Expert Seeds wietzaadjes

Expert Seeds

Expert Seeds is een breeder die afkomstig is uit Engeland. Dit merk is een project van een aantal goede breeders overal in Europa. De zaden van Expert Seeds zijn van goede kwaliteit en staan onder constante controle.

De wietzaden van Expert Seeds

Expert Seeds produceert feminised en autoflower wiet zaden. Veel uit hun assortiment zijn wietplanten die geschikt zijn voor zowel een kweek binnen als een kweek buiten.

Expert Seeds bij Wietzaadjes.nl (24 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Afghan Skunk - Expert Seeds Afghan Skunk - Expert Seeds
  € 8,50
  Afghan Skunk - Expert Seeds

  Afghan Skunk van Expert Seeds zijn feminised wietzaadjes die voornamelijk indica genetica hebben. Deze wietplant is makkelijk te kweken en heeft een korte bloeitijd. Het effect is een indica stoned gevoel met een mentale sativa high.

  € 8,50
 • Amnesia Haze - Expert Seeds Amnesia Haze - Expert Seeds
  € 9,50
  Amnesia Haze - Expert Seeds

  Amnesia Haze van Expert Seeds is een feminised wietsoort die een hoge opbrengst opleveren. Deze wietsoort heeft voornamelijk sativa genetica en geeft een erg intense high. Deze wietsoort heeft ook een medicinale werking.

  € 9,50
 • Amnesia Haze Auto - Expert Seeds Amnesia Haze Auto - Expert Seeds
  € 9,50
  Amnesia Haze Auto - Expert Seeds

  Amnesia Haze Auto van Expert Seeds is een autoflower wietzaden soort die geschikt is voor een binnen en buiten kweek. Ze geeft een zeer sterke high dus niet aan te raden voor de beginnende roker. Deze wietplant wordt ook geteeld om haar medicinale werking.

  € 9,50
 • Auto Kush - Expert Seeds Auto Kush - Expert Seeds
  € 8,50
  Auto Kush - Expert Seeds

  Auto Kush van Expert Seeds zijn autoflower wietzaden die een korte bloeitijd hebben en geschikt zijn voor een binnenkweek en buitenkweek. De wiet van deze wietplant geeft een zeer ontspannen effect.

  € 8,50
 • Autoblueberry - Expert Seeds Autoblueberry - Expert Seeds
  € 9,50
  Autoblueberry - Expert Seeds

  Autoblueberry van Expert Seeds zijn autoflower zaden die een mooie blauwe kleur krijgen en ze hebben een korte bloeitijd. De smaak van deze wiet is heerlijk fruitig zoet die het roken zeer aangenaam maakt.

  € 9,50
 • Black Domina X Maple Leaf - Expert Seeds Black Domina X Maple Leaf - Expert Seeds
  € 8,50
  Black Domina X Maple Leaf - Expert Seeds

  Black Domina X Maple Leaf van Expert Seeds is een feminised wietsoort die pure indica genetica bevat. Ze heeft een zeer korte bloeitijd en is makkelijk te kweken. Deze wiet heeft een krachtig effect en is niet zo geschikt voor de beginnende roker.

  € 8,50
 • Blue Funk - Expert Seeds Blue Funk - Expert Seeds
  € 8,50
  Blue Funk - Expert Seeds

  Blue Funk van Expert Seeds zijn feminised wietzaadjes die bijna pure indica genetica en een vrij korte bloeitijd hebben. Het effect bij het roken van deze wiet is krachtig.

  € 8,50
 • Blue Funk Auto - Expert Seeds Blue Funk Auto - Expert Seeds
  € 9,50
  Blue Funk Auto - Expert Seeds

  Blue Funk Auto van Expert Seeds zijn autoflower wiet zaden die uitgroeien tot krachtige wietplanten met pure indica genetica. Deze heerlijke wiet heeft een effect waar je blij en ontspannen van wordt.

  € 9,50
 • Caramella Auto - Expert Seeds Caramella Auto - Expert Seeds
  € 7,50
  Caramella Auto - Expert Seeds

  Caramella Auto van Expert Seeds zijn wietzaden met autoflower eigenschappen waarvan de wiet een zeer ontspannend gevoel geeft. Deze wietplant heeft een aanzienlijk korte bloeitijd.

  € 7,50
 • Cheese - Expert Seeds Cheese - Expert Seeds
  € 8,95
  Cheese - Expert Seeds

  Cheese van Expert seeds zijn wietzaadjes geschikt zijn om binnen en buiten te kweken en zijn ideaal voor de beginnende kweker. Deze krachtige wiet heeft een heerlijke kaas smaak en geur.

  € 8,95
 • Critical AK Auto - Expert Seeds Critical AK Auto - Expert Seeds
  € 9,50
  Critical AK Auto - Expert Seeds

  Critical AK Auto van Expert Seeds zijn autoflower wietzaden die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Ze heeft een heerlijk fruitig en frisse smaak en een hoog THC percentage.

  € 9,50
 • Expert 47 - Expert Seeds Expert 47 - Expert Seeds
  € 9,50
  Expert 47 - Expert Seeds

  Expert 47 van Expert Seeds is een feminised wietsoort die een sterke geur afgeeft tijdens de bloeiperiode. Ze heeft een zeer ontspannend effect maar laat je nog wel activiteiten ondernemen. Deze sativa soort heeft meerdere prijzen op haar naam staan.

  € 9,50
 • Expert Haze - Expert Seeds Expert Haze - Expert Seeds
  € 9,50
  Expert Haze - Expert Seeds

  Expert Haze van Expert Seeds is een wietsoort met bijna pure sativa genetica. Is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek en het effect van het roken van deze wiet is een euforisch en geestelijk actief gevoel.

  € 9,50
 • Hawaiian Afghan - Expert Seeds Hawaiian Afghan - Expert Seeds
  € 8,50
  Hawaiian Afghan - Expert Seeds

  Hawaiian Afghan van Expert Seeds is een feminised wietsoort die heerlijk geurt tijdens de bloei naar kaas en zoete aromas. Het effect is een ontspannend en rustgevend gevoel en deze wietsoort wordt ook gekweekt om haar medicinale eigenschappen.

  € 8,50
 • Jack Herer Auto - Expert Seeds Jack Herer Auto - Expert Seeds
  € 8,50
  Jack Herer Auto - Expert Seeds

  Jack Herer Auto van Expert Seeds is een autoflower soort die geschikt is voor een binnenkweek en een buitenkweek. Ze heeft een opbeurend en otspannend effect en heeft een medicinale werking bij bijvoorbeeld eetproblemen.

  € 8,50
 • Lavender - Expert Seeds Lavender - Expert Seeds
  € 8,50
  Lavender - Expert Seeds

  Lavender van Expert Seeds zijn feminised wietzaadjes die ook heel goed voor een SOG of SCROG kweek methode gebruikt kunnen worden. Het effect van deze wiet is dat je er een relaxed en blij gevoel van krijgt.

  € 8,50
 • LSD Poison - Expert Seeds LSD Poison - Expert Seeds
  € 9,50
  LSD Poison - Expert Seeds

  LSD Poison van Expert Seeds zijn feminised wietzaadjes met voornamelijk sativa genetica. Ze is geschikt voor een SCROG kweekmethode en het effect van deze wiet een blij gevoel die overloopt in een rustgevend gevoel.

  € 9,50
 • Mazar Auto - Expert Seeds Mazar Auto - Expert Seeds
  € 9,50
  Mazar Auto - Expert Seeds

  Mazar Auto van Expert Seeds zijn autoflower wietzaadjes die middelgrote wietplanten worden. Ze zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten en het roken van deze wiet geeft een heerlijke up high.

  € 9,50
 • NL x Big Bud Auto - Expert Seeds NL x Big Bud Auto - Expert Seeds
  € 8,50
  NL x Big Bud Auto - Expert Seeds

  NL x Big Bud Auto van Expert Seeds is een autoflower wietzaden soort die veel hars produceren. Ze is vrij resistent tegen ziekten en meeldauw en is makkelijk te kweken. Deze wietsoort wordt ook als medicinale cannabis gekweekt.

  € 8,50
 • Northern Light Auto - Expert Seeds Northern Light Auto - Expert Seeds
  € 8,50
  Northern Light Auto - Expert Seeds

  Northern Light Auto van Expert Seeds zijn autoflower wietzaden die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Ze heeft pure indica genetica en haar werking is zeer ontspannend. Wordt ook als medicinale cannabis gekweekt.

  € 8,50
 • Northern Lights - Expert Seeds Northern Lights - Expert Seeds
  € 8,50
  Northern Lights - Expert Seeds

  Northern Lights van Expert Seeds zijn wietzaadjes die makkelijk te kweken zijn, zowel bij een binnenkweek als een buitenkweek. Het effect is een heerlijk ontspannend gevoel en deze heerlijke wietsoort is in iedere coffeshop te verkrijgen.

  € 8,50
 • OG Kush - Expert Seeds OG Kush - Expert Seeds
  € 8,50
  OG Kush - Expert Seeds

  OG Kush van Expert Seeds zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Het effect van deze wietsoort is erg krachtig dus niet aan te raden voor de onervaren rokers.

  € 8,50
 • White Widow - Expert Seeds White Widow - Expert Seeds
  € 7,50
  White Widow - Expert Seeds

  White Widow van Expert Seeds zijn makkelijk te kweken feminised wietzaadjes. Geschikt voor een kweek binnen en buiten en ook voor een SOG kweekmethode. Het effect is een krachtig stoned gevoel in lichaam en geest.

  € 7,50
 • Widow x Critical - Expert Seeds Widow x Critical - Expert Seeds
  € 8,50
  Widow x Critical - Expert Seeds

  Widow x Critical van Expert Seeds zijn feminised wietzaadjes die binnen en buiten gekweekt kunnen worden en deze wietplanten zijn ziekte- en schimmelbestendig. Het effect is een vrolijkmakende high en een ontspannen gevoel.

  € 8,50

Expert Seeds bij Wietzaadjes.nl (24 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen