Fast & Furious Seeds wietzaadjes

Fast & Furious Seeds

Fast & Furious Seeds is een merk wat zich gespecialiseerd heeft op snelle oogst en grote opbrengst. Al hun soorten zijn zeer eenvoudig te kweken, daardoor zijn deze wietzaden prima geschikt voor de beginnende kwekers.

Wietsoorten van Fast & Furious Seeds

Fast & Furious levert alleen feminised autoflower zaden, deze soorten zijn geschikt voor alle mediums, bijvoorbeeld aarde of hydro. Ook hebben ze wietzaden die makkelijk te kweken zijn of juist wat moeilijker voor de mensen die een uitdaging willen in het wiet kweken.

Fast & Furious Seeds bij Wietzaadjes.nl (8 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Fast Amnesia - Fast & Furious Seeds Fast Amnesia - Fast & Furious Seeds
  € 9,50
  Fast Amnesia - Fast & Furious Seeds

  Fast Amnesia van Fast & Furious Seeds is een autoflower wietsoort die makkelijk te kweken is. Ze heeft voornamelijk sativa genetica en het effect bij het roken is een opgewekt high gevoel. Ook geschikt voor een SOG kweek.

  € 9,50
 • Fruit Express - Fast & Furious Seeds Fruit Express - Fast & Furious Seeds
  € 7,95
  Fruit Express - Fast & Furious Seeds

  Fruit Express van Fast & Furious Seeds is een feminised autoflower soort die ontstaan is uit een zeer fruitige soort. Deze wietplanten blijven redelijk klein en geven je een lekker gevoel wat voornamelijk in je hoofd voelbaar is. DIt is een wietplant die geschikt is voor een kweek binnen en buiten.

  € 7,95
 • Hotrod Haze - Fast & Furious Seeds Hotrod Haze - Fast & Furious Seeds
  € 8,95
  Hotrod Haze - Fast & Furious Seeds

  Hotrod Haze van Fast & Furious Seeds is een overheerlijke haze autoflower die je door de kruising een echte haze high geeft. De smaak van deze wiet is kruidig en je kunt deze wietplanten zowel binnen als buiten kweken.

  € 8,95
 • Nitrous Northern Lights - Fast & Furious Seeds Nitrous Northern Lights - Fast & Furious Seeds
  € 8,50
  Nitrous Northern Lights - Fast & Furious Seeds

  Nitrous Northern Lights van Fast & Furious Seeds is een soort die ontstaan is door het samenvoegen van wereldberoemde wietsoorten. Deze wietplanten zijn geschikt voor binnen en buiten en zijn resistent tegen schimmels en groeien stabiel.

  € 8,50
 • Roadster V8 - Fast & Furious Seeds Roadster V8 - Fast & Furious Seeds
  € 7,95
  Roadster V8 - Fast & Furious Seeds

  Roadster V8 van Fast & Furious Seeds auto wietzaden zijn zowel binnen als buiten te kweken. Deze wietplanten blijven vrij klein en het effect van het roken is een energievolle high. Geschikt voor de beginnende kweker.

  € 7,95
 • Speedy Critical - Fast & Furious Seeds Speedy Critical - Fast & Furious Seeds
  € 8,95
  Speedy Critical - Fast & Furious Seeds

  Speedy Critical van Fast & Furious Seeds is een autoflower wiet zaden soort die zeer makkelijk te kweken is en uitermate geschikt is voor de kweker zonder ervaring. Ze krijgt je in de bloeiperiode mooie volle toppen en bij het roken van deze wiet krijg je een sociaal gevoel.

  € 8,95
 • Supercharged Bud - Fast & Furious Seeds Supercharged Bud - Fast & Furious Seeds
  € 8,95
  Supercharged Bud - Fast & Furious Seeds

  Supercharged Bud van Fast & Furious Seeds is een autoflower wietsoort met bijna pure indica genetica. Dit is een makkelijk te kweken wietplant die ook veel als medicinale cannabis gekweekt wordt. Geschikt voor een kweek binnen en buiten.

  € 8,95
 • Turbo Widow - Fast & Furious Seeds Turbo Widow - Fast & Furious Seeds
  € 8,50
  Turbo Widow - Fast & Furious Seeds

  Turbo Widow van Fast & Furious Seeds zijn autoflower wietzaden geschikt voor een kweek binnen en buiten. Deze THC rijke wiet is zeer populair en geeft een heerlijk ontspannen gevoel. Deze wietsoort is vrij gemakkelijk te kweken.

  € 8,50

Fast & Furious Seeds bij Wietzaadjes.nl (8 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen