auto Speed Bud - Female Seeds

  Auto Speed Bud van Female Seeds is een zeer snel bloeiende autoflower wietplant die je zowel binnen als buiten kunt kweken. Ze is makkelijk te oogsten omdat ze niet zoveel blad in de toppen heeft groeien. Ze geeft je een welbekende diesel geur en smaak.

  € 6,95
 • Auto White Widow X Big Bud - Female Seeds Auto White Widow X Big Bud - Female Seeds
  € 6,95
  Auto White Widow X Big Bud - Female Seeds

  Auto White Widow X Big Bud van Female Seeds zijn autoflower wietzaden die gemakkelijk te kweken zijn. Deze wiet heeft een hoog THC gehalte en het effect is een zeer ontspannen high gevoel.

  € 6,95
 • Big Grapefruit - Female Seeds Big Grapefruit - Female Seeds
  € 6,95
  Big Grapefruit - Female Seeds

  Big Grapefruit van Female Seeds is een sativa dominante wietzaadjes soort die geschikt is voor een binnenkweek en een buitenkweek. De wiet van deze sativa soort heeft een fruitige, hash achtige smaak en deze planten zullen een hoge opbrengst opleveren.

  € 6,95
 • Blue Cheese - Female Seeds Blue Cheese - Female Seeds
  € 6,95
  Blue Cheese - Female Seeds

  Blue Cheese van Female Seeds is een populaire cheese soort die sterk ruikt en vooral geschikt is voor een binnenkweek. Het effect van het roken van deze wiet is een mooie balans tussen lichamelijk stoned gevoel en een mentale high.

  € 6,95
 • BubbleGummer - Female Seeds BubbleGummer - Female Seeds
  € 6,95
  BubbleGummer - Female Seeds

  BubbleGummer van Female Seeds is een sterke wietplant die het meest geschikt is voor een binnenkweek. Ze dankt haar naam aan de zoete smaak die je proeft bij het roken van deze wiet.

  € 6,95
 • C99 - Female Seeds C99 - Female Seeds
  € 8,95
  C99 - Female Seeds

  C99 van Female Seeds zijn feminised wietzaadjes ontstaan uit het kruisen van Grapefruit en Pineapple. Deze smaken zijn ook duidelijk te herkennen bij het roken van deze wiet. C99 is het meest geschikt voor een binnenkweek.

  € 8,95
 • Easy Sativa - Female Seeds Easy Sativa - Female Seeds
  € 7,50
  Easy Sativa - Female Seeds

  Easy Sativa van Female Seeds is een makkelijk te kweken wietsoort die zeer geschikt is voor een buitenkweek. Ze groeien vrij groot en zullen je een hoge opbrengst leveren met een heerlijk kruidige wiet die voornamelijk sativa genetica heeft.

  € 7,50
 • Grapefruit - Female Seeds Grapefruit - Female Seeds
  € 9,95
  Grapefruit - Female Seeds

  Grapefruit van Female Seeds is een semi-autoflower soort die ontstaan is uit het kruisen van de C99 en een autoflower sativa soort en is geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. Deze zoete wiet geeft je bij het roken een blij en actief gevoel.

  € 9,95
 • Ice - Female Seeds Ice - Female Seeds
  € 6,95
  Ice - Female Seeds

  Ice van Female Seeds is een prijswinnende wietsoort met een hoog THC gehalte en is vooral geschikt voor een binnenkweek. De wiet van deze soort wordt ook vaak gebruikt als medicinale cannabis en bij het roken proef je een sterke diesel smaak.

  € 6,95
 • Iced Grapefruit - Female Seeds Iced Grapefruit - Female Seeds
  € 6,95
  Iced Grapefruit - Female Seeds

  Iced Grapefruit van Female Seeds is een feminised wietsoort die vooral geschikt is voor een kweek binnen. Het effect van het roken van deze wiet is opwekkend en maakt je vrolijk en ze wordt dan ook als medicinale cannabis gebruikt tegen bijvoorbeeld depressies. Door haar krachtige eigenschappen niet geschikt voor de beginnende roker

  € 6,95
 • Lemon Kush - Female Seeds Lemon Kush - Female Seeds
  € 6,95
  Lemon Kush - Female Seeds

  Lemon Kush van Female Seeds is een krachtige, medicinale wietzaadjes soort die wietplanten oplevert met harde en compacte toppen en is zeer geschikt voor een binnenkweek. Het effect bij het roken van deze wiet is een sativa high, voornamelijk voelbaar in het hoofd en de smaak van deze kush soort is sterk citroenachtig.

  € 6,95
 • Maroc - Female Seeds Maroc - Female Seeds
  € 6,95
  Maroc - Female Seeds

  Maroc van Female Seeds is een wietsoort die door Female Seeds omschreven wordt als een semi-autoflower. Deze wietplant is zeer geschikt voor een kweek buiten echter ruikt ze vrij sterk dus houdt hier rekening mee. De smaak bij het roken van deze wiet is bloemachtig.

  € 6,95
 • Outdoor Grapefruit - Female Seeds Outdoor Grapefruit - Female Seeds
  € 6,95
  Outdoor Grapefruit - Female Seeds

  Outdoor Grapefruit van Female Seeds is zoals female Seeds omschrijft een semi-autoflower soort. Deze wietplant is zeer geschikt voor een buitenkweek en ze heeft een korte bloeitijd. De smaak van deze wiet is licht zuur en fruitig en het roken van deze soort heeft een ontspannend effect.

  € 6,95
 • Pure AK - Female Seeds Pure AK - Female Seeds
  € 5,95
  Pure AK - Female Seeds

  Pure AK van Female Seeds is een snelboeiende wietsoort die erg populair is. Deze wietplant is vooral geschikt voor een binnenkweek. De smaak en het effect bij het roken van deze wiet is erg krachtig, ook de geur tijdens de bloeiperiode is sterk dus houdt hier rekening mee bij het kweken.

  € 5,95
 • Purple Maroc - Female Seeds Purple Maroc - Female Seeds
  € 6,95
  Purple Maroc - Female Seeds

  Purple Maroc van Female Seeds is een semi- autoflower soort die vooral geschikt is voor een buitenkweek en is snel klaar. Deze soort is zeker geschikt voor de beginnende kweker omdat ze vrij makkelijk te kweken is en levert je een smaakvolle wiet op.

  € 6,95
 • Red Purps - Female Seeds Red Purps - Female Seeds
  € 6,95
  Red Purps - Female Seeds

  Red Purps van Female Seeds is een feminised wietzaadjes soort die groeit als een indica, maar het effect heeft als een sativa. Deze snelbloeiende wietplant is geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. De toppen krijgen tijdens de bloei een mooie paarse gloed.

  € 6,95
 • SexBud - Female Seeds SexBud - Female Seeds
  € 6,95
  SexBud - Female Seeds

  SexBud van Female Seeds is een feminised wietsoort die in een zeer korte tijd oogstrijp is. Ze geeft je na het roken een zeer opwekkend effect en is zeer geschikt voor creatieve mensen. Deze wietplant is het meest geschikt voor een wietkweek binnen.

  € 6,95
 • Skunk Special - Female Seeds Skunk Special - Female Seeds
  € 6,95
  Skunk Special - Female Seeds

  Skunk Special van Female Seeds is een stabiele feminised wietsoort die een korte bloeitijd heeft. Dit is een old school skunk wiet die een krachtig effect heeft en de wietplanten leveren een hoge opbrengst.

  € 6,95
 • White Grapefruit - Female Seeds White Grapefruit - Female Seeds
  € 6,95
  White Grapefruit - Female Seeds

  White Grapefruit van Female Seeds is een feminised wietzaden soort die zeer populair is. Deze wietplant blijft regelijk klein waardoor ze geschikt is voor de kleinere ruimtes. In de bloeiperiode ruikt deze wietplant erg sterk. Je kunt haar zowel binnen als buiten kweken.

  € 6,95
 • White Widow x Big Bud - Female Seeds White Widow x Big Bud - Female Seeds
  € 6,95
  White Widow x Big Bud - Female Seeds

  White Widow x Big Bud van Female Seeds is een voornamelijk indica wietsoort die prima is voor de beginnende kweker echter niet voor de beginnende roker omdat ze vrij krachtige eigenschappen heeft. De smaak van deze wiet is kruidig en skunk achtig.

  € 6,95

Female Seeds bij Wietzaadjes.nl (25 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen