Eva Female Seeds wietzaadjes

Eva Female Seeds

Eva Female Seeds levert een mooie lijn wiet zaden met zeer goede en krachtige genetica. De wiet zaden worden bij Eva Seeds goed gecontroleerd en handmatig gekeurd voordat ze verpakt worden. Zo garanderen ze een goede kwaliteit, altijd en overal. Bekijk hier de Eva Female Seeds verpakking.

De wietsoorten van Eva Seeds

Deze zaadbank heeft alleen feminised soorten in hun assortiment, ze bieden wietzaden aan die geschikt zijn voor binnen maar ook voor buiten.

Eva Female Seeds bij Wietzaadjes.nl (14 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Black Dream - Eva Female Seeds Black Dream - Eva Female Seeds
  € 9,95
  Black Dream - Eva Female Seeds

  Black Dream van Eva Female Seeds is een feminised wietsoort die in een heel korte tijd oogstrijp is. Deze wietplant levert je een hoge opbrengst THC rijke wiet op.

  € 9,95
 • Excalibur - Eva Female Seeds Excalibur - Eva Female Seeds
  € 10,50
  Excalibur - Eva Female Seeds

  Excalibur van Eva Female Seeds is een prijswinnende feminised wietsoort die sativa dominante genetica heeft. Deze wietplant is heel erg geschikt voor de onervaren kweker. Deze overheerlijke frisse wiet geeft een typische sativa high

  € 10,50
 • Furious Candy - Eva Female Seeds Furious Candy - Eva Female Seeds
  € 10,95
  Furious Candy - Eva Female Seeds

  Furious Candy Eva Female Seeds zijn feminised wietzaadjes die in een zeer korte tijd een hoge opbrengst leveren. Het effect van deze wiet is een ontspannen en vrolijk gevoel.

  € 10,95
 • Gipsy Haze - Eva Female Seeds Gipsy Haze - Eva Female Seeds
  € 10,95
  Gipsy Haze - Eva Female Seeds

  Gipsy Haze van Eva Female Seeds is een feminised wietsoort met een hoog THC gehalte. Ze bestaat voornamelijk uit sativa genetica en het effect van deze wiet is een energievol en blij gevoel.

  € 10,95
 • High Level - Eva Female Seeds High Level - Eva Female Seeds
  € 7,95
  High Level - Eva Female Seeds

  High Level van Eva Female Seeds zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten en deze wietsoort is een prima keuze voor de wat onervaren kweker. Het effect van deze wiet is wel zeer krachtig dus niet geschikt voor de beginnende roker.

  € 7,95
 • Jamaican Dream - Eva Female Seeds Jamaican Dream - Eva Female Seeds
  € 11,50
  Jamaican Dream - Eva Female Seeds

  Jamaican Dream van Eva Female Seeds zijn feminised wietzaadjes die die makkelijk te kweken zijn en bijna pure indica genetica bevatten. De wietplant krijgt een mooie dikke centrale top en het effect van deze wiet is een lekkere mentale high.

  € 11,50
 • Missing in Barcelona - Eva Female Seeds Missing in Barcelona - Eva Female Seeds
  € 10,95
  Missing in Barcelona - Eva Female Seeds

  Missing in Barcelona van Eva Female Seeds is een heerlijke wietsoort die op verschillende manieren gekweekt kan worden en is geschikt voor de beginnende kweker. Deze prachtige planten leveren wiet op die zeer krachtig is.

  € 10,95
 • Monster - Eva Female Seeds Monster - Eva Female Seeds
  € 7,95
  Monster - Eva Female Seeds

  Monster van Eva Female Seeds zijn feminised wietzaadjes die makkelijk te kweken zijn. Deze wietsoort heeft sativa dominante genetica wat duidelijk terug te vinden is in haar groei, maar ook in het effect bij het roken van deze wiet. Deze wietplant is een echte sativa topper.

  € 7,95
 • Nexus - Eva Female Seeds Nexus - Eva Female Seeds
  € 7,95
  Nexus - Eva Female Seeds

  Nexus van Eva Female Seeds is een makkelijk te kweken wietsoort die geschikt is voor een binnenkweek en buitenkweek. De wietplant krijgt een grote centrale top en zal een hele goede opbrengst leveren. Het effect van deze wiet is een krachtige mentale high.

  € 7,95
 • Papa’s Candy - Eva Female Seeds Papa’s Candy - Eva Female Seeds
  € 10,95
  Papa’s Candy - Eva Female Seeds

  Papa’s Candy van Eva Female Seeds is een feminised wietsoort met indica dominante genetica. De wietplanten groeien in de vorm van een kerstboom die mooie harsrijke toppen krijgt. Het effect van het roken van deze wiet is een lichamelijk ontspannen gevoel.

  € 10,95
 • Pink Plant - Eva Female Seeds Pink Plant - Eva Female Seeds
  € 10,50
  Pink Plant - Eva Female Seeds

  Pink Plant van Eva Female Seeds zijn feminised wietzaden die voornamelijk sativa genetica bevatten. Dit is een makkelijke soort om te kweken en houdt er rekening mee dat ze buiten erg hoog kan groeien. Het effect van deze wiet is een krachtige cerebrale high.

  € 10,50
 • TNT Kush - Eva Female Seeds TNT Kush - Eva Female Seeds
  € 10,50
  TNT Kush - Eva Female Seeds

  TNT Kush van Eva Female Seeds zijn feminised wietzaadjes die pure indica genetica bevatten en makkelijk te kweken zijn. Deze heerlijk geurende wiet heeft een zeer krachtig ontspannend effect waardoor deze wietsoort ook gebruikt wordt als medicinale cannabis bij bijvoorbeeld slapeloosheid.

  € 10,50
 • Veneno - Eva Female Seeds Veneno - Eva Female Seeds
  € 11,95
  Veneno - Eva Female Seeds

  Veneno van Eva Female Seeds is een makkelijk te kweken feminised wietsoort die indica dominante genen heeft. Ze levert je een hoge opbrengst en de wiet van deze plant geeft een sterk, totaal ontspannend gevoel. Ze wordt hierdoor ook als medicinale cannabis gebruikt bij bijvoorbeeld slapeloosheid.

  € 11,95
 • White Dragon - Eva Female Seeds White Dragon - Eva Female Seeds
  € 10,50
  White Dragon - Eva Female Seeds

  White Dragon van Eva Female Seeds zijn zeer krachtige feminised wietzaadjes met pure indica genetica. Deze wietplant is makkelijk te kweken en geeft een zeer hoge opbrengst. Ze wordt ook als medicinale cannabis gebruikt bij bijvoorbeeld slaapproblemen omdat het effect van deze wiet zeer ontspannend is.

  € 10,50

Eva Female Seeds bij Wietzaadjes.nl (14 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen